99

Анонимен

преди 7 месеца

Стига да падне границата с гърция шенген хич не ни трябва ама това може да се договори двустранно-ане да висим по границата

98

Токмаков

преди 7 месеца

По добре да обясни на австрийците защо няма нито един политик в затвора а всички до един от 1989 г. до днес докопал се до власта е милионер. И за барселона да обясни и за заменките и за фалиралите банки и за приватизацията и за оградата с Турция. Аз ще попитам колко от Вас са гласували за този с очилата да бъде министър !?? И това което ни прожектират не е ли една огромна измама.

97

Левонт харпуна

преди 7 месеца

От транзита на газ по Турски поток печели основно въпросната Австрия и нейната ОМВ. Основната част от фазата отиват в газохранилището Баумндартнер и от там ОМВ до продава на който си иска.Опита за мито на Киро и Асен не е нищо повече от рекет към Австрия за Шенген. Дали обаче ще си играе или на българските тирове ще им се сложи такса от 1000 евро не се знае кой кого. Рекета е нож с две остриета .

96

Анонимен

преди 7 месеца

Споко, зглопката е стабилна, ще си изкарат мандата, ще си свършат работата, и после ще се разбягат кой в Канада, кой в САЩ, кой в Испания, кой в Брюксел. Добре са осигурени, очаква ги хубав и безгрижен живот, живи и здрави.

95

Красимир Петрофф!!

преди 7 месеца

денков, как върви контранастъплението зднаеш ли ?

94

Зозо

преди 7 месеца

Хахааа, тука некъв Блатник оревал форума за Сърбия и Унгария :))))))))))))) Жалка работа. Ще си платят като попове и то руснаците, не Сърбия и Унгария.

93

Анонимен

преди 7 месеца

И Унгария и Сърбия имат алтернативи за газ, има терминали за втечнен газ, ще им излезе по скъпо, но българските превозвачи ако трябва да заобикалят Сърбия и Унгария ще фалират. Унгария и Сърбия започват икономическа война с България която българите нямат никакъв шанс да спечелят, освент това Унгария е член на ЕС и ще блокира всичко за България. България ще види Шенген на кукуво лято.

92

Малееее, малееее

преди 7 месеца

"Денков: За австрийците е по-добре България и Румъния да бъдат в Шенген". Ама тези австрийци как пък не са го разбрали това нещо, че трябва нашия академик, химик да им го обяснява? А на шведите кога ще им го обясните г-н академик?

91

Анонимен

преди 7 месеца

А какво става с новите модерни американски F-16 които преди много години България купи и се изръси няколко милиарда за 8 самолета? Доставиха ли ги вече?

90

Историческа традиция

преди 7 месеца

При подялбата на османското наследство в началото на ХХ век България се скарва с всичките си съседи, напада Сръбска Македония, която смята за своя, губи позорно т. нар. Втора балканска война само за месец и се прекланя пред германците (два пъти). И сега България успя да се изпокара със всички, България е враг на най-мощната военна сила на планетата, а всички съседи на България я мразят и презират. Но нищо де, САЩ ще пази България.

89

Анонимен

преди 7 месеца

Това че САЩ вече няма да са световен лидер, не означава че САЩ ще рухнат или ще се разпаднат, САЩ ще си останат силна и богата държава, ще си решат проблемите и пак ще бъдат силна икономика. Да му мисли васалката България, която успя да си спечели купища врагове и да се изпокара със всички, какво ще става с България тогава.

88

кубанская столица

преди 7 месеца

Така мислят българи, че те са в центъра на... (слънце, европа, мироздание - изберите, какво искате). Ала в Австрия те дори не знаят такво име - българия. Не, разбира се, те чухваха, Бълагрия, ала къде се намира?

87

Анонимен

преди 7 месеца

Така е, алхимик Денков е отишъл при Австриците с ясна оферта. Пускат ни в Шенген и ОМВ получава рафинерията в Бургас от Лукойл. Той си го каза. Австрия само ще спечели ако ни пусне в Шенген.

86

Анонимен

преди 7 месеца

"Имахте избор между войната и безчестието! Избрахте безчестието, а сега ще получите и войната!" Това е от Чърчил сякаш за Денков! Денков сега избра във Виена безчестието и мазното навеждане, ще получи и ритник по заадника!

85

За протокола.

преди 7 месеца

"Остава ни само една сграда да измажем и сме готови за Шенген..." - Изказване на Бойко Борисов пред журналисти през вече далечната 2011г.

84

Анонимен

преди 7 месеца

Австрийците са гузни,особено след като онази тяхна бивша министърка,на чиято сватба Путин беше гост, разказваше руски народни приказки за хубавия живот в Русия! Даже беше заявила готовност да живее в руско село с па.тки и гъ.ски! Просто идилия,ама накрая се оказа, че предпочита Израел :-)

83

Анонимен

преди 7 месеца

Този му чета в очите как е изтъргувал Лукойл на ОМВ за да ни пуснат!

82

Анонимен

преди 7 месеца

Как е, цункате ли чурките на тиквуня, пеевски и посолството, чегъртате ли малките им кратунки с езиче, хахахахаха.Вече нищо не произвеждаме, дори и,д,и,о,т,и,т,е ги внасяме от Канада.

81

Анонимен

преди 7 месеца

Центчетата краварски също са много по сайтовете ни! Нещо ми се губят Българите.

80

Анонимен

преди 7 месеца

Петков оня ден директно намекна, че може да им спрем руския газ на тия расисти! И най- добре да го спрем за да не танцува външната им министърка валс с Путин! Това са перачите на комунистически пери и най- корумпираната държава в ЕС! Не знаем явно с кой си имаме работа! Там корупцията е прояла всичко и руснаци перат на воля едни милиарди и не спират да го правят! Трябва брутална позиция и заедно с Румъния!