36

Анонимен

преди 6 месеца

На Украйна трябва да се помага, изтрепва много мужики.

35

Анонимен

преди 6 месеца

Като го гледам тоя взел дал,и да мисли за Украйна след 5 месец )

34

Крундел

преди 6 месеца

за съжаление и сред "еврообратните" има много др0гаре, както у форумчето тук, та затова се мотаят с помоща, иначе ако бяха дали на украинците каквото искаха когато го искаха навреме, сега вече майка им русийка на др0гарете щеше да си се е прибрала обратно в границите, същата работа и американците - решават си в конгреса вътрешни проблеми.

33

Анонимен

преди 6 месеца

Да ни е честита украинската мафия. Ще я приемем с фанфари в ЕС. Ще оръжие и наркотици успяха да продадат, не е истина направо :)

32

Анонимен

преди 6 месеца

Правилно, срещу диваците трябва да се действа безпощадно. Европа е застрашена от руския бандитизъм.

31

Факт

преди 6 месеца

Само продължават агонията на хънтата и пушечното месо.

30

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя е голям бретон.

29

Анонимен

преди 6 месеца

Укрите воюват геройски с три пъти по малко оръжие при положение че цялото НАТО плюс бившия варшавски договор изчерпват запасите си, а имаше и период на разоръжаване! Тая русия е въоръжена до зъби и бачка само за унищожение на другите народи и пак яде бой от 10 пъти по дребен противник! Това значи че русия е Дяволът! Ей затова народът е беден и озверен!

28

Блатная

преди 6 месеца

Да Русия е много водна страна. От засуха няма да пострада. Край всеки град има река, море, набережная, плаж. Такава страна. А Кналната Нидерландия, ви е мечтата на живота. Русия и Беларус са водни страни. Засуха нема.

27

Германец

преди 6 месеца

"Гледай как след войната Русия ще е най-богатата държава в света, а западния свят..." -- Ти обърна ли си спестяванията в рубли? Опа, грешка, какви спестявания, какви пет рубли? Чебурашките живеете на бързи кредити. Хахахаха :)

26

Еврейн (Да де, ама..

преди 6 месеца

да де, ама вече нема никъв смисл да се дава каквото и да било на бивша Укриана,която въобще не оправда надеждите на ЕС и досега не е постигнала абсолютно нищо. Всичко изпратено там е все едно хвърлено на вятъра, т.е., на фронта ще се горят парите на ЕС. А те могат да се похарчат за разумни каузи. Огромна част от теа снаряди изобщо нема да стигнат до фронта- или ще бъдат опукани веднага след като се появят на укро-нацистка територията. Самите укри продават оръжието - те си знаят къде и на кои ...

25

Анонимен

преди 6 месеца

Всички украинци и техните слуги вън от България

24

Анонимен

преди 6 месеца

До СандоКупуват ги от *** - той ги произвежда с кеф.Гледай как след войната Русия ще е най-богатата държава в света, а западния свят - за пореден път предаден от марионетни правителства и политици, ще затъне в още по-голяма мизерия.

23

Анонимен

преди 6 месеца

През март догодина ще наблюдаваме Трети Майдан, който ще изрине Бандеровците от Властта.

22

Анонимен

преди 6 месеца

Разликата между държавата и империята е, че държавата се грижи за населението и нещата откъм вътрешните граници - а империята - за клептокрацията, олигархията и целия административно-бюрократичен апарат, в който всеки брюкселски плъх търси място.На тях им е важно да се разширяват, защото след окраденото ще трябва да се краде още и още.

21

Сандо

преди 6 месеца

пълна порнография! от кога ЕС има снаряди? кога ЕС се превърна от икономически във военнен съюз? Тия в Брюксел съвсем се самозабравиха!

20

Анонимен

преди 6 месеца

До Георги - ти милионер ли си

19

жулката

преди 6 месеца

Щото тоя е от макак, шуменско

18

gog

преди 6 месеца

До 7-ия анонимник - ти откъде познаваш Левски /подуене/, Ботев /Филибето/ и Раковски /Севлиево/ бе изтърсак

17

Георги

преди 6 месеца

Нещастниците от еврогейския съюз няма ли кой да ги гръмне .Ще почерпя