11

от 13

преди 6 месеца

до 12 Друг фейк на украинските скаааапаняци беше че имали някакъв украински пилот дето го наричаха Черния ангел на киев и дето свалил десетки руски изтребители. Друг фейк е на украинските скааааапаняци е когато твърдяха , че руснаците са избили всички украински служители 7 на брой на Змийския остров в Черно море, а то се оказаха че всичките са живи и здрави. Разбра ли вееее, кравар какво е всъщност фейк от първо украинско лице множествено число?????

10

Анонимен

преди 6 месеца

Пак със фантасмагориите ...

9

Анонимен

преди 6 месеца

до 12 Какво е фейк ли кравар? Фейк е където показаха украинските фашисти снимки и кадри от Буча в началото на войната, където УЖ руснаците избили 400 мирни жени, деца старци и баби за един ден. Разбра ли вееее, кравар?

8

Анонимен

преди 6 месеца

Какво е фейк? Да твърдиш, че руски самолети били гасили пожарите в Гърция, а всъщност не е имало такива там. Направи сметка колко *** е руската пропаганда.

7

Анонимен

преди 6 месеца

До Христо Христов Ти си ***.

6

Анонимен

преди 6 месеца

А защо спряха от два месеца дийп фейковете затова как украинските войници мачкат руснаците на фрона в този краварски сайт? Кажете, кравари? К'во им пречи да си пускаха фейк новините за великата украинска контраофанзива на краварите от екипа на сайта? Много просто- защото нещата за украинската армия са плачевни и даже и до фейкове не им е на краварите от екипа на сайта.Една Нелчето Христова от този сайт редактор, която бълваше постоянно фейк новини срещу Русия, сега се обърна даже срещу наркомана

5

Анонимен

преди 6 месеца

Браво ве, сайта, браво бе, Нелке...."велика" снимка си сложила, където тоя вляво и слепец ще разбере, че не е Том Круз. Къртите мивки от проооостотия, честно!

4

До 3

преди 6 месеца

Хахахахахаха Дийпфейк ли беше видеото с боя на Денков в подлеза? А боя на Киро със снежни топки на Шипка също ли беше Дийпфейк?

3

Реалист

преди 6 месеца

Дийп-фейк фалшиво видео беше и това с Лена Бориславова и Кирил Петков!!!

2

Христо Христов

преди 6 месеца

Целият евроатлантизъм с всичките му ценности е един голям фейк!

1

Смях

преди 6 месеца

съобщава "Киев Индипендънт".