8

Анонимен

преди 7 месеца

Реакцията към геноцид, военни и хуманитарни престъпления не може да бъде друга. Хората протестират в доста държави, но къде са политиците? ЕС няма ли да наложат санкции на Израел? Блокиране на активи, изваждане от системата Суифт и т.н. или за Русия може, а за Израел не? След като слушахме западен морал близо две години, някак си това, което Израел прави ни идва в повече.

7

ПроСоТо

преди 7 месеца

До Предложение...предложение :...-Дефинирай и определи кои са "терористи и убийци",като и хамас убиват жени и деца,но и Израил убиват жени и деца !..Дори повече,защото имат повече оръжия....Та?

6

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 7 месеца

Само не разбрах от Израел защо са си мислели че ще им ръкопляскат при извършването на тероризъм и геноцид над палестинците ?

5

Умен

преди 7 месеца

Падението на един журналист.Антисемитизма,или по-точно антиционизма,се възроди след зверската атака на Израел над цивилни.Но както винаги нито дума за това.За юдеите или добро,или нищо.

4

Анонимен

преди 7 месеца

Евреите никъде не са желани. Нито в Германия, нито в Палестина, където се самонастаниха, нито където и да било. И това е откакто свят светува.

3

Предложение

преди 7 месеца

Който имигрант или натурализиран,имигрант има такива антихиманни прояви, да бъде експулсиран,заедно с неговите роднини , с които живее, или са по пряка линия роднини...всички до един. Убеден съм,че изведнъж ще секнат тези прояви на солидарност с убийците от хамас. Демокрацията значи толерантност и хуманизъм,но не и когато тази толерантност се използва за възхвала на терористи и убийци.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Пълни глупости. За първи път чувам да има такива които са едновременно против евреи, палестинци и други семити. Най-вероятно става дума за провокации организирани от местни путинисти.

1

Анонимен

преди 7 месеца

А бря ,еврогеьовете приемаха масюлмани и араби ,сега били антисематисти )