312

Анонимен

преди 7 месеца

123 никъв путин няма тук, точно ти ги бълваш тези глупости защото си укропитека. Вчера лъга и че имаш шкода и не знаеше че се прави в китай. Не знаеше и какви са кредитите в българските банки защото си укропитек. Висиш в сайта да насаждаш омраза защото бандерията ти има поръчка да вреди на русия, да вреди, защото не може да спечели и това на всеки е ясно.

311

Анонимен

преди 7 месеца

Интересно как същите хора, които обясняват, че трябва да си отстояваме интересите в Европа и нашите интереси са по важни от общностните, сега обяснават как 2-3 милиарда лева трябва да прежалим за да защитим интересите на Сърбия, Унгария и Австрия.

310

Анонимен

преди 7 месеца

326 никакъв български интерес не касаят, а американски и укропитешки. Спри да се правиш на хитър, не си, просто си подкупен и нагъл и глупав. Казах ти не веднъж , Австрия и Гърция също са потребители, като ти набият едно вето навсякъде пак ще лъжеш че друг бил, а не ти подкупният лъжец.

309

123

преди 7 месеца

До Боби. Прав е 320. 99 от 100 твои поста са в защита на Русия, Путин и руската армия. Виж са, не ме разбирай грешно, не те съдя ти просто така си разсъждаваш. Мозъка ти възприема за истина само информация която е положителна за Русия. Да ти припомня, че при един наш спор , за бюджетния дефицит на Русия ,не повярва на сайта на руското министерство на финансите, само защото информацията не съвпада с представата ти за "цъфтящата" руска икономика.

308

Анонимен

преди 7 месеца

325 ами защото се напълни с навлеци. Дошъл някой си Киро от канада и почна -вие сте терористи. Същият хвърляйте зсплати по украинските нацисти. Даже ги напъха тука по хотелите и следвсше това -Пиян украинец заплаши да взриви хотел в Банско. Във видимо нетрезво състояние той отправял заплахи, че ще взриви хотел, в който бил настанен. Пристигналите на място полицейски служители го задържалиСлед пристигането си в хотела е седнал да пие в лоби бара. Към 4 ч излязъл на терасата, където стояли няколко души от персонала. Започнал да крещи по тях, че е от Азов и ще ги избие всички

307

Анонимен

преди 7 месеца

Радев не е човека с който трябва да говорят сърбите и унгарците. А колкото до таксите те са решение на българското правителство И касаят на първо место българския интерес Както и Орбан и Вучич ги интересува преди всичко интереса на техните държави

306

Анонимен

преди 7 месеца

Защо си разваляте добрите отношения с Унгария бе хора. На морето имаше толкова много унгарция тая година , млади хора обаче доста унгарци също като в доброто старо време беше. Винаги сме били заедно с Унгария още от Средните векове. Те участват в кръстоносните походи срещу османците !

305

Анонимен

преди 7 месеца

Аз пак да кажа, не са само Унгария и Сърбия, но и Гърция и Австрия.

304

Анонимен

преди 7 месеца

По заповед на НПО Посолството зглобката е в състояние да ни обяви война.

303

Боби

преди 7 месеца

До Анонимен 320 "плащане в Рубли" е ТЕРМИН - Целта е Юрисдикцията под която се извършва сделката да не позволи да се запорират парите от сделката от трето лице. - Ни повече Ни-помалко. А катодойдеш с Долари или Рупии банката ще ти ги смени и ще платиш в "рубли"!

302

Анонимен

преди 7 месеца

Отговарям на Чакай сега....Боби е честен човек това мога да ти кажа !

301

Анонимен

преди 7 месеца

До Боби. Чакй сега, значи Русия като ни каза от днес за утре, че трябва да плащаме в рубли беше добре (според твои коментари), сега ние като вдигаме цените по същия начин било зле. Я се замисли ти чий интереси защитаваш? Щото със сигурност не са българските.

300

Боби

преди 7 месеца

До Зозо В моента са прокарани едва 2 физически тръби до Сърбия. Ако беше се реализирал Южен поток по план от морето щя2ха да излизат до 8 физически тръби 4 към сръбско и 4 към Гръцко и в последствие Италия. Руснаците щяха да изградят сами тръбата тоест няма да има Корупция защото като плаща частника смята всяка стотинка и да ни продадат Потока като ние от транзитни такси(5$ на 100км за 1000кубометра) да връщаме заема примерно 8-10 години и да ползваме благинки още 40 поне. Сега Турция ползва

299

Боби

преди 7 месеца

До Анонимен 316 Тръбата през България е Грубо 300км дълга. Ако се ползват международни цени натоварваме руснаците с 15$ транзит за 1000 кубометра - влиза в бюджета и 15$ логистика - амотизация, връщане на дългове, застраховки, охрана и електричество за помпени станции... Освен това Искат да се наложат санкции още 200лв допълнително към сегашните 30$ за 1000 кубометра Газ

298

Анонимен

преди 7 месеца

Тези транзитни такси за всяка една доставка ли се определят? Или има договор за транзит, който е за някакъв срок. Договарят ли се или се определят едностранно? Малко странно е всичко това. Ако българското дружество може едностранно да определя цената за транзит защо само 200лв за мегаватчас, а не 2000 лв например?

297

Боби

преди 7 месеца

До Анонимен 314 Сериозно? Ето ти пример Донецк все още се обстрелва ЕЖЕДНЕВНО от ВСУ с артилерия(фронта е Близко). Ъкраинците им спряха тока и водата(за соц услуги, храна, банки и интернет не говорим изобщо). Руснаците вече започват да подменят тръбопроводите(Бял и Черен както там ги наричат) които не са пипани от СССР време... В града има всички услуги без международни картови банки от типа Виза...

296

Анонимен

преди 7 месеца

До 312Ъкраинските градове които не са под контрола на РФ тънат в Мизерия и Руини.///Напротив градовете под руски контрол тънат в Мизерия.

295

Кравар Евроатлантик

преди 7 месеца

Руски ***.

294

Боби

преди 7 месеца

До Анонимен 310 Ето още един който нищо не научи от историята? Точно това по времето на Газовата Кралица Ъкрайна направи с Руския Газ. След десетилетия измамни ходове Ъкраинските градове които не са под контрола на РФ тънат в Мизерия и Руини.

293

Ъ

преди 7 месеца

А когато приютяваш и подпомагаш един от най-големите българомразци и виновник за омразата към всичко българско в Република Северна Македония ...;) има ли солидарност?