141

червен боклук

преди 6 месеца

гледам коментарите и си викам---*** народ-слаба държава

140

....

преди 6 месеца

А ти кога си идеш никога май спасителя далавераджия навсякъде

139

Национални предатели

преди 6 месеца

Същото важи и за вашата сглобка!Вземете си поука от снощният гняв на народа за да няма бъдещи такива събития!Народа е сила и помита всичко!В името на народа се осъзнайте и смирете!За да няма после присъди:В името на народа!.

138

Радослав

преди 6 месеца

Боко да ти напомним ли, че само при твоето комунистическо управление хората бяха докарани до такова отчаяние, че публично се самозапалваха, а ти се кикотеше като ромска принцеса от прозореца на Министерството! Никога преди или след това, такова отчаяние не е обхващало българският народ както по време на твоето узурпиране на властта! Точно то нямаш право дори да се усмихваш по темата!

137

Анонимен

преди 6 месеца

Нещо ми прилича на Тагаренко !

136

нефелници

преди 6 месеца

Боко, Хекимян и Перуан, да вземете всички да се махате!

135

Анонимен

преди 6 месеца

Тези от БФС са леко бавни, защо върнаха мача в София, какво точно очакваха с цветя и рози да ги посрещнат ли? Така им били казали от УЕФА, ами ако ви кажат да скачате от балкона?

134

Анонимен

преди 6 месеца

Дон Буци, спомняш ли си как Перукан те преметна преди няколко години. Сега може да втори път да го направи - да си подадед оставката , а Изпълкома на БФС да не я приеме. Пък може да искаш да гледаш още един път този филм?!!!

133

Радослав

преди 6 месеца

Боко а ти и Фандъка защо не си отидохте когато хора се самозапалваха за да се спасят от кошмарното ти управление по време на първият ти мандат? А когато смаза протеста на студентите като китайски диктатор? Пък и всички знаем кой ползва платени анархисти за да компрометира всеки протест срещу комунистическото си управление! Ти, лично ти винаги си ползвал платени гамени за да изместиш фокуса на протеста, явно пак ги ползваш със сходна цел!

132

Забравил е

преди 6 месеца

Как преби хора които с пръст не бяха пипнали обществено имущество за кеф просто. Как не го е срам да излиза и дава мнение !

131

българин

преди 6 месеца

А ти защо не си отиде преди 2 год.,когато кръвта беше много повече,БЕ и-род.Защо започна с м.ай.му.нските номера-конституция,за да останеш на власт.Защото още не може да се разбие разбойническия ти модел,та от държавата почти нищо не е останало.Ти ли се обаждаш?Скрий се и не се показвай,п-ъх такъв.Други трябва да решават това,а не ти.

130

Анонимен

преди 6 месеца

Г-н Хекимян, ако е вярно, писаното по-горе, не се изказвай и да яхваш вълната като политик, защото те видяхме на изборите. Хората си казаха мнението за теб. Млъкни и не се излагай повече, за да не триеш още повече от реномето си.

129

Анонимен

преди 6 месеца

Ама ти е кеф като се правиш на футболист и ти подаряват купата на ветераните.И с мутрите разкарваш селски отбори с правителствения самолет за мачлета че сте се хванали на бас.

128

Анонимен

преди 6 месеца

Той Перукан от тебе гледа - Кръв повръща ,власт не връща!

127

Боби

преди 6 месеца

Няма пък

126

Ела си, иди си.

преди 6 месеца

Не само той! Aми и всички други пиявици, които години наред мъчат футбола и го държат упорито на дъното като гуссин Мадански и прочие, които тихо мълком стоят от страни и се молят тълпата да не ги подбере и тях!

125

Айре бе

преди 6 месеца

Намерил кой да прави забележки - ай сиктир бе

124

Анонимен 11

преди 6 месеца

Слънце,също като теб,след толкова кръв,ти си отиде но после се върна,за да допълниш чекмеджетата

123

Анонимен

преди 6 месеца

Протеста си е гербераска интрига, има ли някой на когото не му е ясно?

122

Анонимен

преди 6 месеца

И президент да стане Бербатов ли? Величаещият се футболист, койо отказа да играе в националния отбор? С Борислав Михайлов и съогборниците му станахме четвърти в света! България помни! Единият заряза Родината, а другият я прославш. Боби Михайлов е достоен за поста президент на БФС повече.