19

Циганите кога ще

преди 8 месеца

Разчистим ? - е въпрос жизнено важен за нас !!!

18

АнонимеН

преди 8 месеца

До до 2-ри/ ТИ НЕ СЕ СЪМНЯВАЙ ВЪВ МРЪСОТИЯТА НА ИСРАЕЛ! ПРЕЗ 16 ВЕК КОГАТО ОТКРИВАТ АМЕРИКА ТАМ Е ИМАЛО НАСЕЛЕНИЕ ОТ 12 МИЛИОНА ДУШИ! САМО ЗА 3 ВЕКА ГО РЕДУЦИРАТ ДО 300 000 :D КОГАТО ИСКАШ ЧУЖДА ЗЕМЯ СИ ГОТОВ НА ВСЯКАКВИ ГАДОСТИ

17

До 5-ти, Аз лично не

преди 8 месеца

бих живял там, ама хората в Газа живеят така от 45-та насам. Не мисля, че ще ги изгонят от там. Османската Империя едно време как не е успяла да ни изгони от тук? И това не е единствения пример, просто него давам, че е по-лесен да възприемане. Не се гонят току-тъй хора от домовете им.

16

rambaldievskievich

преди 8 месеца

И, к'во, тогава? Да ги кътат "Хамас", така ли? Като дойдат по-лоши - ще бъдат по-лошо унищожени. 'баси!...

15

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 8 "Говоря за мирните жители, а не за терористите" В Газа няма "мирни жители", а само терористи или помагачи на терористи.

14

Анонимен

преди 8 месеца

Хамаз няма да бъде унищожен. Само ще бъде преименован. Хамаз вършат много добра работа точно за Израел.

13

хе хе хе

преди 8 месеца

Каквото и където да става по света, на нашите атлантически шматки все Русия им е виновна. Хайде, за евреите е разбираемо, те са началниците на атлантиците. Ама като чух, че Путин бил виновен задето гъркинята и другите от европарламента взели подкуп и ми стана много смешно. Впрочем, ще има ли "смазващи" санкции за Катар, които подкрепят Хамас? А?:)))

12

Анонимен

преди 8 месеца

И двата народа отчаяно се жертват за земята си на която живеят. С кюрдите положението е същото....а вие тук си харизахте земята на кой минал кой заминал защото ви е Подарък от Русия който май не сте заслужавали

11

не е ясно

преди 8 месеца

дали ще дойдат по-лоши, факт е че терористите трябва да бъдат премахнати, но всичко зависи от от самите хора дали искат да живеят нормално или живеят само за да убиват...

10

Анонимен

преди 8 месеца

И следващите ще бъдат унищожени.

9

Шейх бян лайнян

преди 8 месеца

Няма мир под сянката на алахата!

8

Анонимен

преди 8 месеца

според всички описватели палестинците нямат право на живот. Даже не съществува такъв народ. Говоря за мирните жители, а не за терористите които се олицетворяват на палестински борци без да са питали някого по същата причина - който много знае - на пъня.

7

АнонимеН

преди 8 месеца

НО ПАЛЕСТИНА НАПЪЛНО СИ ЗАСЛУЖАВА ДА ИЗЧЕЗНЕ КАТО ДЪРЖАВА! ПРЕЗИДЕНТА ИМ ВМЕСТО ДА ОТИДЕ НА СРЕЩА С НЯКОЙ ОТ АРАБСКАТА ЛИГА ТОЙ ТИЧА ДА СЕ ВИДИ С ТЕРОРИСТИТЕ ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУВЦИ! ИСРАЕЛ+ФАЩ ДАДОХА ОРЪЖИЕТО НА ХАМАС , ЗАЩОТО ТО НЯМА КАК ДА ВЛЕЗЕ В ИВИЦАТА ГАЗА АКО НЕ Е С ОДОБРЕНИЕТО НА ИСРАЕЛ! НО ПАЛЕСТИНА ВМЕСТО ДА СЕ ОБЕДИНИ С АРАБСКАТА ЛИГА КАТО ИРАН ИЛИ ДРУГ ОТ ТАМ ВЕДНАГА ТИЧА ПРИ ТЕРОРИСТИТЕ ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУВЦИ! ПАЛЕСТИНА НЕЗАСЛУЖАВА ДА СЪЩЕСТВУВА ЩОМ Е С ПУТИНУВЦИТЕ!

6

Анонимен

преди 8 месеца

И кои са тия групировки г-син Милков или ше си бърборим празни приказки.

5

Анонимен

преди 8 месеца

До 3, сами ще се изнесат, няма нужда никой да ги гони! Ти би ли живял там?

4

Анонимен

преди 8 месеца

Това писание напомня за заплахите на руските другаре, че ще ни спрат газа, и тогава ще видим. А то газа стана по-евтин като резултат.

3

до 2-ри

преди 8 месеца

Успех да изгонят 2,5 милиона души от там.

2

АнонимеН

преди 8 месеца

ЧЕ ЩЕ ДОЙДАТ ПО-ЛОШИ В ТОВА СПОР НЯМА , ЗАЩОТО ЩЕ ДОЙДЕ ИСРАЕЛ :D ИСРАЕЛ ВЕЧЕ ОБЯВИ, ЧЕ АНЕКСИРА ГАЗА КЪМ СВОЯТА ТЕРИТОРИЯ А НАСЕЛЕНИЕТО И ДА СЕ ОМИТАЛО В ЕГИПЕТ! ЕДИНСТВЕИЯ ПО-ЛОШ ОТ ИСРАЕЛ МОЖЕ ДА Е РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЩОТО И ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА НЕ Е ПО-ЛОШО ОТ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА ФАЛШИВИТЕ ТЕРОРИСТИЧНИ ПУТИНУВЦИ!

1

Анонимен

преди 8 месеца

Демек, руснаци!?