139

аноним

преди 7 месеца

В руският канал-телеграф-показаха снимки за действията на ислямската групировка!В нея преобладаваха образи на мъже-,на които се виждаха само очите!Почти всички бяха синеоки!Означава ли това,че изпитват гордост от това,че са тръгнали да убиват свои-защото в Израел преобладава руско население- и ги показват на цял свят????

138

Виновен

преди 7 месеца

Натаняху е виновен за тази атака. Той повярва на путин,че ще спира терористите. Абсолютен *** е всеки повярвал на путин....Армения и Украйна най добре знаят. Как може да повярваш на терорист и убиец,като путин, че ще спира терористи? Кръвта на децата на Израел е и по ръцете на натаняху.

137

Анонимен

преди 7 месеца

Току що гледах как се бяха скупчили до една стена с бодлива тел минимум 50 израелски военни , това им беше последното парти,не знам така ли ще зачиствате

136

Анонимен

преди 7 месеца

Нима има разлика между индианските резервати и ивицата Газа? Нищо ново под слънцето.

135

Анонимен

преди 7 месеца

До 194 ДАНС синняма друга работа, аминше гони ваеки, пийто изказвания не ти харесват ... А и да го гони, в калвинпресъпления е заподозрян?

134

Мен

преди 7 месеца

Израел е изкуствено създадена държава..Няма държава Израел..Терористи...

133

Българин

преди 7 месеца

Този експерт да не прокламира десни фашистки идеи.че ако ДАНС не *** погне,виж някой арабин го намерил....

132

Пешо

преди 7 месеца

Този експерт трябва да бъде освидетелстван и заключен. Къде ги намирате такива болни мозъци да ръсят откровен фашизъм, че и да ги побликувате?

131

Анонимен

преди 7 месеца

Това е реч на 100% фашиcт, така са говорили и онези от третия райх за евреите! Но никой проблем не се решава с "ликвидирането" му! Колко трябва да е извратeн мозъка ти, за да мисли така?

130

Израел финито

преди 7 месеца

Тая псевдо дътжава приключи. В даден момент ще видим раждането на нов лидер на палестинците,който ще завърши делото на техния народ.Той ще има качествата и на малкия човек с мустачките и на оня с каскета властвали миналия век. Този път Русия няма да защити евреите,заради тяхното предателсъво по стар техен ЮДАйски обичай!Зеленото чудовище да ги пази....

129

0880

преди 7 месеца

До Анонимен --- Гостът уточни, че "Хамас" не представлява палестинската общност в региона.... Не съм съгласен! Този човек не е умен..

128

Анонимен

преди 7 месеца

Защо каните клоуни и нек***дърници? Като унищожат хамас, знаете ли колко души ще се появят, които вече загряват по тъча? Стига измишльотини. Гледайте интервюто с Георги Мишлков по нова. То си струва, според мен, в пъти повече

127

ХАМАС,ХИЗБУЛА,ИДИЛ

преди 7 месеца

Все терористични организации в арабския свят...

126

ХАМАС НАПАДНА

преди 7 месеца

Израел....сега да не плачат, че израелтяните ги газят...

125

Анонимен

преди 7 месеца

Държавата Палестина е частично призната държава в Близкия изток. Тя претендира за територията на Западен бряг на река Йордан и ивицата Газа с източен Йерусалим, които са под фактическия контрол на Израел. Независимостта на държавата е обявена на 15 ноември 1988 г. от Ясер Арафат в Алжир. Кой ли изтреля 5000 ракети по държавата Израел....

124

Анонимен

преди 7 месеца

Ликвидирането на Хамас ще сложи ли край на терора? Дали? Знаем и друго мнение - ционизмът е враг на обикновените хора от цял свят. Борбата срещу ционизма няма нищо общо с антисемитизма.

123

Анонимен

преди 7 месеца

Нагли крадци, върнете палестинските земи!

122

Анонимен

преди 7 месеца

Да да,то това да не ти е заек? Гърмиш го и приключваш? Израел ще си навлече гнева на доста държави от Близкия изток тръгне ли да превзема Газа!Палестинците просто Не желаят да забравят,че Израел живее на Тяхна земя!! Никой не е забравен! И нищо Не е забравено!!

121

...

преди 7 месеца

Ицко, Украйна ни е нахлула в Русия да пежат глави! Руският башибозук нахлу в Украйна ,да граби, убива и мародерства! Хайде събуди се, и стига с простотиите!

120

Анонимен

преди 7 месеца

До Христо Христов. Баце, като ти видя името тука и поредната тъпня, дето си написал, ми се драйфа. Ставаш за оправяне на махмурлук. Благодаря. Ицо Чорбата. Ицак, аре напиши още някоя глупост, моля те