28

Еби Не Беремед

преди 7 месеца

Странно защо подскачат толкова унгарците като договорът им е за доставка до границата при това с фиксирана цена за години напред. Ако тръбата минаваше на тяхна територия таксата за пренос щеше да е тройна.

27

Анонимен

преди 7 месеца

Разбрах, че руския газ е недемократичен и противопоказен. Хайде предложете нещо по-добро? Че цените хвърчат като луди нагоре, а мен вашата демокрация не ми помага. Вучич-недемократичния беше в Китай и сърбите са по-добре и без ЕС.

26

Анонимен

преди 7 месеца

Значи руснаците ще се оправдаят с това което преди русофилите отричаха. А, именно, поне 30%от газа е туркменски, казахски, даже и азербайджански.Просто Средноазиатските републики на СССР от години използват газопреносната мрежа на Русия като продават на Газпром, а той препродава на Запад.

25

Taliban

преди 7 месеца

РОСССНАК НА СНИМКА ДА ВИДИШ..ШАМАР МУ УДАРИ.

24

Анонимен

преди 7 месеца

На този свят има едни закони-икономика, пари. Няма русофили, русофоби. Като иската да сте обезгазени русофоби яжте блинчики, млинчики без сирене и мармалад.

23

Анонимен

преди 7 месеца

Боже колко руски третополови има в тоя сайт Боже!

22

Анонимен

преди 7 месеца

Руската Федерация се пръкна на този свят на 25 декември 1991 година. За това тази дата е и националният празник. Не сравнявай това недоносче с хилядолетна България.Освен това,в нея живеят угнетени над 100 други народи,които си чакат своето освобождение и независимост от калния руски ботуш. Милиони хора имат сметки за уреждане с нея.За това и Сатновски казва,че Путин води Федерацията към унищожение. В момента 45 процента от населението й не е руско и не е Православно.

21

Анонимен

преди 7 месеца

С коментарите си русофили и копейкин доказват за пореден път че са болни мозъци Интереса на чужди държави и най вече на *** ги вълнува повече от българския.На дали има по голям тъпаноид от бг копейките

20

ЕРДО

преди 7 месеца

Всеки газ, платен и влязъл в Турция е турски. Така че пуделите от БГ веднага да пускат турския газ без никакви такси!!! Разбрахте ли БЕЕЕЕ! АЗ ЕРДО ви го заявявам!!!

19

Иванов

преди 7 месеца

Не ,че съм червен ***, но не ми харесва липсата на суверинитет на българската политика и играенето по свирката на САЩ и Европа. Не ми харесва и рязкото влошаване на отношенията с братския руски народ заради това, както и с Унгария и Сърбия. Утре ще кажат ставайте oбpатни и ние ще станем. Ще стане още някоя война и ще ни набутат още бежанци или направо ще ни пратят войници... Трябват ни политици с топки!

18

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 19 винаги сте били *** максуд руски

17

Анонимен

преди 7 месеца

няма как да стане има си проба от находиштата всеки сондаж е да го кажен просто индивидоален . пък и да кажат кой ще им повярва ? плащат си като попове или да внасят през юпитер

16

Анонимен

преди 7 месеца

Чудя се как може да сме толкова прости, но можело. Станахме една аграрна държава. Даже и аграрна не сме, ми не знам какво, но в ЕС. Горди и непокътнати бедняци.

15

Анонимен

преди 7 месеца

То газпром ще се извърти, а не ние. Ние диктуваме правилата, ако някой не е разбрал. Ама ха!

14

Анонимен

преди 7 месеца

Колкото повече се въртят руските фашисри,толкова повече влиза!

13

Анонимен

преди 7 месеца

Газпром са били толкова уверени, че държат България за топките, че дори не са си направили труда да договорят с нас цената на транзита. Смятай, колко години са ни възприемали като някаква недържава, в която няколко техни момчета колят и бесят.

12

Анонимен

преди 7 месеца

Направо да *** тръбите ние производство почти нямаме, а и климата се промени... Тази сутрин в 6:00 в София беше 17 градуса.

11

Анонимен

преди 7 месеца

Помните ли онази картина дето изрисуваха тиквата и Вучич на фона на една тръба когато инспектираха строежа, тогава баце нищо не каза за такси сега се прави на луд.

10

Анонимен

преди 7 месеца

Извинете, съвсем ли полудяхме?

9

Анонимен

преди 7 месеца

На България Газпром вече не и трябва. Ние преживяхме нашата криза през 2022г. Такива фантазии за извъртания сме ги слушали, накрая ще си платят най-редовно или тразит няма да има. Интересно колко са много защитниците на Газпром, Унгария и Сърбия, а почти никой не се застъпи за правителството ни.