34

Анонимен

преди 7 месеца

София е имала трима добри кметове - ген. Владимир Вазов, инж. Иван Иванов и Петър Междуречки. Фандъкова унищожи всичко хубаво оставено от тях. Тя е най-позорният кмет на столицата, слугиня на крадлива мутра от Банкя, която зареждаше чекмеджетата му с пачки.

33

Баба Гицка

преди 7 месеца

Фандъкова е Баце Бойко в рокля.

32

Анонимен

преди 7 месеца

Точно като след война е.Улиците са на дупки,а след вдигането на гаражните клетки все едно бомби са падали.Не се разчисти.Вместо това вдигат знамена на чужди държави над общината и изнасят милиарди извън държавата.

31

До 35 и 36 и подобни

преди 7 месеца

Това са пълни лъжи! Само ако видите направеното от районните кметове на ПП-ДБ ще се убедите в това! За хора като вас има две поговорки, които казват всичко: 1. На лъжата краката са къси! и "2. Намерили, та премерили!

30

Мен

преди 7 месеца

Модерен град ли, София в момента няма равна улица и тротоар,всичко е разбито като след война,*** е, мръсно и неподдържано. Да не говорим за всички останали проблеми които не се решават и са безбройни.

29

американеца

преди 7 месеца

ремонт на ремонта и сухо ,има ли още градинки за застрояване

28

Съвсем вярно!

преди 7 месеца

През 3-те мандата на Фандъкова бяха свършени много неща в полза на София! Това е неоспорим факт, както и това, че през последния мандат вървяха много по-бавно, но вървяха! Не търся оправдание, но също факт са пандемията и политическата нестабилност! При това положение третият й мандат е доста успешен!

27

Анонимен

преди 7 месеца

Да, ама всички те видяха колко акъл имаш като харесваше Георги Господинов.Сега си свободна, може да му предложиш брак.

26

Анонимен

преди 7 месеца

Като няма кой да я хвали сама се хвали.

25

Анонимен

преди 7 месеца

Тая па жалка марионетка,че и нагла и безочна -оставила била тя ! от 33 г насам само Крадене Яко Крадене в София ! НДК,Болници,У-ща,Детски ,Поликлиники ,Театри,Конц.зали Всичко е от комунизъма - Новите "демократи" строят ала за тях си - палати,хотели,къщи и Милиарди Окрадоха !

24

бай чипик

преди 7 месеца

моля?

23

Анонимен

преди 7 месеца

1ви април мина, другарко Фандъкова, подобни статии са по подходящи за тая дата

22

Анонимен

преди 7 месеца

За коя София говори другарката? София е унищожена от безразборно строителство, без да се мисли първо за каквато и да е инфраструктура. Горкият ми роден град, не го виждам да се оправи пък който и да дойде да го управлява.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Ако Фандъкова не ви беше ограбила, сега София щеше да е мегаполис, като Дубай. Хората за 20 години направиха от пустинята градове оазиси, а вие направихте гето с пясък и павета от пустинята.

20

Анонимен

преди 7 месеца

А другата седмица ромката или ченгето!

19

Монката

преди 7 месеца

Данче,като видя какво ще те смени другата седмица ми идва да сменя града в който съм роден!

18

Име

преди 7 месеца

Ако София беше останала с размерите си до 89-та, щеше да е по-добре и нямале да има нужда от метро. Реално министерствата можеха да се разпределят по градовете, и така щяхме да имаме децентрализация. България като цяло не е огромна държава, за да съсредоточаваш всичко в един-три града.

17

Пфффф! :D

преди 7 месеца

Основи на модерен град. То на град не мирише, тая основи... :D

16

Анонимен

преди 7 месеца

Фъндъковааа,основите ги поставиха други още преди 100 години.Лошото е,че ти нищо не надгради.Едно метро за милиарди,от което се откраднаха стотици милиони.Ти остави Топлофикация с над 1 милиард задължения,лоши тротоари,неасфалтирани и немити улици,рушащи се сгради дори в центъра на града,10 000 деца без детски градини,без национална детска болница,надраскани фасади като в гето и т.н.Това ни остави.

15

Анонимен

преди 7 месеца

Че, то Софето е прототип на Газа преди бомбардировките! -))))