152

Анонимен

преди 8 месеца

Цецке, мацко от хотел парк в Бургас. Тръгни с добро към мен, маце. Ще получиш повече. Но не от мен, а защото си я обичаш работата, за която ти плащат. Защото сме си от северняците. Което значи, че си ценим парите, поради което сме и ДОСТА БОГАТИ. За разлика от политиците ни и техните лидери. ЧЕСТИТО, ЦЕЦО. Къде и да ходиш, къде и да скиташ, не се СРАМИ, не се плаши БЪЛГАРКА ДА СЕ НАРИЧАШ. ПРОСТО ЗАЩОТО ТЯ СИ НИ Е НАШАТА И РОДНАТА. Цецо, ти просто не можеш да си представиш колко приятели имам.

151

Анонимен

преди 8 месеца

До ПРИЯТЕЛИТЕЗащо пред Банкя, нека пред къщата на Денков, сега Денков е премиер.

150

ПП и ДБ

преди 8 месеца

Нека всички ги подкрепим, защото според ПП и ДБ е нормално като се стъмни да не се включва осветление и да се пуска водата в тоалетната само един път в денонощието. Това според тях е зелената сделка. Аз тръгвам днес за магистрала Тракия да подкрепя лично протеста на енергетиците. Подкрепете ги и вие по места!

149

Анонимен

преди 8 месеца

Всичко е много обикновено. Борбата е между две фракции на бившата ДС. Имат различни спонсори и прокарват интересите си с различна политика и средства. Целта е надделяване. От нас зависи цената. Това е определящото кого избираме за спонсор или кой спонсор има интерес да сме стабилни. Русия винаги е против нас, помагайки ни ни завладява както действа всяка империя като една хидра задушава бавно плячката си. За америка си отговорете сами.

148

Гласовете ни

преди 8 месеца

Този хотел в Бургас ще го купя. Просто защото го обичам. Както и приятелите и приятелките ми, които работят в него. А и ще им увелича заплатите. През следващото лято на 2024 г., ще ловя риби. Ще си нося и въдица. Ще им ги ***, бе г-н СТЕФАНЕ. Заедон ще ги ловим РИБИТЕ. А пък, МИДИТЕ СА СИ ЛИЧНО МОИ. БЛАГОДАРЯ ТИ, ЦЕЦО. Ще ме познаеш, разбира се. САМО КАТО ТИ КАЖА, севернячката.

147

Анонимен

преди 8 месеца

Полицията защо не си върши работата??? До кога ще ги търпим тези гамени да затварят улиците ни защото искали по-големи заплати и гарантирана работа до живот?

146

Анонимен

преди 8 месеца

И на мен да ми дадат 36 заплати наведнъж и осигурят професионално преориентиране с курсове и ваучери за храна по време на курса съм съгласен. Колкото по-рано, по-добре за мен. Губят наредените на корупционната хранилка, те не искат преговори и политици с нисък рейтинг и зависими.

145

Милионер

преди 8 месеца

На приятелката ми от Великото Търново, която работи в Бургас, маце Цеца, ще я пея тази за зайченцето бяло. Просто защото тя ме харесва. Възможно е и да й говоря на английски. За да започнеда ме харесва още повече. Така е с приятелите и приятелекит еми от Хотела им в Парка на Бургас. Те ме познават. ЧЕСТИТО, ПРИЯТЕЛИ.

144

Певец, от народните

преди 8 месеца

Една вяра имаме, г-жо Глориьо. Ти я пееш по-добре от мен. Но пък, на тази за БЕЛИТЕ НИ МАНАСТИРИТЕ НИ, ще ме слушаш, приятелко. Просто защото я пея по-добре от теб. Но пък, само на Златните ни пясъците ни. тЕЗИ НАШИТЕ СИ близо до Варна в курортния комплекс. А и, особено, в заведението на г-н Камен от Траката около Варна. ЧЕСТИТО, Глориьо.

