53

Анонимен

преди 6 месеца

Байдън дали е знаел какво и с кой е говорил изобщо?

52

Анонимен

преди 6 месеца

Китайците влизат в рецесия и са чао скоро като някакъв фактор, той и затова техния Джеки Чан е наредил да действат относно Тайван до 2027, щото знае, че след това и да искат няма да могат вече.

51

Кръстю

преди 6 месеца

САЩ не са виновни на Китай, че Чан Кайши се е отделил 1949г. в Тайван и основава държава, която и до момента си е напълно суверенна, просперираща и със силна армия

50

АнонимеН

преди 6 месеца

До ХАХАХАХХАХАХАХАХАХ/ НЕ СИ СИ ПИЛА ХАПЧЕТАТА ОТ ДНИ БЕЗСРАМНИЦО!

49

Анонимен

преди 6 месеца

Крайно време е укропитека да спре да се напъва с дрисливите си коментарчета. Бандерия приключи укропитек, а тайван си е част от китай и даже сащ не го отричат. Китайците имат повече технологични патенти от всички други взети заедно. Китай има 3 пъти повече милиардери от сащ.

48

ХАХАХАХХАХАХАХАХАХ

преди 6 месеца

САЩ ги чака загуба и на този фронт. Откакто фашистката "демократична" управлява САЩ трупа загуба след загуба. Първо през 2020г избягаха като на.ср.ани от Авганистан и оставиха на Талибаните оръжия за стотици милиони. Загубата в Украйана е вече неизбежна а срещу Китай са напълно обречени.

47

Банум

преди 6 месеца

Китай си взима тайван, Турция си връща Родопите. Всичко ще си дойде на място!

46

Анонимен

преди 6 месеца

53 ходи се прегледай, в тайван или китайско тайпе живеят китайци и говорят китайски. Колкото и глупости да напишеш, няма да го промениш.

45

Въпросът за Тайван

преди 6 месеца

Е важен за Китай, а другаря Си недвусмислено заяви, че такова е желанието на Китай - обединяване с Тайван.Въпросът е дали Тайван желае такова обединение.Бих казал по-скоро НЕ.Те, тайванците вече имат собствено национално самоопределение и искат да вървят по свой си път.Все едно ние да накараме Северна Македония да се обедини с България.Исторически предпоставки има, както в случая с Тайван, но те както и тайванците са избрали да се развиват самостоятелно!

44

Анонимен

преди 6 месеца

Скоро украинската криза ще приключи. Даже по-скоро отколкото мислите.

43

АНГЕЛ

преди 6 месеца

По всичко личи ,че отношенията между Китай и САЩ ще пропадат все повече което респективно води до затвърдяване на добрите отношенията между Русия и Китай.

42

Анонимен

преди 6 месеца

Китай излезе от оризовото блато благодарение на запада и техните технологии. Ако не беше запада д нес щяха да берат ориз и да спат на палмови листа. Малко са ми като комплелсари от село, дето спечелили пари в София:))) Ако рискуват цялата си икономика заради 10 метра остров ,тея ще излязат по големи *** и от руснаците. А русите трудно ги бие някой по глупост.

41

МАРИЯ

преди 6 месеца

Председателя СИ любезно предупреди Бадън изобщо да не си помислят да правят от Тайван ,нова Украйна !

40

Анонимен

преди 6 месеца

БРИКС ИЛИ БАРБАРИТЯНСКАТА ОБЩНОСТ. ИЗБИРАТЕ САМИ.

39

Анонимен

преди 6 месеца

До 43 *** няма никакъв нов световен ред? И никой от нас в нормалния западен свят НЕ иска да ти влиза в монголския-жълт-африкански измислен съюз. В тоя съюз НЯМА нищо ново и няма да има. Държави без технология, без акъл и без пари. Всичко което правят е крадене на западни технологиии и това е. Какъв световен ще направи русия тя немоце себе си да оправи ? Ами Китай ... комунисти ... те са ли новия ред ?:) Клоун

38

АНГЕЛ

преди 6 месеца

Какво по хубаво от това да се скарат както трябва .

37

Даже

преди 6 месеца

на американска територия император Си заяви на памперса в прав текст, че Китай ще си вземе Тайван. Няма НАТО няма ДАТО. Въпрос на време е!

36

Анонимен

преди 6 месеца

Има ли комунист войната е въпрос на време. За справка ИСТОРИЯТА. Защо им е на Китай педя земя след като имат половина Азия? Това са си абсолютни империалисти, които като одъртеят и правят някой магария от старост. Не виждам причина Китай да унищожава хората в Тайван след като те самите НЕ желаят да влизат в Китай ?

35

ДО 40

преди 6 месеца

абе, льо-льо, китай и русия са заедно в съюза БРИКС...а сащ и франция могат само да си мечтаят за него - а това е НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!

34

Анонимен

преди 6 месеца

КИТАЙ НЯМА ПРАТЕНЦИИ НАД ТАЙВАН, ТАЙВАН Е БИВША КИТАЙСКА ПРОВИНЦИЯ.