151

Анонимен

преди 7 месеца

излиза че на русофилите Тагарев им е виновен, че армията ни е оставена на оцеляване от 2-та световна със старо рушландско желязо, ам вашите любимци от герп, бсп и дпс защо през годините нищо не направиха?

150

Анонимен

преди 7 месеца

Този е гнусен,долен предател на РОД и РОДИНА!!! Само той и другите продажни управници са виновни за отлива от военна служба! Българите сме наясно,че само при едно щракване на пръст от байдановските им господари и ще запратят мъжете на БЪЛГАРИЯ за пушечно месо в укрофашистан! Няма балами БЪЛГАРИ като тъ**п**те укри да искат да умират за интересите на чичо сам и сие кръвопийци!!! Тагаренко,пасито,кремчето,дайновчето,минджев,ал-йо и всички подобни бегом в хохлия!!!

149

Анонимен

преди 7 месеца

тая нефелна опозиция, наведена на рушландия, не лъжи и пропаганда, ами вече свободни съчинения правят

148

Анонимен

преди 7 месеца

До Браво Тагарев ! - Абе, кога отиде там да учи Тагарчо, и той се кле във вярност на Русия.

147

Браво Тагарев !

преди 7 месеца

Мачкай червените opkи и предатели клели се във вярност към Русия и Копейкин !

146

Анонимен

преди 7 месеца

Тагарев има синове, да ги прати в армията.

145

Анонимен

преди 7 месеца

Еййй, тия дали веднъж ще видят гредите в техните очи, както виждат сламките в чуждите? На Денков всички му криви и му пречат, на тоя Тагармагар също, точно пък пък Цончо Ганев от Възраждане е спрял мераклиите за армията. Щото преди това на талази бяха хукнали при Тагаренко и тоя Цончо такваЗ беля направи. И Денков, и тоя, и останалите ще я усетят любовта народна.

144

До рашън форумен спа

преди 7 месеца

Укрофил, от фронтовата линия ли пишеш? Добре че Путин ви дава от време на време малко почивка, да се обадите от там.

143

HIP HIP HURRAY

преди 7 месеца

ЦЯЛОТО КЕЧ НА БАЛАМАТУМА - СТРОЙ СЕ!!!

142

рашън форумен спам

преди 7 месеца

Русофилите да не си губят времето във форумите, ами да хващат пътя към Масква за да я бранят от украинските дронове и да сменят памперсите на любимия им Путин !

141

ВЕЛИК,ВЕЛИК,ВЕЛИК

преди 7 месеца

ТАГАРЕТО МАГАРЕТО ЗАСЛУЖИ НАГРАДАТА- ЗЛАТЕН МАГАРЕШКИ БОДИЛ I КЛАС СЪС ПОЧЕТНА ЛЕНТА, ЗА ЗНАЧИМИЯТ МУ ПРИНОС КЪМ РАЗРУШАВАНЕ НА ОСТАТЪЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!...

140

Кауня от Аскию

преди 7 месеца

През омразния соц семейство съствено от офицер от БНА и учителка от средното образование се считаше за образцово. Може би и за това основните имковачници на кадри бяха и още са във В.Търново.След поредица от реформи в отбраната и образованието днес учителката,която работи по 30часа седмично не повече от 9 месеца в годината, взима равна и често по висока заплата от офицера ,който опъва каиша официално по 40часа и често по 24/7 по време на учения.А и с военната професия си с единия крак в гроба..

139

Статия фатмак

преди 7 месеца

Хубаво е че се повдига въпроса за НВУ. 1680 лв. е стартовата заплата на българския офицер.5 години курсантът е повече затворник от колкото студент. Тоест учи повече от студент а живее като затворник на лек режим. И ако изкара обучението до пращат на другия край на страната да опъва каиша. С 1700 лв. заплата и 120 за квартира живее като Скот.Е колко кандидати да има при тия "перфектни" условия.

138

Мда

преди 7 месеца

Според мен тагаренко е истински бьлгаро атлантик - кадето са парите там е и той

137

Симо

преди 7 месеца

От Възраждане ще да са виновни. Те другите фактори като мизерно ниско заплащане, никаква материално-техническа осигуреност, токсична работна среда (без да има и някой да те стреля), намаляващия обем на випуските, некадърщина по стандарт. Не могат да са причината за недоокомплектовката.

136

Бизнесмен

преди 7 месеца

Абе защо обвинявате човека - той е с който дава кинти - комунистите са го изпратили в школата на - кгб преди демокрацията да служи на тях , после е бил сьветник на лукашенко , след това на който го е свалил , днес служи на някой другПросто бизнес както се казва

135

Анонимен

преди 7 месеца

До Българин - а къде се молиш?! В Руската църква при новия капитан от КГБ, пардон - "свещенослужител" от КГБ ли?

134

Анонимен

преди 7 месеца

Smyrdel predatel samo sa vazeto plazes ovzar edna tojga samo ti trjbva

133

викат че

преди 7 месеца

тагарев дарява комисионните си на украйна. Слава на героя

132

УжасТ

преди 7 месеца

Чудя се как банкянската помийна яма, зет на шеф на ДС, бодигард на баш мутрите ни стана кмет, а после Мистер-председателин. Как позабравеният син на шофьора на шеф на подобен шеф на ДС колеше и бесеше в Татковината ни. Та една тагаринска продажна гнида, която е защитила дисертация в СССр изобщо не може да ме учуди. За такива бой и сръбска музика. Но ние сме си овче стадо...