147

Мен

преди 6 месеца

От старите хора има една приказка, че сития на гладния не вярва.

146

Анонимен

преди 6 месеца

Оправяйте се - аз си карам електрическия Хюндай и си го зареждам в гаража като пич. Буквално няма причина някой някога да купува тия стари таралясници и винаги съм се чудел ЗАЩО бе за бога би купил някой 20+ годишен ***? "Еми щото имам 1500 лева за кола" - да ама не - ще дадеш още поне 2 пъти по толкова да я стегнеш вобще да може да потегли, и после ще спиш пред сервиза всеки ден за поредното нещо дето се е счупило. Накрая като теглиш чертата излиза почти колкото лизинг

145

К`о? Не!

преди 6 месеца

Значи цената се вдига, като целта е вместо да си купя нова 11-годишна кола, да си карам 25-годишната?Последно 25-годишната, която гори литър масло на 100 км по-малко ли цапа от 11-годишната?

144

Пенсионер

преди 6 месеца

След като 2007 г. отпаднаха митата , почти веднага въведоха 300 лева такса екология. Сега още 300 лв.за нещо си. Продължавайте така докато настигнете митата.Държавата няма да ни остави на мира. А въздуха стана ли по чист ? И всички партии твърдят че работят за народа.И Ваня и тя...

143

Анонимен

преди 6 месеца

Тея от коя планета са? Нямат досег с реалността.

142

Анонимен

преди 6 месеца

300 лева му есао сакенцето, но си мисли, че то струва колктоо една функционална и здрава кола, па макар и стара.

141

Реалиста

преди 6 месеца

Браво бе изедници и без това народа е най бедният в ЕС а може би в Европа.Ако бяха нормални заплатите и пенсиите хората сами щяха да си купуват нови коли.А сега по много гаден начин решихте да се направите много зелени.Надявам се много тази идиотщина да не се случи. Държавата е в катастрофа.А те се чудят как да смачкат и без това скапаният и труден живот на хората в БГ.

140

Поредният оплетен

преди 6 месеца

в хаотични мисли велик български политик.За презадоволения запад стара кола може и да струва 300лв.За политиквенишкия ни псевдоелит,получаващ хипер заплати и какви ли не бонуси,може тя да струва 300лв(няма да си купуват такава,те са по разкошните нови лимузини,затова за тях е нищо).Но за обикновения човек тя струва в пъти повече, индикация за което е свободния пазар и търсенето и предлагането. Всеки иска нова кола,но кара това,което може да си позволи,парите са изсмукани от политици.

139

Анонимен

преди 6 месеца

"Програмистите сме спортисти- скипори, тенисисти, плувци. Бройкаме наред жените, лепят ни се като пчели на кошер с мед" - Ох моля ти се ... Сред програмисите все известни спортисти! Все едни силови атлети ...

138

Анонимен

преди 6 месеца

Баш преи Еврото, далаверата беше, да вкараш 12-3 годишен голс за 1000 марки. ТОГАВА! Сега са по 1000 евро 20 годишните голфчета и то ако са в шокиращо състояние!

137

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя живее с разбиранията за жените от 2004-а...

136

опетков

преди 6 месеца

След такова т*ъпо изказване Попов би трябвало незабавно да си подаде оставката. Колите втора ръка били за скрап?! Може и някои да са, но не повече от 10%. Искахте промяна, е , получихте я. Такса стара кола, нови данъци сгради и смет. Тези шарлатани и шарлатанчета по друг начин не могат да съберат парите на държавата. Некадърни до мозъка на костите. Същото ще видим и с новото им софийско кметче.

135

Анонимен

преди 6 месеца

Средната в България е 1800 лева. За да си купи човек от новите и яки коли, трябва да вади поне 6000+ лева. Само дето това са ... 2-3% от всички работещи. Стига те ми давали за пример Норвегия. Там касирскта в Лидъл вади 6500 лева, а ел. колите ги раздаваха на половин цена.

134

Анонимен

преди 6 месеца

"Откъде ги намирате тия министри?" - От лобитата ...

133

Анонимен

преди 6 месеца

Естествено - Правилата за богатия и бедния са едни и същи! БОгатият ще бъде глобен със същата глоба, ако спи под моста, като бедия!

132

Анонимен

преди 6 месеца

Агрополихим е мега замърсител. Особено в събота и неделя вечер, когато се байпасират филтрите. Пушаците му виждат от километри, а по високите части около Девня и Повеляново(Пепеляново) понякога няма въздух поради непредвидената инверсия, но от София не се виждат.

131

Ам тъй я

преди 6 месеца

Тоо сига сяку тръгнали кули да купува. Дъл ща мой тъй. Нимой тъй. А, то мой, ам барем давайте по някой лев на азнътъ. Еко таксичка, така, друга таксичка, туйцък онуйцък. Сяко риве за парища.

130

Сата НАТО

преди 6 месеца

Тоест, бъркаме в джоба на бедния, за да купим електрокар на богатия? Откъде ги намирате тия министри? Той няма елементарен усет за законност и частна собственост. Чист комунист, който смята, че на държавата всичко е позволено.

129

баба ви

преди 6 месеца

този няма какво да го коментирам,той толкова си може

128

Зоран за дръжавата

преди 6 месеца

ЕКО такса от 310 лв. за автомобил нов внос в чий джоб отива?Ако се въведе 500лв. + 310 лв. е равносилно на мито, което си плащахме преди 2007 г.Цената на автомобил втора употреба ще нарасне с 1000 лв., и тогава ще затварят автокъщи. Знаете ли за един автомобил в Италия, че се бориме с хиляда албанци, украйнци и руснаци и когато пристигне в България е с купища финансов товар. Е как тогава цената да е поносима за българския купувач.