190

Момче от сой

преди 7 месеца

Този Василчо е роднина на "По-добре танковете да дойдат!" Неговата баба и дядото на Петър Младенов са брат и сестра.

189

Анонимен

преди 7 месеца

Защо ли кандидат политиците ни са тотално изкукуригали бе. Повече про"ста, Щ" ина няма да чуеш никъде.

188

Анонимен

преди 7 месеца

Значи двуполово мекотело.

187

Анонимен

преди 7 месеца

Няма какво да му чета биографията. Всичките маймуни в управлението на България през последните 100 години са маскари. Тодор Живков беше най -големия п р о с т а к от село сложен от болшевиките да "управлява". Фалира държавата. После се изредиха още няколко маймуни, докато дойде втори най-голям п р о с т а к след Тошо, а по-точто Бойко и той докара държавата до фалит и сега ще ви продадат като бели роби тия дето сте останали в България. Все на овчари ви върви. Лош матрял!

186

Анонимен

преди 7 месеца

Няма какво да му чета биографията. Вкичките маймуни в управлението на България през последните 100 години са маскари. Тодор Живок беше най -големия *** от село сложен от болшевиките да "управлява". Фалира държавата. После се изридиха още няколко маймуни, докато дойде втори най-голям *** след Тоша а по-точто Бойко и той докара държавата до фалит и сега ще ви подадат като бели роби тия дето сте останали в България. Все на овчари ви върви. Лош матрял!

185

Лечев

преди 7 месеца

Василе, позорно е когато баща ти и цялата ти рода са вършили престъпления спрямо български граждани, т.е. роднините ти са неосъдени комунистически престъпници, а ти си живял с благата от тези престъпления!

184

До слагащите (-)

преди 7 месеца

Прочетете биографията на този човек. На 18-годишна възраст вече е член на ръководството на едно от създадените по онова време задгранични дружества с цел да се изнасят капитали от България няколко години преди Десети ноември. После прочетете и книгата на Христо Христов "Империята на задграничните дружества", за да разберете защо българският народ мизерстваше в първите години на прехода, а някои станаха милионери и милиардери без да направят ни най-малки усилия.

183

По делата го съдим

преди 7 месеца

Станал топ милионер като получил едни готови пари чрез ДС, наел най-добрите АйТи-специалисти да създадат компанията с тези пари и те работили здраво, защото разбирали какви печалби може да донесе в бъдеще и вярвали, че и те ще спечелят нещо. После Васко продал компанията за много, много милиони и топ-специалистите, които са я създали останали на улицата БЕЗ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ !!! Повече какво да кажем за делата му?

182

Не по врат, а по шия

преди 7 месеца

Едни 70 милиона не били "отрязани", а били "отпаднали"! Браво бе, гениална мисъл! Непременно го изберете за кмет този, умее да осуква по килифарски.

181

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя цялата му рода до 10 -то поколение са все комунисти,престъпници и убийци.Ема ли поне един ,който не е от ДС.Егати номенклатурата за кмет на София.Лелеии...

180

Анонимен

преди 7 месеца

ДС бяха добри хора! Пазеха ни от краварите!

179

ГЕРБ forever

преди 7 месеца

Тоя и цялата му партийна шайка не стават и за *** на зеле

178

Анонимен

преди 7 месеца

Що плюете ДС? 50 години ни държаха далече от *** и кравари!

177

Анонимен

преди 7 месеца

223 Същинското начало на метрото е от управлението на ГЕРБ, преди е бил само неосъществен проект. Бързо, модерно и качествено, е построено метрото. Много страни биха искали да го имат. Факт.

176

Анонимен

преди 7 месеца

Приятелят на Васко Ухото Терзиев, има къса памет, баща шеф в ДС, не е "Адам иЕва". А родство с мракобесната ДС, по права линия. Достацинично се е изказал.

175

Анонимен

преди 7 месеца

Приятелят на Васко Ухото Терзиев, има къса памет, баща шеф в ДС, не е "Адам и ***". А родство с мракобесната ДС, по права линия. ***.

174

До Опа

преди 7 месеца

И по какви обществено значими дела не свързани с личното му забогатяване ще дадеш, като пример за Терзиев тогава?

173

До 205

преди 7 месеца

Не вярваш, защото не ти се е случило. Белене.

172

дедо ви

преди 7 месеца

точно щото си ни прозрачен не трябва да ти се дава власт бе другарю васил !

171

Васил Терзиев

преди 7 месеца

Аз съм дете на финансовата министърка и шефа на НАП!