28

Анонимен

преди 8 месеца

На този пак му навиха пружината и го пуснаха по тв-тата да трака с чене.

27

Анонимен

преди 8 месеца

Нещата отиват към нова епидемия само ми е интересно пак ли ще затварят държавата? Не мисле че този път тези които имат ресторанти, фриьорски салони и т.н. ще стоят безучастни и ще губят пари?

26

Анонимен

преди 8 месеца

Висш съветник на правителството на САЩ по въпросите на ваксините си постави най-новата ваксина Covid, тъй като предупреждава за дългосрочното въздействие на Ковид върху миокардита https://twitter.Com/.... Д-р Пол Офит разказва защо получава тазгодишния COVID Booster и казва, че миокардитът от Ковид може да продължи по-дълго, отколкото се смяташе досега "Мисля, че не съм защитен и съм получил миналогодишната двувалентна ваксина. Получавам и тазгодишната ваксина, защото мисля, че имам висок риск

25

Отказва новите бусте

преди 8 месеца

Висш съветник на правителството на САЩ по въпросите на ваксините отказва да си постави най-новата ваксина Covid, тъй като предупреждава за дългосрочното въздействие върху миокардита https://twitter.Com/TheChiefNerd/status/1706265236150374574. Д-р Пол Офит разказва защо не получава тазгодишния COVID Booster и казва, че миокардитът може да продължи по-дълго, отколкото се смяташе досега "Мисля, че съм защитен. Не съм получил миналогодишната двувалентна ваксина. Не получавам тазгодишната ваксина, защото мисля, че имам висока честота на Т-клетките... Ще разберем за тази ваксина с течение на времет

24

Анонимен

преди 8 месеца

Ангел Кунчев ни спасява няколко зими вече - дано и тази зима този ангел ни помогне в борбата с вируса и антиваксърите.

23

Анонимен

преди 8 месеца

А стига лъжи, шашкате само бабичките

22

Фалшив вирус

преди 8 месеца

Трибуналът няма да се размине, нямааа.....

21

ХВВ кажи бабо Бустер

преди 8 месеца

https://tkp.at/2023/09/27/pfizer-aktualisiert-beipackzettel Есенната аксина XBB на Pfizer е с нова листовка. В нея самата компания развенчава някои маркетингови митове."За рисковете и страничните ефекти прочетете листовката": Pfizer вече е подновила тази листовка за своята актуализирана мРНК ваксина XBB срещу Covid. Става въпрос за "новото" вещество Comirnaty Omicron XBB.1.5. След като прочете листовката, човек може и да се усъмни дали това е "безопасно и ефективно" лекарство.

20

Малък Кунчо Сладък

преди 8 месеца

Кунчо пак му натиснаха копчето!

19

Анонимен

преди 8 месеца

абе щом вече по болниците и в метрото тръгнаха с маски, значи положението не е ОК

18

Анонимен

преди 8 месеца

Прочетохте ли цялата статия? От старчески дом, където живеят стари и болни хора има ЕДИН старец, за когото е извикана линейка. Останалите или имат някакви минимални проблеми или са заразени с вируса без никакви симптоми! Това за старци, а при млади хора в трудоспособна възраст едва ли ще има някакви проблеми. Защо се опитват отново да затворят държавата и да ни хвърлят в нова финансова криза?

17

гошо

преди 8 месеца

Убиите старците хуманно с пяна, както прасетата преди време заради свинаската чума!

16

Анонимен

преди 8 месеца

Намериха беззащитни стари хора, дето не могат да им избягат и ги тестваха наред! Нищо че нямат симптоми, за новините са положителни, страшно заразни и опасни индивиди!

15

Невероятни тъпаци

преди 8 месеца

Скоро летях в чужбина и по пътя за тоалетните имаше една лаборатория за КОВИД тестове - естествено празна. Преставяте ли си какъв бизнес е даването на минимум 100лв за един тест на всички пътуващи? А още 100-на милиарда поръчки за фирмата, където съпруга на Фон Дер Лайен е някакъв шеф?

14

до 1

преди 8 месеца

Новите ваксини идват, когато дойде грипния сезон. Така е било винаги! Питай майка си и баща си, да ти обяснят.

13

Анонимен

преди 8 месеца

еми налазва на - спор няма - яко ще реват антиваксърите

12

Анонимен

преди 8 месеца

Масова смърт на млади хора в Бобов дол от радиация

11

Анонимен

преди 8 месеца

Услади им се печалбата от тестовете и па искат!

10

Анонимен

преди 8 месеца

Защо са ги тествали?

9

Анонимен

преди 8 месеца

Един бил болен. Кое по-точно е пламнало? Не разбирам.