38

Анонимен

преди 6 месеца

Помня режима на тока! Сегашните *** си нямат и представа какво е да нямаш ток, но скоро и те ще усетят какво е това режим на тока и цветомузика по квартали!

37

Анонимен

преди 6 месеца

Влязох с пуканките в коментаите- беше ясно, че един нищоможещ и нищоправещ защитник на енергийни източници от средновековието ще лае като луд пред нормалните хора. Мариците в историята. Всеки момент.

36

до 35

преди 6 месеца

Панелите са финансирани от ЕС. Малко се ограмоти поне. Безплатен ток имам от сума години. И безплатно гориво, защото и елетромобилите зареждам от ФЕЦ. Колко панела? 120м2 ми е покривът. В региона на Драгоман и Трън. Най-студения у нас- безупречна работа на всичко вече пета година. В момента ЕС финансира първите 15000лв. от ФЕЦ за битови потребители. Не се опитвай да си умен :) Някъде 50 години назад си.

35

А бре глупако!

преди 6 месеца

До 33: КПД над 100 % не съществува бре серсемин! Аман от неграмотници!

34

Анонимен

преди 6 месеца

ами американците плащат а тия дето са за чистия въздух къде бяха когато преди 20 години краварите спряха проекта белене- дето беше чист въздух- тогава същите централи работеха - къде бяхте тогава - или беше много чист въздуха и сега щото американците искат да ги закрият ви казаха че замърсяват-българска пр-ос-тотия край няма

33

Купувайте свещи!

преди 6 месеца

2027 година 5-ти и 6-ти блок на АЕЦ Козлодуй ще трябва да се прелицензират и но с положително становище от Атомстрексрорт и Росатом без такова становище предстои спирането им. Това е изискване на МААЕ.

32

Анонимен

преди 6 месеца

До 22. Колко панела си си сложил и кога смяташ да си изплатят стойноста. Тока от ФЕЦ е значително по скъп.. Това че не плащаш на тецовете незначи че плащаш по-евтин ток.. Напротив по-скъпТи имаш само обикновени битови консуматори т.е. не произвежда нищо.

31

Анонимен

преди 6 месеца

Най-вероятно технологично свързан с Неохим и Вулкан и градски обекти да доставя пара, енергия, топла вода.

30

до 31

преди 6 месеца

Тия фалшиви панели носят 30% от тока на битови потребител в момента. Повече от АЕЦ дори. А въглищата са въпрос на време, както и долу е казано- край с тях. И не, панелите не са с КПС 2%, а в пъти над 100.

29

Анонимен

преди 6 месеца

Народът не иска комунизъм, 45 стигат, но иска да не се руши, а да се гради и строи и върви напред. От ЕС нищо не налагат да стане на сила, препоръчват.

28

Анонимен

преди 6 месеца

Няма как фалшиви панелки с 2 % КПД да успее да произведе енергията необходима за зареждане на 2 828 246 елекромобила! За едно зареждане на всички тези елекромобила ще трябва 243 229 156 kWh ток за денонощие.

27

До 28

преди 6 месеца

Ти нас не ни мисли. Редуциран си мозъчно по рождение подпечатан бачкатор беден и неграмотен. Безполезник, който ще си замине пръв.

26

do 24

преди 6 месеца

Мда, един ден един бедняк като тебе ми обясняваше за КПД на климатик как бил 0.25, а всъщност е 8. Същото и с фец. Бъдещето. Въглища- никога.

25

Споко джендъре

преди 6 месеца

До 23: Скоро ще ви подготвят нов вирус който ще лови само джендъросаните и така населението на земята ще бъде редуцирано! Има снимки в нета от 2027 г. където на емблематични места по света няма нито един жив човек. Това само вирус може да направи!

24

НАРОДА

преди 6 месеца

ТИЯ ПРОТИВ ТЕЦА СА ПЛАТЕНИ ОТ ПОСОЛСТВОТО

23

До 24

преди 6 месеца

3000W, демек ВАТА ток?! Майко мила... ти наистина си плашещо неграмотен!

22

А бре глупако!

преди 6 месеца

До 22: Браво бе готин! Значи слънцето ни доставя 1000 W ток на кв. м., а ти произвеждаш 3000 W ток от 1 кв. м. Това го разправяй на глупаците като теб. В МКС панелите са с 25 % КПД, и то при условие, че са нажежени до червено. Ще е интересно да видим колко ток ще произведеш когато ни налегнат есенните магли и утихне вятъра! Данните от ЕСО ще ви покаже изцапаните ***!

21

DO 20

преди 6 месеца

Следващият си ти. На улицата без работа. Джендърите сме адаптивни, грамотни и можем да работим всичко. А ти си функционално неграмотен бачкатор, за който нормално платените робски труд е непонятен. Мерси.

20

До 19 и 20

преди 6 месеца

Замълчи си. Колкото пpocт, толкова и неграмотен. Разлика между "който" и "които" не прави, седнал да говори за енергия от 17ти век срещу модерна с КПД 300%. Ток не използвам от вас и не плащам. Всичко е от ФЕЦ и то в най-студения регион на България. Барабар и 2 електрички зареждам. Само половин блок на АЕЦ е достатъчен да забрани цяла България с ток. От токсичните ви Марици полза няма. Толкоз.

19

Анонимен

преди 6 месеца

Защо Полша, Унгария и др., са по напред във всяко едно отношение в сравнение с по развитата по тошово време от тях Бг, защото нищо не унищожиха и закриха, дори изкупиха оборудване за предприятия от Бг, сега са много по напред от Бг и в селско стопанство и в икономика. Даже Румъния е по напред от Бг.