15

Анонимен

преди 8 месеца

В по напредналите държави от нашата страна, не се прави пиар , а се започва едно следене подслушване , наблюдение в продължение на месеци.И се стига до главния поръчител.Най вероятно от Народното събрание.Просва се на земята и му се четът правата.После по вероятно е с тази ,,прокуратура" да се стигне до оневиняване, поради не достъпно доказателства .Но поне ще му знаем името на депутата.от,, махалата"

14

Анонимен

преди 8 месеца

А тоз адрес има ли сграда.И ако има сграда, надявам се да не е обор , тоз собственик трябва да бъде под наблюдение.А не да оповестявате .В напредналите държави не се прави пиар , а се започва едно следене подслушване , наблюдение в продължение на месеци.И се стига до главния поръчител.Най вероятно от Народното събрание.Просеасе на земята и му се четът правата

13

Анонимен

преди 8 месеца

Ами освен , че изнасяте известно факти, кажете има ли разследващи полицаи.Щото тия дни , научихме" , че прокуратурата била работила ,,по добре".Е , надявам се и полицията да работи вече по добре .

12

Питайте

преди 8 месеца

Дупетатите,нали те творят законите?Галя от САЩ посолството само наосва нещата с Митрофанова.

11

Анонимен

преди 8 месеца

Oбичaeн бxapaтckи cюжeт...

10

Анонимен

преди 8 месеца

9 -ТИ ТИ ДА НЕ СИ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ. ТОВА СА ХОРА КОИТО ИДВАТ ОРГАНИЗИРАНО В ДЕНЯ НА ГЛАСУВАНЕ ,ВЗИМАТ ПАРИ , ГЛАСУВАТ И СИ ОТИВАТ. НЕ ТИ ЛИ СХВАЩА МОЗЪКА ЗА КАКВО ТРЯБВА ДА РАБОТЯТ ЖУРНАЛИСТИТЕ. ИМЕНАТА НА ТЕЗИ ХОРА СЕ ЗНАЯТ

9

Анонимен

преди 8 месеца

До 7 КОИ ТЕЗИ? НЯМА НИКОЙ. НЕ ПРОЧЕТЕ ЛИ?

8

Анонимен

преди 8 месеца

До 5 Ти хич не си умен. Не прочете ли? Отиват журналистите и би един от тези 652 не е там. Кого да попитат за кого ще гласува?

7

Анонимен

преди 8 месеца

ЖУРНАЛИСТИ КАДЕ СТЕ . ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТ ТЕЗИ. ЗАБИХТЕ ГЛАВА ВЪВ ПЯСЪКА

6

Ужас

преди 8 месеца

Първия индопакистански конгломерат на континента!След 3-4 години най много!

5

Анонимен

преди 8 месеца

Ало, красивите ,умните и свестните които ни управлявате . Не е трудно от 652 човека поне един да си признае за това кой му е платил за да гласува там .. Да се даде още сега гласност за това а не след 5 месеца . УПРАВЛЯВАЩИ НЕ НИ ПРАВЕТЕ НА ***

4

Радослав

преди 8 месеца

След като местната администрация е подчинена на действащия кмет, значи всички следи за изборен туризъм водят до него! Какво още ви трябва? Да го намерите с натъпкани в джоба попълнени бюлетини ли? Точно за това право на глас трябва да имат само работещите в частния сектор! Всички социално слаби и държавно/общински служители трябва да са без право на глас защото са купени!

3

паф

преди 8 месеца

е, кажете ми има ли такава държава даже и в африка из джунглите.....докъде ни докараха нашите некадърници и политически ***!

2

до 1

преди 8 месеца

Всичките тези ще гласуват за сглобката по специално за бандата ГЕРБ. Електората на Ердоган "ДПС" е твърд но с годините той намаля.

1

Анонимен

преди 8 месеца

Полицията да побърза,че иначе всички тия ще гласуват за Ердоган.