110

Пак до Анонимна 105

преди 6 месеца

.... След 40-годишна възраст броят на жените, постепенно започва да се увеличава спрямо броя на мъжете, родени през същата година като тях и с напредването на възрастта жените стават все повече и повече от мъжете-техни връстници. Пишеше също така, чо до 30 г. броят на момчетата намалява главно защото мъжете по-често ставали жертва на инциденти, а след 40 г. главната причина била сърдечно-съдовите проблеми, които при мъжете били повече и по-изразени. Тази статия беше написана от някакъв доктор.

109

До АнониМНА 105

преди 6 месеца

Госпожо, преди време четох доста подробен материал на тази тема. Има един куриоз, който науката не може да обясни - само в Турция се раждат близо 1 110 момчета на 1000 момичета. После сме ние, с 1 100 момчета на 1 000 момичета. След това са унгарците с по 1 060-1 070 момчета на 1 000 момичета. При всички останали народи на 1000 новородени момичета се падат по 1 020-1 030 новородени момчета. Докъм 30-годишна възраст, бройката на мъжете се изравнява с тази на жените, родени през същата година ....

108

Христо Христов

преди 6 месеца

И тоя "държавата да дава"... ми да дава той!

107

анонимен

преди 6 месеца

Точно така, никакви детски, също и никакви доживотни помощи. Какво значи доживотни, я по-сериозно. Много правилен е коментарът за жените, дето се мазнят на момчетата, аз съм свидетел на постоянното им дундуркане от майките си за разлика от момичетата, стават безподобни готованци и лигльовци, а после виж ти, били недооценявани жените?

106

И по 50 000 да дават

преди 6 месеца

Но само ако и двамата родители са с минимум средно образование!

105

Развъдник на цигани

преди 6 месеца

Ще се учим от кралицата на чардаша Орбан и неговия инкубатор за братчеди! Не напразно е храненик на Сорос, *** и алчна шорошпия!

104

Този агент на МОСАД

преди 6 месеца

Не се връзвайте.Тази г ад Николчо не мисли за България, а изпълнява плана за унищожението ни.Представете си,че това стане реалност.Ами шоколадовите прабългари ще порят по 10 ч аавета! Математиката е лесна! Това означава недостиг на хора,заети в промишлеността,щото държавата плаща! Не че сега не е така! А този Василев,нали щеше да поиседи в затвора,как се спаси???

103

анонимен

преди 6 месеца

Че то жените сте си виновни за тая ситуация - искате синове, подценявате дъщерите си, пришпорвате само тях в дома, мазните се на момчетата и пр. Мислете как се отнасяте към децата си, пада ви се омаловажаването ви. По темата - никакви пари, дори спирайте и досегашните детски, вземат ги само непригодни, независимо от етнос.

102

Жена

преди 6 месеца

До анонимна - тръшкат се не на второ, а изобщо на момиче, Над 90% от мъжете, с които съм говорила, не щат в никакъв случай момиче с главен аргумент, че щели да отгледат слугиня на друг род. Казах го по-грубо, за да разберете. На въпроса ми какво ще правят синовете им без жени, вдигат рамене, щели да намерят. Ще намерят, но само богатите мъже, ако е така, както искат те.

101

пияница мистик

преди 6 месеца

Ехаааааа....20 000 лева за новородено. Смятай брат след 10 години 98% римляни и 2% българи :)))) Римските семейства ще са с 20 чааветa, българина като порасне поема като прелетните птици, ама не на юг, а на Запад :)))))))))))

100

анонимна

преди 6 месеца

Момчета се раждат съвсем малко повече, а не с десет процента, както написа анонимен. Аз също четох някъде, че се раждат неправомерно повече момчета, но не знам изобщо дали е вярно. Затова и написах ако е така. Нима ще отречете, че повечето мъже се тръшкат, ако им се роди второ момиче и са нещастни наистина ?

99

Анонимен

преди 6 месеца

99, никой не "маха" момичетата, нормално е да се раждат повече момчета (винаги е било така). Момичетата се абортират в Китай и Индия, но там идеята е съвсем друга.

98

Анонимен

преди 6 месеца

10 ча--а-вета по 20 000 лв = 200 000 лв.Проста аритметика

97

Мед. лице

преди 6 месеца

Предлага, но не казва какво ще последва....Откъде е сигурен , че тази акция ще излезе успешна.Нещо ...не го е намислил ,както трябва. Общи лафове на един.....Несериозна работа е това....

96

anonimen

преди 6 месеца

Пак пари *** ръка, бе няма да стане така, може с бели хора, със скакалци не става. Купони за сухо мляко, пюрета, памперси до две години - да. Да знае майката, че храната е подсигурена. Безплатни лекарства - да. Парите ще ги пропият и после Бате, дай

95

Некъф

преди 6 месеца

Само си представям при 20 000 лева за дете "братята' какво ще направят. Не по 5 а по 15 деца ще започнат да си правят!

94

анонимна

преди 6 месеца

Ако е вярно, че се раждат повече с 10% момчета, което нормално не е така, а доста по-малко, значи, че махате момичетата. Е, стойте без жени.

93

Анонимен

преди 6 месеца

Места в университетите има. 4 г. за бакалавър- 48 месеца стипендия от 500 месечно е 24000 за целия курс на обучение. Ако годишно приемаме по 5000 млади 18-24 г. жени демографията ни доста ще живне. Азиатки и латиноамериканки, без превес на определена народност за да се асимилират по- бързо. А кифлите с претенции да си дебнат лордове и наследници на милиардери:-)))

92

анонимна

преди 6 месеца

Анонимен, стига си обвинявал жените, нали вие ги търсите такива да се забавлявате само и бягате от брака като дявол от тамян....

91

Стара мома

преди 6 месеца

65, и като го върнат какво?! По-лесно ще плащам ергенски данък, от колкото ще издържам дете. Децата са лукс в момента. Кредит ли да плащам, на родителите си ли да помагам, на мен храна ли да купувам или дете да отглеждам с мизерната си заплата?!