143

ПРИЯТЕЛИТЕ

преди 8 месеца

Те нека даси протестират, но пред къщата му в Банкя. Нали премиерката им е беше от Герб. Имам предвид, академика им от бюйджетниците. А пък, дори и Габриелката му Марията му е от неговата партия. А пък, тойсамия не знае вече дали приятелят му от БКП е жив ил не е. Нито пъэк, дали съдружника му от Бабинци са го убили. така е с нещастнвите доносници сато него. Аз не съм от тях. За това и съм доста богат.

142

америка

преди 8 месеца

На вас българите като ви скапят енергетиката ще питате къде е тока. Това им е целта. Тока да стане недостъпен, скъп и само за богатите.

141

Милионер

преди 8 месеца

Обяснете ми, как да не поздравя г-н Стефан от Враждебна. Него са го изселили комунистите през 50-те г. но миналия век. От София в Бургас. Когато е бил само на 2 годинки. За да му вземат имотите, проклетниците. А пък, те са си негови. Както и моите, бАЙ сТЕФАНЕ. Ще им ги пеем на Ива и Цеца. А пък, те ще плащат. Защото са богати и са ни приятелки от Бургас. Хотел Парк.

140

Брейк копейките

преди 8 месеца

овладяли тази медия с прословутата си простотия ? Какъв студ и каква тъмнина бълнувате бе, че и това посолство, хайде подканете го този Копейкин да ви вкара други думи в главите които да повтаряте бе, така ще изглеждате "умни" !

139

Дончев

преди 8 месеца

Тази мъка не е само за Владката Марков. Тя е за всички истински българи. Наискина съме скитали доста по света. Дори и в Щатите им съм ходил. Изджбщж нв съм просък, за разлика от журналистите и депупатиге, които рлазчитат на заплати. Моите имания са в други активи. БЪЛГАРСКИ при това. А и в приятелства, които са толкова много. Дори и мутрата от Банкя не може да си представи, че малката Ани е леля на внуците му. Честита 2023 г., мутро нещастна.

138

Анонимен

преди 8 месеца

149. Не ние енергетиката съвременна ,нито земеделието . Чети и се учи от ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ. В ЕС колектива не е Фактор. В ЕС Централната Власт няма . Има Местна - Териториална .

137

Анонимен

преди 8 месеца

И ток и зърно си изнасяне предоволно,престанете да плашите хората с тия глад и тоя режим на ток,вече е друг въпрос,че парите които идват от Европа не се разходват правилно,например лъвският пай в земеделието се обира от зърнопроизводителите които имат огромно лоби в управлението,същото и при производството на ток,вместо да се субсидира максимално лесно и достатъчно изграждането на фотоволтаици за битови от домакинствата,някой се кани да обере парите с някакви заводи за батерии и "инвестиции"

136

Ефрейтор, 2023 г.

преди 8 месеца

Генералите ни са починали отдавна. Те, за това и сега искат да са политици. Защото, като генерали тлябвада ходят във войната в Украйна. А пък, те само си подаряват оръжията на някого си. Аз си има свое, нож при тва. А и, за разлика от тях, не си го давам на никого. ПРОСТО, защото съм си ефрейтор от някогашните им. Тези на службите им на БКП-то им. С песните на МАРКОВ.

135

Анонимен

преди 8 месеца

Заплатите във военните заводи скочиха нагоре над 3000 лв и то в село. Хем си близко до работата . И можеш градината и животните да си гледаш.

134

Ловеч, 2024

преди 8 месеца

Хайде Тинко, хайде Петре. Ами, Чингис ни е хана. Тези царете и и премирите ни да си ***. Сега сме през 2023 г. А и си го повним. Няма как и да е иначе. УНГАРИЯ през 1979-1980 г. В ресторанти се хранихме, а и я празнувахме НОВАТА НИ 1980. Сега пък, аз ще им я честитя Новата 2024 г.

133

Анонимен

преди 8 месеца

До144. Износ на ток има само от АЕЦ Козлодуй. От ТЕЦ от ВЕЦ няма. А тръгнели да се дава гласност в енергетиката ще се разсмърди за миналите управляващи как 30 години живот си живееха от корупцията