107

Гейко

преди 6 месеца

Те тея сетиха. Великите Де Гол, Хелмут Кол, Жак Ширак сигурно се въртят като пумпали в гробовете гледайки как тея импотенти и некадърници на чело на ЕС затриват Европа.

106

Анонимен

преди 6 месеца

Опа я да си дойдем на думата

105

Червонец

преди 6 месеца

Пиндостан започнал да търси начини да увеличи разходите за Русия за използването на нейния сенчест флот, а Президентът Путин вече намери начин да увеличи доходите на РФ. След 4 дни ще се проведе среща на държавите от ОПЕК+ във Виена, на която ще се решават 2 главни въпроса. 1.) Съкращаване на сумарния добив на петрол с около 1 млн барела в денонощие; 2.) Пълен отказ за доставки в страните, подкрепящи израелската агресия и военните престъпления на Натаняу.

104

Анонимен

преди 6 месеца

Санкциите не са срещу Русия, а срещу Европа, не го ли разбрахте вече, още ли вярвате на плоската пропаганда

103

Анонимен

преди 6 месеца

Тука в коментарите има един умнокрасив русофоб грантояд, с хомоатлантическа ориентация, на хранилка в Посолството. Той не знае как да създава каквото и да било, но иска всички да се обединим и създадем 'по-доброто утре' (за него и шайката му нагли разбойници), защото е много морален и баш хуманист.

102

Анонимен

преди 6 месеца

През октомври на руските рафинерии хем бе забранен износа на бензин и дизел, хем не получиха никакви субсидии за вътрешни доставки на гориво, което допринесе за значителен скок в нетните печалби на Русия от петрол за месеца.

101

Анонимен

преди 6 месеца

Руснаците са въшшкави от мръсни капиталистически долари....

100

Закривай окрайна!

преди 6 месеца

Вън наглите окраинци!

99

Посолството

преди 6 месеца

Важното е да се разгони фамилията на Европа.

98

До А BTW

преди 6 месеца

Да...Дипломатката за която пишеш е виктория нюланд(victoriа.nulаnd)...точно тя каза "f%ck the EU"... И същата по време на майдана носеше курабийки на площада на протестиращите изнемогнали укри.... Абе направо света Мария....

97

Анонимен

преди 6 месеца

А BTW т.е. между другото ако четете и други сайтове (включително и краварски) ще разберете, че търговията между ФАЩ и РФ не е спирала т.е. Щатите казват на Европитеците *Санкционирайте путиня! * но самите те си продължават алъш вериша...Както каза по време на Майдана на една US дипломатка в телефонен разговор *Fuск the EU*... и точно това правят - еввват ни яко и по всички параграфи!!!!

96

Анонимен

преди 6 месеца

Санкциите на Запада срещу Русия ослабиха запада. Контранаступът се провали. Може да се наложи отановска намеса на съвършенно друго ниво, заяви старши научният сътрудник на Норвежския институт за международни отношения Маттю Блекбърн.

95

да

преди 6 месеца

ко стана ся?...народа казва-вместо да му извадят очи, му изписали вежди! а путин ги съветваше-санкциите са като бумеранга...ама кой да го слуша, надпреварват се кой да санкционира повече...и наште и те с г-олия з-адник!

94

Ядрен вампир Z

преди 6 месеца

Но за сметка на това лишиха ядрения вампир и семейството му от приходи.Тая година ще приключа на минус 300 евра.Добре че под дюшека имам малко събрани

93

Анонимен

преди 6 месеца

Приятни сънища!

92

Анонимен

преди 6 месеца

Няма и да го лишат. Западът не е единствен и незаменим пазар. Само той се мисли за такъв. България като "велика" икономика, с кой търгува? Изгуби всичките си пазари в Русия, Азия и Африка, за да изнася малки количества за ЕС и САЩ. Е, не е изненада, че ЕС и САЩ далеч не са единствените пазари в света. Накривиха шапката на Русия с тия санкции. Просто се преориентира към други пазари в Азия. Това да не ви е Боливия или Бъллгария, че да е зависима. За руснаците е все едно.

91

Кори

преди 6 месеца

До Западът, вътрешната търговия е единият крак, външната е другият. Ако ти завържат единия крак, по-бързо ли ще тичаш?

90

Мдааааа

преди 6 месеца

Точно с такава цел, ресурсите са в олигарси, които скачат от прозорци, това са касичките, но скоро и там

89

Анонимен

преди 6 месеца

балъците са в бг. на сащ какво им трябва те си купуват от русия за тях санкции нема за останалят свят втори сорт за тях има санкции

88

Анонимен

преди 6 месеца

Но пък за сметка на това санкциите върнаха Европа в първи клас.