12

браво

преди 8 месеца

чудесна новина,свищовлии са най-стиснатото племе на тая земя,не знам защо са набедили габровци за това несправедливо,второ-да крадеш от крадеца не е грях,браво на измманиците,внесли са зрънце справедливост и трето тези дето защитават насилниците срещу жени,че жертвите сами са си били виновни нека и тук да кажат,че тая алчна бабка сама си го е търсила

11

Анонимен

преди 8 месеца

Типичното ТКЗС-арско мислене на провинциалиста. Подкуп за всичко. Искам прокуратурата да се самосезира и да полежи бабиерът, ама няма как. Разликата със столичния пенсионер интелектуалец? Родителите ми на по 80. Леля ми- 82. Подиграват се с ало-измамниците, правят се, че им се връзват, викат полиция. Просто градското евроатлантическо мислене срещу вкоренените ТКЗС-арски ценности и плашещата функционална неграмотност на живелите по времето на Тато. НИКАКВО уважение към подобни НИКАКВО!

10

Име

преди 8 месеца

А снимката какво общо има с ало измамници, бабата и тн?

9

Анонимен

преди 8 месеца

Ще ги хванат за шлифера.Ама синът и е виновен.Вместо да и праща толкова пари,да беше и обяснил,че има ало измамници.Едва ли не го знае.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Защо трябва човек на тази възраст да разполага с такива суми? Синът е трябвало да и праща по 1000 долара от време на време, но да държи тя такива пари си е риск!

7

Анонимен

преди 8 месеца

Казали ѝ, че сънит ѝ е убил човек, но те щели да "помогнат". И как точно ще помогнат? Какво има да се помага? Тази жена каква е? Какво е това семейство?

6

хората държат

преди 8 месеца

над 200 милярда евра . пестеливи са .помогнала е самотницата . наглите ги спират , след като извършат престъпление . за да ги съдят . условно с 2 години пробация . а са рекетирали 300 човека и завлекли 1-2 милярда лева .

5

Pen

преди 8 месеца

Това на снимката ли е 81 годишната жена ?

4

Анонимен0011

преди 8 месеца

Имала бол пари - дала ги. Вместо да ги даде на внуците или да ги инвестира в нещо, тя ги кътала под дюшека. Може би така е по-добре-парите поне ще са в обръщение.

3

Анонимен

преди 8 месеца

Лесно се лъжат тези хора. Че няма да повярват на измамниците от Възраждане.

2

Анонимен

преди 8 месеца

имала-дала ... ама защо долари, сигурно се е подписала и за референдума против еврото

1

Теодор

преди 8 месеца

И тези хора гласувт на избори. Жална ни майка.