60

Wагнер

преди 7 месеца

разбира се че нямаме планове. защото :ЧВК "Вагнер" се оглавява от сина на Евгений Пригожин Павел Пригожин, той възнамерява да се върне заедно с групата в зоната на спецоперацията. За това съобщава близък до "Вагнер" телеграм-Канал 0.Отбелязва се, че Павел Пригожин по едно време е бил един от "музикантите"."Днес той застана начело на делата на баща си и вече съвместно с поетата от него команда "група Вагнер" води преговори за връщането на "вагнеровците" в зоната на бойните действия в Украйна

59

Казвам ти дъще,

преди 7 месеца

Сещай се снахо

58

Те и руснаците

преди 7 месеца

Нямат срещу Британия. Мир има .

57

Анонимен

преди 7 месеца

Ми,айде разберете се с оня новия ви министър кое е верно и кое не. Че всеки ден различно говорите

56

Факти

преди 7 месеца

Великобритания е един от гарантьорите за сигурността на Украйна по договора за ядрено обезоръжаване. По този договор всички точки отдавна са изпълнени. Доста късно се приготвят да се намесят в конфликта и да си изпълнят задълженията.

55

Км

преди 7 месеца

Западняците отдавна отиват на сафари в Украйна да отстрелват цивилни украинци и руснаци,но се връщат в черни чували.

54

Фризьор

преди 7 месеца

Трябва обезателно да пратим български войничета в Украйна, за да докажем предаността си към американските ни братя и освободители.

53

Чичи

преди 7 месеца

И нека гаврата със зеления клоун продължи.....СЕГА!

52

Анонимен

преди 7 месеца

Е що бе толкова беше ербаб......?!? Нали щяха да смажат русия на бойното поле?!?

51

Факт

преди 7 месеца

Този направо от рикшата е скочил в министерсия стол на Албиона !

50

Очевидно

преди 7 месеца

Еееех, лордове, каква *** сте избрали за мин.-председател,бе ? Гордият Албион - вече не струва и халба бира ! Някакъв индиец , слуга на някой от предишните губернатори на Индия - днес командори лордове, херцоьи, барони, принцове и принцеси....! Какъв упадък ! Дори "красавеца" Чарлз има по-човешко излъчване в сравнение с този хинди!

49

Анонимен

преди 7 месеца

Ааа, значи войските след няколко дни ще са в Украйна.

48

АнонимеН

преди 7 месеца

ПРЯКОРА НА МИ РИШИ СУ НАААК БИЛ РИКШИ , ЗАЩОТО ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР ДЪРПАЛ РИКШАТА ЗА ДА ПРИПЕЧЕЛИ НЯКОЯ РУПИЯ.

47

АнонимеН

преди 7 месеца

НЯКОГА ИНДИЯ БЕШЕ КОЛОНИЯ НА БРИТАНИЯ! СЕГА БРИТАНИЯ Е КОЛОНИЯ НА ИНДИЯ :D

46

Риши Сунак

преди 7 месеца

Намъстеее, сокерез! Индия, пардон - Англия е демократична страна и никой не пращаме насила където и да било, също така не спираме никой, който иска да ходи доброволно където си пожелае.

45

Оня

преди 7 месеца

Няма да пращат войници на фронта, защото са слаби и страхливи използвачи. 10000 поляци загинаха в Украйна за интереса на САЩ и Великобритания.

44

АнонимеН

преди 7 месеца

МИ РИШИ СУ НААК Е ОТ КАСТАТА ПАРИИ. ТАЗИ КАСТА Е ТОЛКОВА ПРОПАДНАЛА И ПРОТИВНА В ИНДИЯ, ЧЕ ДОРИ НЕ ИСКАТ ДА СЕ РЪКУВАТ С НЕЯ САМИТЕ ИНДИЙЦИ! ОБАЧЕ ЕДИН ДЕН НАСТОЯЩАТА МУ ЖЕНА ДОКАТО Я ДЪРПАЛ С РИКШАТА ОТ ПАЗАРА КЪДЕТО БИЛА НА ПОКУПСИ СЕ ВЛЮБИЛА В НЕГО ЗАРАДИ ГОЛЕМИТЕ МУ УШИ ПРИЛИЧАЛ И НА МАЛКО ЛАЙНЯНУ КАФЯВО ЛЕТЯЩО СЛОНЧЕ :D И ТАКА СМРЪДЛИВАТА ЖАБА ИЗЛЯЗЛА ОТ ГЬОЛА И ЧАК СТАНАЛА ПРЕМИЕР НА БРИТАНИЯ ЗА СРАМ И ПОЗОР НА СКАПАНАТА И ПРОПАДНАЛА ВЕЧЕ БРИТАНИЯ!

43

Анонимен

преди 7 месеца

Естествено, бхаратеца се уплаши и сви опашка! Ех, Англио, едно време беше патеводна звезда за цивилизованият свят,сега с тия бхаратци загивате като водеща сила.

42

Анонимен

преди 7 месеца

Британците са само подстрекатели. Те няма да се бият, докато има други наивници, които си унищожават народа и държавата в името на чужди интереси

41

Анонимен

преди 7 месеца

А какво става с контранастъплението?