50

Нашенец

преди 7 месеца

Българите в Англия лъжат как живеят там-повечето са мизерници, в стая под наем в къщи и апартаменти с по 8-10 човека заедно. Всичко е адски скъпо и те пестят, като купуват *** от супермаркетите, които не стават и за храна на прасетата. Обаче, като се появят в България за няколко седмици през лятото или по Коледа, демонстрират самочувствие, щото никой не знае за жалкото им съществуване там. Да добавя, че работят най-ниско квалифицираната и платена работа - чистачки, куриери, камериерки...

49

Колония на Индия

преди 7 месеца

Бившият колонизатор ще стане колония на бившата си колония Индия. Близо са. Както се казва, ирония на съдбата :)Същото ги чака и САЩ.

48

pasito

преди 7 месеца

Забелязвам, че мине се не мине,две три седмици и изниква статия, колко е зле в Англия, Испания, Гърция и т.н. И всеки *** започва да се плюнчи по форумите, няма начин където и да си, да си бездомник, ако работиш. Ако друсаш и запиваш е съвсем друга работа.

47

Анонимен

преди 7 месеца

Няма проблем. Истинските българи ще ходят да мичят чинии, да чистят тоалетни и да гледат старци. По за 300 лева вместо за 3000 паунда.

46

Анонимен

преди 7 месеца

На улицата са някакви арабески, индийци и наркомани споменавани в статията като англичани.

45

Йд

преди 7 месеца

Комунизма не прощава.Създадеш ли условия всеки мизерни, *** да живее добре само зада живее добре без нищо насреща проваля цялото общество.

44

Анонимен

преди 7 месеца

Бритишите преди да отпаднат трудовите рестрикции за българи и румънци преди около 10 г ореваха оратлъка, как сме щели да ги залеем, да им откраднем работните места и тем подобни тъпизмии. Мани беги.

43

пияница мистик

преди 7 месеца

2009 бях в Англия. И тогава си беше пълно с мизерници. Това са хора, дето за нищо на света не искат да работят каквото и да е, чакат помощи от държавата и общински жилища. Така че сега може и да са се увеличили, ама нищо ново. Който иска има работа и ще може да си плаща наема, няма да спи под моста. Ние в 1 къща бяхме 3 човека - аз в едната спалня, в другата мой приятел и долу в хола спеше третия. 1000 пауна беше наема, по 333 на човек. Вадех ги за 2 дена

42

Анонимен

преди 7 месеца

Еее, бездомни, бедни........да правят вятър. важното е за Украйна да има! Зелника излезе най-важният!

41

Анонимен

преди 7 месеца

Имали още мераклии за емиграция на мъгливия Албион ?

40

Анонимен

преди 7 месеца

Да ви е честит брекзита бритиши, фак оф нау.

39

да

преди 7 месеца

казваше путин ама кой да го слуша - "санкциите са като бумеранга.." и сега руснаците си имат и газ, и петрол, и храна и не им дреме на дядовия!

38

Ние

преди 7 месеца

Ние още не сме така но закрият ли въглищните .... Ликвидираме 40 процента от електричеството си, цените ще са брутални....

37

Мъдреца Сунак

преди 7 месеца

Нема се пуашите, енгилизе, индийската национална революция, закончилас;))) и ний ся, ша ва напрайм индийци;))) На наште ора в Индия, паре, не им требе, оти вий и без тва ги откраднайти навремето, за да напрайти Британската империя и да живеете в охолство и разврат. Сега ви требе малко индийска дисциплина: медитация по улицити и яко "омммммммм..." Само "оммммммммм" ша въ упрай! И коричка леб де, а може и без него, кат медитира, чейлек не яде;)))

36

Мая

преди 7 месеца

Ехе ние от кога сме така .

35

Щом англичаните не

преди 7 месеца

са притеснени от тази статистика или истина и дават след САЩ най много пари за войната в Украйна, значи всичко е наред! Не, за братоубийствената война де! Тези дето се бият вече няма да са братя в бъдещето т.е. като знаеш, че повече няма да си имаш брат можеш и вече . . . разбирате за какво става въпрос.

34

Анонимен

преди 7 месеца

"Няма да притежавате нищо и ще бъдете щастливи" план 2030. Това са само... как беше... конспирации, сър

33

Магелан

преди 7 месеца

Злараствайте и дерзайте български русофилчета .Тя Матушка Расий вие втора Родина и скоро ще ви се наложи да емигрирате в *** на Путинохитлер.Щв ви дадте по един Калашник и ви пращат на фронта да се биете за Родину за Сталину за Путино?Ще пиете Самагон защото няма да има родна Ракия и ще се молите на Путино да ви даде по голямо парченце хляб за да нахраните детето си?Ха,ха,ха,ха

32

Анонимен

преди 7 месеца

Кравари, прекрасно е в Западна Европа, нали??? Аре бегом марш към западния свят, кравари и не се връщайте никога повече.

31

Анонимен

преди 7 месеца

Мда, антируските санкции действат безотказно. То Путин няколко пъти ги предупреждаваше. Лошото за нас е, че и ние се озовахме "от женската страна" благодарение на нашите продажници и национални предатели. Трябваше да си караме още на ефтиния газ, както Германия например, и трябваше да вкараме Асфалт Паша в затвора още като каза, че ще спира "Балкански Поток". Е, сега руската газ пак се купува в ЕС от почти всички (Австрия, Германия, Унгария и т. нт.), а ние гледаме отстрани и това е.