36

@30

преди 7 месеца

Ти го каза , интересът над терористите е над всичко , така е и за евреите, на тях също изглежда не са им мили над 100 и кусур еврейски живота, хора сре които и деца , които ще бъдат екзекутирани ако не спрат офанзивата си , дай да избиваме деца , че някой там танцувал , важни са военните ни интереси , не знам какво са делили с нацистите, лика прилика са си и с тях и с терористите !

35

обикновен българин

преди 7 месеца

А стига ве.Как тъй се бомби и трепе наред в жилищни квартали?Това ако го бяха направили руснаците щеше да има вой до небето.Но когато са израелци - някак си по демократично е и по може. И двете страни яко трепят цивилни и никой не мисли за тях.

34

нн

преди 7 месеца

Израелците бъркат. В яростта си ще направят голяма беля, ще ликвидират много цивилни и радикализацията на арабите ще нарасне. В градовете на Газа Хамас са си у дома, и израелците ще понесат много жертви, което още повече ще ги вбеси и ще стане една не е за приказване. Едно е познал М. Зафиров, че скоро преговори няма да има, другото го знаем. Конфликта ще се разрасне, както Русия Украйна, уж двете а то цяла Европа и половин Америка.

33

Анонимен

преди 7 месеца

Да идват на Съни бийч като урките :)))

32

ИРАН ДГД....

преди 7 месеца

ИЗРАЕЛ---' НЕ Е УКРАЙНА И ИМА СОБСТВЕНО ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ, И В МОМЕНТ НА НАТИСК ОТ АЯТОЛАСИТЕ , КАТО НИЩО ЩЕ ГО УПОТРЕБИ....ТО, И АПОКАЛИПСИСА ОТ БИБЛИЯТА. ЗАПОЧВА ОТ ТАМ---'МИСЛЕТЕ МУ...ХАХАХА

31

:::

преди 7 месеца

???

30

Съдбата си заслужи

преди 7 месеца

Немците избраха Хитлер,руснаците избраха путин,българите избираме тикви,изрожденци, комунисти и чалгари, арабите избират хамас..всеки получава това ,което избира.

29

Анонимен

преди 7 месеца

Ислямистките интереси на Хамас са над живота на собствените им цени и деца. Важно е да има джихад, халифат и да се трепят неверници. Както и да избиват своите, ако не се включат в джихада. Защо мислите разчлениха финландската и немски туристки? А 'невинните' палестинци в газа защо танцуваха като ненормални около трупове и заложници, доста от тях европейци и неевреи? На мен израелците лично не ми пречат, да си стоят там. Обаче арабската напаст в Европа тепърва ще ни унищожи цивилизацията.

28

SS

преди 7 месеца

Тая криза ще прерасне в бежанска вълна ! Както не веднъж съм предупреждавал ГОТВЕТЕ СЕ ЗА НАЙ ЛОШОТО.

27

Анонимен

преди 7 месеца

израел до крак да ги избие дано

26

Анонимен

преди 7 месеца

Не забравяйте, че израелците имат 80 ядрени бомби. Не са много като американските и руските, но достатъчно да няма повече близък изток. Съседите им го знаят прекрасно и си траят.

25

Анонимен

преди 7 месеца

Кога станахте такива еврейолюбители? Ми върнете Петър Стоянов и Филип Димитров и първо ги питайте какви са им истинските имена и защо се пишат българи и в чий интерес работят.

24

:

преди 7 месеца

Тоест еврейските военни интереси са над живота на невинните хора , не знам какви посредници има там , но ставаме свидетели как Израел дава заповеди на Обединената общност, което е меко казано странно, съжалявам за жертвите на терористите , но дълг на световната общност е да направи всичко възможно да се спре настъплението и да се прекратят бойните действия , не може да умират деца , защото някой бил ядосан и имал цели, всеки ден дъвчете къв бил Путин и руснаците , а това какво е !???

23

Анонимен

преди 7 месеца

Нищо няма да 'заграби юдака', по-скоро ще изпепели една ивица земя на границата и ще я превърне в неутрална гранична зона. А джихадистите ще плъзнат из Европа, ние сме им най-близо. Израелците просто нямат ресурс да задържат този змиярник, нито желание да хранят 2 млн. араби. Даваха им безплатен ток, ама кранчето секна.

22

Анонимен

преди 7 месеца

Падне ли Израел, ние сме следващите..нямайте и капка съмнение. Преди 1300 години след падането на светите земи, арабите обсаждат Константинопол. Сега вече няма Константинопол да ги спре, ние сме първите. И Гърция. НАТО няма ресурс да е навсякъде и ще пази старите членки, макар ще те вътрешно вече са окупирани от ислямисти.

21

Лейди ДумДум

преди 7 месеца

Вагнер е в Сирия,от завчера. Вчера евреите разрушиха летището в Багдат и Х.мс,ама малко закъсняха. Ще падат яко ермолки,барабар с нещото под тях

20

Анонимен

преди 7 месеца

Живяли са под ботуша на Хамас и още живеят и им харесва. Израел не е в газа от 2005г., а до 1967 живяха под египетския ботуш. Египет им вдигна ограда и сложи картечари, щото си знае джихадистите.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Радвате ли се? Тези хора цял живот са живяли настъпани под ботуша на Израел, а сега окончателно ще ги смачкат.

18

Анонимен

преди 7 месеца

Ами да бяха спрели финансирането на Хамас и да ги бяха ликвидирали. Вече е късно. Израелците, за разлика от меките френски и немски китки, действат. Казаха на палестинците - върнете заложниците, тишина. Казаха им изтеглете се от района, тишина. Казаха, разграничете се от Хамас, тишина. Сега ще настане вой до небето. Като уж са 'шепа' терористи, как 2 млн. местни не са ги изритали?

17

Българин

преди 7 месеца

И каква стана тя? В НЕТА интервюта с израелски експерти бол! Почти всички са на мнение,че Русия(!!!!) е способна да спре арабите! И то не с войска,а с дипломация! Ама дали руснаците ще искат? Като гледам накъде отиват нещата,Израел ще яде яки тупаници