98

Анонимен

преди 6 месеца

расизма е здравословен за нацията.

97

Анонимен

преди 6 месеца

Пускайте още *** в Европа и ще се появи някой нов с мустачки,нормално.

96

Никой

преди 6 месеца

Добре де.Като ги няма *** кой ще работи в чистотата.На кой ще викат:дай тухли, дай вар!Кой ще става в 4 часа да бере рози по полето.Явно няма да сте тези дето от сутринта сте във форумите.Много Ви се услади хоум офиса, ама ще трябва да бачкате по полето,по улиците.Тогава да Ви видя каква песен ще ми запеете.Между другото по мое време имаше ТКЗС, ама нямаше кой да бачка на нивата.Комунистите бяха решили лесно проблема.Почваш да ходиш по бригади от първи клас или отиваш в строителни войски.

95

Просто е защо

преди 6 месеца

Създателя не напразно е рзделил континентите! Всеки на мястото си и мир тогава ще има!

94

ШМРЪК!

преди 6 месеца

Те не ги дискриминират заради расата или цвета на кожата, а заради манталтета им и културните им особености?

93

Щерю

преди 6 месеца

Цитат от писмото на президента на САЩ - Бил Клинтън до Косовските албанци: - "В България трябва да бъде счупено първо високомерието на Православието и счупен инатът на славяните в България. - Как ще стане това? - Чрез ислямизация на България. Това е единственият начин, по който може да бъде овладяна България... и да бъдат овладени и целите Балкани, чрез ислямизация" - И от Посолството на САЩ са ни "приятели" и "партньори"!?! - В какво точно?!? - Да няма християнска България за целите на Цион...

92

реалист

преди 6 месеца

Всеки трябва да бъде там,където са корените му и няма да има расизъм.Черните в Африка,белите в Европа,арабите в Близкия изток и т.н.

91

Мемет

преди 6 месеца

Търпение братя ! Търпение ! Още малко да се увеличим само още малко да станем повече ! Ще празнуваме всички Нова Година както събратята ни празнуваха пред катедралата в Кьолн ! Още малко да ни хранят и поят ....

90

НЕ ИСКАМ ..

преди 6 месеца

ПРОБЛЕМИТЕ НА АФРИКА ДА МИ ГИ ДОНАСЯТ У ДОМА В ЕВРОПА--'ТЕ СА МИ ЧУЖДИ И НЕПОНЯТНИ!

89

ЕВРОПА Е ..

преди 6 месеца

ЗА ЕВРОПЕЙЦИТЕ---ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА!

88

Анонимен

преди 6 месеца

Kaква е разликата между неггъррите и захарта?- Захарта не може да се разтоварва от камионите с вили!

87

Анонимен

преди 6 месеца

Единственият расизм е срещу нормалните бели хора.

86

Анонимен

преди 6 месеца

Мигрантите в ЕС идващи от Африка са вече твърде много от тези, които съюзът може да приеме. Европейските правителства трябва да ги ограничат. Иначе расизмът и дискриминацията към тях ще се увеличи. Все повече европейски граждани остават без работа и жилище. Икономическото състояние на ЕС в дългосрочен план, не позволява приемането на повече мигранти от Африка и Азия.

85

БАЙ Х@Й

преди 6 месеца

На черните няма как да им кажеш, че са бели! Това не е расизъм!

84

Градски Транспорт

преди 6 месеца

Харесвам сутрешни добри новини.Явно има надежда за Европа.Желая хубав и успешен ден на всички Българи.

83

Artemisia

преди 6 месеца

В братски Израел няма расизъм. Там просто всеки чужденец не се счита за човек,а за животно. Там не можеш да се интегрираш и да се ожениш за евреин. Я Саудитска арабия тоже не са много гостоприемни.

82

Анонимен

преди 6 месеца

Проблема на всички довлякли се в Европа е, че смятат че трябва някой да им осигурява всичко наготово и да им се позволява всичко, каквото им скимне. За тях всякъв ред е дискриминация, всеки намек за работа също. Незначително малка част от емитрантите се опитват да се интегрират в боществото, повечето просто се опитват да налагат техните порядки. Белите хоа на практика са потърпевшите от дискриминация, при това от собствените си държави.

81

Расизма и циганите

преди 6 месеца

Са бич за България! Ако изчезне едното ще изчезне и другото!

80

Аре ве

преди 6 месеца

Тия си развяват коня и само реват, аре кой от къде е ве

79

нее

преди 6 месеца

Изобщо не виждам да е така. Преднамерени писания, с които се прокрадват други цели. Така както Меган Маркъл каза че е дискриминирана, а беше заведена под ръка до олтара от бъдещия крал на Англия. И това ако е дискриминация! Това не попречи после да ги обвинява в дискриминация и в какво ли не.