38

Кат гласуват за

преди 8 месеца

фалшивите ще е така и по лошо ще става! Има една партия, но не е ГЕРП ПП ДС СДС БСП. Пизнайте коя е? Малка помощ - на трето място е!

37

Еми

преди 8 месеца

Цяла Стара Загора прокопахте и тръби заровихте,сега се надупи и пускай ГАЗ,Путин душа бере вече.

36

Анонимен

преди 8 месеца

Повечето ТЕЦове са американски, Нинова внимавай кого браниш, че от Кремъл гледат

35

Анонимен

преди 8 месеца

Ако Нинова си продаде апартамента и се премести да живее до ТЕЦ Бобов дол веднага се присъединявам към протеста

34

Нинова,

преди 8 месеца

Знаш стойката-На колене и се хвани за палците,другаря Путин чака.Ще плаща с чекове и рубли!

33

0989

преди 8 месеца

Ако затварят пътища и пречат на работещите хора да си вършат работата, много ясно, че полицията трябва да ги разпръсне. Кога ми платят винетката , тогава да затварят пътища. Не може при всеки протест да се блокира държавата. Останалите искаме спокойно да си вадим хляба. Не коментирам прави ли са или не в спора с правителството, но трябва да протестират без да пречат.

32

Анонимен

преди 8 месеца

Нинова, ти искаш ли да живееш до ТЕЦ-а?

31

,уеиш

преди 8 месеца

От тия дето сега протестират, само децата на синдикалистите след 10-15 години (когато ще затворят централите) ще работят на същото място. Рабтниците ще са или пенсионери или ще са си намерили по добра работа. Синдикалистите са друга работа - там топлите местенца се предават по полов или по кръвен път.

30

Анонимен

преди 8 месеца

Не го разбирам аз това. Щяла да ти затвори фирмата след 10-15 години и ти скачаш и затваряш пътища ?!? В 21 век. Ако всеки тръгваше да затваря магистрали когато го уволнят от компанията ?!? Просто си намираш друга работа. А синдикатите са най-големите безделници и мафиоти, играещи си с необразованите хорица.

29

Анонимен

преди 8 месеца

Пак ли скочи?

28

Анонимен

преди 8 месеца

Старата седесарка пак е изплискала легена. Оставка!

27

321

преди 8 месеца

Истината е че синдикатите си пазят топлите места. Всички тия "синдикалисти" са професионални безделници които, ако затворят Мариците остават без хранилка и ще трябва да работят.

26

Гатанка

преди 8 месеца

КОГА ПАДА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ХАРВАРДСКИТЕ *** водени от академиче Мрънколай:а) след 5 дниБ) след 10 днив) още днесЗа позналите по 20 полицейски тупалки на голо...до колоните...

25

Анонимен

преди 8 месеца

Ако някой ми покаже поне един човек който от малък мечтае да стане миньор - ще подкрепя протеста на миньорите. Тези централи са на доизживяване, така или иначе ще затворят или фалират. Сега имаме шанс да ги затворим и да получим милиарди от ЕС, които да се инвестират в регионите.

24

Алекс

преди 8 месеца

Разпространението на непотвърдена информация за сълзотворен газ от трибуната на парламента е манипулация.Др.Нинова следва най-добрите комунистически традиции.

23

Пускат им газ

преди 8 месеца

От боб

22

123

преди 8 месеца

Когато видя децата на Нинова, Григорова и Копейкин да бачкат като миньори, тогава ще се убедя , че е добре да имаме въглищни централи.

21

Не

преди 8 месеца

се ли вземем в ръце, това правителство по чужда заповед ще заличи българите! Нали разбирате, че тази глупост за спирането на руския нефт ще покачи до космически стойности цените на горивата. Всеки нормален човек знае какво ще последва, защото почти няма бранш, който да не ползва горива. А като закрием ТЕЦовете и се освободят цените на ел енергията - жална ни майка. Кирчо ще си бие камшика за САЩ или Канада, а тук ако ще и потоп!

20

А ако

преди 8 месеца

Са използвали сълзотворен газ МВР министърът да си ходи заедно с целия кабинет. Оставка.

19

Анонимен

преди 8 месеца

И защо аз и децата ми трябва да дишаме отрова . От 20 години се знае, че въглищата остават в миналото. 6