12

Сигурно ама не

преди 6 месеца

Ще искат и банкови карти освен електронни рецепти. Тероризират хората да ходят да си плащат таксите на Джипитата губене на пари и време. Не само да му бутнем пари на лекаря, а и пари транспорт и време. Ще почнат и с банкови карти да тероризират хората насилствено освен с "електро" рецепти на луди ще ни направят. Също и енергийна борса цена на тока да скача по часове и минути.

11

преди 6 месеца

Яко *** в коментарите. Ходи се на лекар, точка. Никой не ти е длъжен че някой си решил да оскотява в дивото да прави спецялни закони за т0земци. Хубаво е че лека полека ви вкараме в цивилизацията. Дръжте се, още добри неща предстоят, няма мърдане кокосови орехи такива, не ни пречите

10

Пациент

преди 6 месеца

Интересно защо това джипи (каква звучна българска дума), може да се изказва от името на всички джипита. И защо пациентите никой не ги пита за нищо. Абе Ковид 1 отменен, сега ще трепят с Ковид 2 - без лекарства и без антибиотици. Или може би антибиотиците ще ги дават след три седмици разкарване.

9

Да

преди 6 месеца

пресичала се практиката на хората да се самолекуват. Остават некадърните джипита, да ги морят на килограм и да прибират надниците от съответната лаборатория, която плаща по-добре за предписване на нейното лекарство. Грижа за пациента с толкова емпатия, колкото на касов апарат.

8

Още повече на най

преди 6 месеца

Нищо НЕ пресичат НАПРОТИВ хората ще се отвратят ОЩЕ ПОВЕЧЕ и точно САМИ ще се лекуват.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Ехее, тия вещаят светло бъдеще на пациентите, като този човечец, влязъл с две здрави очи, излиза с едно сляпо, честито, после защо хората им нямат вяра, аптекарите май по разбират от тези джипи писарушки, цел ден ще си цъкат в нета. Най добре е да мерят кръвно на пенсионерите.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Представете си колко пенсионери по селата трябва да ходят до града за рецепта, а в повечето села няма обществен транспорт.В по-големите села има аптека но няма джипи.От десетина години има бусове - аптека които 2-3пъти месечно обикалят селата. Нищо чудно да престанат след като селяните ще ходят до града за рецепта ще си вземат и лекарствата.

5

Доктор Догански

преди 6 месеца

от "Нова Земя", преглеждал пациентите си от седлото на коня. Днешните ЛЛ ще искат по безжичен път. Електронната рецепта предполага електронно удостоверяване на пациента.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Идеята е общопрактикуващият лекар да контролира здравето, за да не се стига до усложнения",)))) Дрън-дрън ИДЕЯТА Е ПАЦИЕНТА ДА ДАДЕ ЗА РЕЦЕПТАТА 5 ЛВ. НА ДЖИПИТО.

3

баба мара

преди 6 месеца

институцията личен лекар е паразитна да се махне веднага със здравната книжкада се ходи на лекар на 3 месеца ще ходим да ни удължават така наречената електррецепта за да платим 3 лв такса на л лекар нямат мед сестра не пускат електнаправления по телефона за да не изпуснат потр такса писна ни вече стига

2

Asassin

преди 6 месеца

Българинът ще продължи да се самолекува...с или без рецепти, пък били и те електронни...Самолечението е следствие от "великолепната" ни здравна система..

1

Анонимен

преди 6 месеца

Да не се самолекуваме за да може да ви плащаме на преглед по 100 лв нали! Ей това безморалният лекар е по-грешен и от искрения убиец!