91

Анонимен

преди 7 месеца

Експлозията е наблюдавана от мрежа от сеизмични, инфразвукови, електромагнитни и други сензори.

90

Анонимен

преди 7 месеца

САЩ проведоха тестове на ядрен полигон в Невада на 18 октомври, в деня, в който руската Държавна дума прие законопроект за отмяна на ратификацията на ДВЗЯО. Целта на теста, според Министерството на енергетиката на САЩ, е била да се тества възможността за откриване на подземни ядрени експлозии и да се подкрепят усилията за разработване на нови технологии в интерес на САЩ в неразпространението на ЯО. За провеждането на експеримента е извършена експлозия в специален подземен тунел, използвани са химически експлозиви и радиоизотопни индикатори. Експлозията е наблюдавана от мрежа от сеизмични, инфр

89

2

преди 7 месеца

Междувременно зомбитата на киевският наркокартел в района на Авдеевския коксов завод (на картата на АКХЗ), където са съсредоточени основните сили, се опитват да контраатакуват руските части в посока Терикон, а резервите на зомбираната по натовски стандарт биомаса са въведени в контрабой малко на север, с цел блокиране на повторното настъпление на РВС в района на Бердичи. Тук продължават ожесточените боеве.

88

Анонимен

преди 7 месеца

Направо са им занесли секретни документи на тепсия, когато са нападнали на израелска територия.

87

Анонимен

преди 7 месеца

Хамас пускат секретни долументи в торби от самолети...

86

Анонимен

преди 7 месеца

ислямизирането беше единствения възможен вариант за спиране на арабските страни да тръгнат по пътя на демокрацията- и много яко бе финансирано от сащ - защо сега има американски войски на най богатите находища на петрол в сирия - ами за да крадат както крадът и от нас злато - на концесия

85

Анонимен

преди 7 месеца

мюсулманския тероризъм е събуден и финансиран от саш още 60 години - когато иранките бяха в минижупи и по бански на плажа - отвори и ще видиш - а аятоласите бяха емигранти в англия- те ги докараха защото арабите бързо се развиваха по пътя на независимоста- я мижте ливан какво е тогава преди да го натъпчат с палестинци - викаха му швейцарията на изтока- нормални хора и много банки - страната се управляваше от християни- огледайте се преди да ви закриват очите с краварската пропаганда

84

Фанатици

преди 7 месеца

Единственото нещо, достатъчно да спре конфликта и да започне да лекува раните от десетилетия убийства е да премахнат ционистите и ислямистите от Властта. Точно затова това е динственото нещо, което НЕ се прави. Само оръжия се доставят на фанатиците от двете страни.

83

Анонимен

преди 7 месеца

документите са верни но са американски и накрая е написано да се разпространява че са палестински - кажат ли ти американците че някой ти намислил нещо лошо - да си сигурен че са те и предварително хвърлят мъглата и промиват мозъци

82

Шушляк

преди 7 месеца

Документите са (открити) от израелци, така. Върху...телата,така. Тези от Хамас с IQ пет-шейсет ли са били? Как са ги обучавали тогава? И това при хора, които се обучават и играят на жмичка с израелците цял живот.

81

Антисемит

преди 7 месеца

Докато има евреин по лицето на земята страданията и мизерията на рода човешки ще продължат.

80

Анонимен

преди 7 месеца

Свобода за Палестина и слава на Хамас!

79

Анонимен

преди 7 месеца

Гьобелс дупе да яде

78

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 77 Строго секретно е докато се проведе операцията, за да е успешна. В момента на провеждането й всичко се "разсекретява" със самото й изпълнение. Опита на путинфилите и други защитници на терористите от Хамас да се направят, че "не разбират" какво значи "секретно" в контекста на тази терористична операция, само обръща внимание към явната им подкрепа за терористите от Хамас.

77

Обрезани гадове

преди 7 месеца

Ах тези евреи - мюсюлмански работи се мъчат да правят!

76

Анонимен

преди 7 месеца

Е как са били "СТРОГО СЕКРЕТНО",а 6а били в телата на бойците??Къде е Строгото и още по-малко Секретното.ПРОПАГАНДА за да оправдаят убийствата извършвани от тях веме 70години.

75

Смях

преди 7 месеца

До Анонимен 63 Ами, не, карат ПО СПОМЕНИ къде са лекарските кабинети, училищата, сградите, които трябва да атакуват и т.н. ОСОБЕНО когато НИКОГА не са били там. Не бе, няма начин да са носели карти и инструкции в себе си.

74

Имайте в предвид

преди 7 месеца

Че това не е за първи път.Нека си припомним атентата на Олимпийските игри в Мюнхен през 1972! Заинтересувайте се какво се случва там, говоря за младите хора които не знаят.Това е един отвратителен тероризъм, изцяло характерен за мюсюслмански радикали.На тези терористични организации трябва да се сложи окончателен край.Спомнете си и кой взриви кулите близнаци в САЩ а 11.09.2001г.Пак мюсюлмански терористи!Докога?Европа и САЩ трябва да се събудят!

73

Шоу

преди 7 месеца

Много удобно намерени точно сега....

72

ХИТЪР ПЕТЪР

преди 7 месеца

КОЕ ХИТРО ЕВРЕЙЧЕ ИЗМИСЛИ СЕКРЕТНИЯТ ПЛАН??!...