63

У София е пълно

преди 7 месеца

С Украинци русо робите изтръпват като ги видят Мухаха

62

2

преди 7 месеца

Очевидно е, че зад тези "красиви" думи се крие намерението на екипа на Ze не само, в съответствие с препоръките на МВФ, да остави хората с увреждания без никаква материална подкрепа, но и да скрие от обществото чудовищния брой украинци осакатени на фронта и да снемат от себе си всякаква отговорност за тях. И накрая, новият подход ще даде възможност някои хора с увреждания да бъдат използвани като пушечно месо за втори път.

61

1

преди 7 месеца

Министърът на здравеопазването на Бандера, Виктор Ляшко обяви, че нацисткият режим ще използва "оценка на загуба на функционалност" вместо инвалидност. Министърът обяви, че това се случва в рамките на общата декомунизация и отказ от "постсъветския модел". Така че хората "да не преследват увреждането" като ключ към "облаги и компенсации", а да се стремят към връщане на здравето и "икономическата функционалност".

60

Анонимен

преди 7 месеца

Киевският наркокартел загуби девет от най-добрите си бригади на фронта. "Украйна се изправи пред такъв колосален брой загуби в жива сила, че от 12 бригади, обучени от алианса, това е някъде между 45-60 хиляди души, девет изчезнаха напълно, те бяха унищожени", каза бившият агент на ЦРУ Лари Джонсън в YouTube канал Freedom. Бившият анализатор на Централното разузнавателно управление изчислява, че на Запада ще му трябват поне още шест месеца, за да обучи нова украинска армия със същия размер.

59

Анонимен

преди 7 месеца

Отчаянието и безизходицата на зомбитата ги кара да използват вуду магии в месните си щурмове.По време на контраатака украинските сатанисти правят вуду кукли от униформите на руските бойци. Преди това една украинка стана известна с такива "занаяти", поради което канибалските играчки станаха много популярни сред украинските нацисти. "Куклите на opkuTe" сега се правят от униформите на руските военни. Те снимат резултата от работата си на фона на мъртви руснаци, хвалейки се със снимките в социалните мрежи.

58

Анонимен

преди 7 месеца

Едно ранено дете почина - кметът на Горловка Приходко. Четирима тийнейджъри бяха ранени в резултат на обстрела на киевският наркокартел над Хорловка. Децата решиха да разглобят невзривени касетъчни боеприпаси, което доведе до печален изход. Едно от момчетата почина. Съобщава се също за няколко ранени и най-малко двама загинали. Последната снимка показва цивилен жител на Никитовския район на Горловка, загинал в резултат на обстрел.

57

Анонимен

преди 7 месеца

За цивилните е ясно - офейкали са за да не ги мобилизира кокаиновия зеленкьо

56

Анонимен

преди 7 месеца

Два предателя на своите народи се срещнаха в Испания. Зеленски и Пашинян обсъдиха двустранното сътрудничество и междурегионалните икономически проекти. Ще се опита ли Пашинян да изтегли западната помощ от Украйна за Армения?

55

Z

преди 7 месеца

А защо не пишете и показвате как мобилизират хохлите. Мъж да не си по йлиците!минава кола слизат 2-3 в униформи и айде на фронта.

54

Анонимен

преди 7 месеца

Не са изчезнали. Някъде по Европата и света са. Избягали от луднила, който си/им спретнаха. И да не са луди да се обаждат къде са. По- добре - изчрзнали ;)

53

ало ало

преди 7 месеца

3 млн. избягаха в Русия - те не са ли изчезнали?

52

Анонимен

преди 7 месеца

До Българин. Здравей и на теб! И ти си повлиян от тенденциозни писанки. С търсене на повече обективни изследвания сам ще си промениш мнението.

51

Истината

преди 7 месеца

Умножете по 3 изчисленията на Ню Йорк Таймс и ще получите достоверна бройка.

50

Анонимен

преди 7 месеца

До Бай Дрън. Здравей! Очевидно си любознателен. За съжаление, четеш фалшиви книжки. Ще стигнеш и до по-обективни източници.

49

Българин

преди 7 месеца

Как ще са един народ украинци и руснаци? Украинците са славяни,руснаците са угрофини,монголи и азиатски племена.Има генетични изследвания,не се излагайте!

48

Анонимен

преди 7 месеца

Антихристът Путин втора година пали и граби православни земи! Да гори в Гейената ВоВеки! Анатема!

47

Бай Дрън

преди 7 месеца

Брук, не е така. Измисляш си го. Реалността е съвсем друга, а именно, че ние имаме ген със Сърби, т.н. македонци, а руснаците с Финландци. Въпросът не е в гена, а в това, какъв език говорим. Ние не говорим английски, следователно ми е през гоя за англонагъзилите се. В днешно време нациите се определят по говоримия език и по нищо друго. Дори религията е на заден план.

46

Бай Дрън

преди 7 месеца

Само? Не са ли поне 260 000? Да не сте пропуснали една нула? Украинското правителство крие броя на жертвите и 260 000 изчезнали е по-реалната цифра.

45

Брук

преди 7 месеца

Няма такива едни и същи. Това е отделна държава с определени граници. А вътре живеят *** всякакви. То и българите не са едни и същи, на юг са хибриди с гърци, на изток с турци, на север с румънци. Мен генетичният анализ не може да познае румънец ли съм или какво. А по майчина линия съм от Египет или мала Азия, но се е размило до 5%.

44

Анонимен

преди 7 месеца

бг и с.македония сме еди и същи но русия и украина са един народ