77

ИТтата обраха народа

преди 7 месеца

Програмист взема средно 7хил лева и има над два апартамента. Истината е че купуват без да се пазарят и дават под наем. И после освен с високи заплати ни дерат и с високи наеми. България няма да се оправи докато имотите на програмистите не се отнемат в полза на държавата.

76

DO 84

преди 7 месеца

Просто не иска деца от льoхмaн, като теб, най-вероятно.

75

до 87

преди 7 месеца

Вместо да се пулиш пред компа, защо не се квалифицираш пред него, а ринеш дъното в склада или зад геврека на баничарката за 3-4к месечно?! Вземи се КВАЛИФИЦИРАЙ или ПРЕКВАЛИФИЦИРАЙ, а не ми брой листа. Ама надали ще го направиш.

74

Алена

преди 7 месеца

Напълно нормално и очаквано. Благодарение на генерал Бойко Борисов, който започна модернизирането на столицата ни от сиво комунистическо гето в модерен европейски град и чието славно дело беше продължено от г-ги Фандъкова милиони туристи от цял свят ни посещават за да се докоснат до нейната неподправена красота. Сигурна съм, че след местните избори тяхното дело ще бъде продължено от тандема верни синове на партията Терзиев-Хекимян. Видяхме, че ротацията е една успешна формула за управление.

73

До 84

преди 7 месеца

Доходът ти е нисък и не й даваш сигурност. Търси си батко програмист с топ тяло, спортист с парички, а не бачкер ;) Зависи де- може и да е канарче в клетка без мнение и амбиции, не се знае.

72

Анонимен

преди 7 месеца

Българката май е започнала да ражда по 7 деца щом цените са се вдигнали.Значи тая с която съм май е с дефект и трябва да я сменя защотото не иска да чува за деца.

71

Анонимен

преди 7 месеца

Хубаво коментирате- тук-таме смислен коментар. Вижте, да коментираме относно имоти в София и цените им, имаме право само купувачите, а не бачкери в склада на Лидл и Спиди с 3к заплати и таксиджии с 4к. Не се бутайте при батковците с парите, както се казва. Хитрите програмисти имаме по 30-40 апартамента и не си знаем парите вече. Отделно сума ти други инвестиции.

70

Реджо

преди 7 месеца

Чудя се и се мая,направо не вярвам на ушите си? Нашата столица,София била . ТОП! Топ на какво е,озеленяване,нула, въздух,нула,инфраструктура,нула,транс- порт ,нула и растящи цени на панелки от Бай Тошово време с хиляда %!

69

Пешо

преди 7 месеца

Не разбрах къде е най-евтино ?В Сомалия ли.

68

Анонимен

преди 7 месеца

"Даже и да останем 1000 българи като нация, нищо не се променя. Природата не търпи празни пространства. Всички жилища и имоти ще се изкупят от чужденци" - Ще се изкупят? Ахаха! Ще ви избият и толков ще ви е.

67

Анонимен

преди 7 месеца

"Възстановяването на цените през последното тримесечие не бива да бъде надценявано, " хаххаха ... Почене ли да има спад и застивания, после да говорим за "въстановяване" слвс месец- дяа нишо няма ...

66

Бай Иван

преди 7 месеца

Няма реално покачване на цените в последните месеци. Има по-малко сделки, по-голямата част от които с кредит. Т.е. по-голям процент от сделките са на светло, което води до по-висока средна цена. Реално цените са надолу спрямо минала година с 5-6%, като се очаква тази тенденция да продължи.

65

Алекс

преди 7 месеца

Беше,каквото беше.Който продал на високите цени,продал.Сега цените са надолу по пързалката.

64

Анонимен

преди 7 месеца

Ами те си растат. Ама нещо срив в покупките. Пък нека си надуват балона. Няма лошо. Току се появи някой да подбие с 20% надолу и веднага го лапват.

63

Българин007

преди 7 месеца

От това заглавие следва само едно - супер жалка държава сме.Най-бедните в ЕС, с най-бързо изчезащо население, но с най-голям РЪСТ на цените на имотите ...

62

asd

преди 7 месеца

Цените на имотите отразяват по-добрата перспектива на страната с очакваното присъединяване към еврозоната и шенген. Така беше и с присъединяването ни към Евросъюза.

61

Анонимен

преди 7 месеца

Какви чужденци, та в БГ никой не иска да припари, даже англичаните си продават имотите.Доста смешно е като сравнявам как тук в Западна Европа се купува по-лесно и е по-качествено дори от от София-център, и много често е и по-евтино. А на Запад има всичко, дори и цената на храната е по-евтина. В България от много години се случва нещо наречено пладнешки обир!

60

Анонимен

преди 7 месеца

Муахаха - шопската ЖУНГЛА, с емигрирали сеелски бекове :))

59

пияница мистик

преди 7 месеца

А, да! Забравих и нещо друго. По повод коментар 55, че сме в демографска криза и намаляваме като народ, това няма нищо общо с цената на имотите. Даже и да останем 1000 българи като нация, нищо не се променя. Природата не търпи празни пространства. Всички жилища и имоти ще се изкупят от чужденци, защото имаме прекрасна природа - планини, морета, езера. Така че и това не допринася с нищо за надеждите за намаляване на цената на имотите. Най-много да се качат още като започнат да ги купуват чужденци

58

МОССАД

преди 7 месеца

Ивицата Газа и София са като близнаци