107

Анонимен

преди 7 месеца

Някой не е чел история и не знае за проскрипциите. За разчистване на сметки, което се оказва и много доходно. Някой не е чел и художествена литература много и не си спомня рефрена "Аз предадох тебе, ти предаде мен." от "1984" е. Някой или не е живял достатъчно дълго или паметта му е много слаба, че не помни кога го е имало това в България и точно това беше най-извратената форма от "онова време", когато все пак бяхме могъща държава, нямахме престъпност и животът беше сигурен. Но това го помним.

106

гошо

преди 7 месеца

Германците се топят в несвяст. От мравката правят слон с хобот и опашка. Това което твърди Асен са пълни глупости. В очакване съм да видя поредната.

105

Анонимен

преди 7 месеца

Дебелите гуши укриват данъци от най-дребния тарикат до най-големия мафиот, а андрешковците наричат подобни системи донос. Собствените дрипи ви свличат от гърба. Всеки път като ви платят под масата добре си дайте сметка, че заради вас пенсиите са ниски, заради вас средната и минималната заплата са дъното, че заради вас здравната каса не покрива нищо като хората. Хубаво си дайте сметка, че сте пиявици. Целувайте краката на тия дето си плащат данъците съвестно без значение каква им е заплатата!

104

Анонимен

преди 7 месеца

Хехе мога само да пожелая някоя от тия дефектните де да се обърка и да долети до дупетатника ама баш когато сите са вътре.

103

Анонимен

преди 7 месеца

Ще стигнат и до заплащане на глави на враговете на "евроатлантизЪма". Ами, борим се с Путин и руските попове. Пътят им е ясен и и те си го знаят. Нищо ново няма да измислят. Първите престъпления на фашизма ще се прикриват със следващи престъпления, репресии, съдене, забрани, за да не паднат от власт и да не бъдат съдени. Естественият път е, след първите репресии, първите опити и удари срещу свободата и демокрацията, да се потиска съпротивата на фашизма със следващи още по-големи репресии, съд.

102

Анонимен

преди 7 месеца

ми в тая наци система ше въри що да не е, гестапотата създават условия съседа да топи съседа и накрая дайне папиире бите... и като не останат съседи нали знайте ко стаа:)))

101

Кире

преди 7 месеца

Е много ясно че ще работи. Веднага ще репортна 2-*** бивши шеееефчета.

100

Анонимен

преди 7 месеца

На кикитата Брюксел да не им дава по 10% като спират някое европейско финансиране за техните непрестанни доноси срещу родина? Май е европейска практика!

99

Анонимен

преди 7 месеца

Промоцията не важи, ако обадите политици.

98

Анонимен

преди 7 месеца

До 98 - Само дето замисли се - иамл шефа 50 милиона и после НАП ги взима, а за теб остават 5. Сега - Кой е шефът и как ги е направил? И дали, няма да успее да издири теби и да си прибере 5-те милиона, които си му откраднал?

97

ЗАЩИТЕ НА КРАДЦИТЕ?

преди 7 месеца

РЕСТОРАНТЬОРИТЕ ПЛАЩАТ МИНИМАЛНИ ЗАПЛАТИ И ВЪРХУ ТЯХ ОСИГУРОВКИ? А ИМА ЛИ БАРМАН, СЕРВИТЬОР, ГОТВАЧ КОЙТО ЩЕ СЕ ХВАНЕ ЗА ПОД 3000 ЛВ. ЗАПЛАТА? А АВТОМОНТЬР ДА ТИ Е ИЗДАЛ КАСОВ БОН? КОЛКО СА ТЕЗИ КОИТО СИ ПЛАЩАТ ЧЕСТНО ДАНЪЦИТЕ? ПОСЛЕ, ЗАЩО СМЕ БЕДНИ? КАК СЕ НАТРУПВАТ ПЕЧАЛБИ ОТ МИЛИАРД?

96

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 100 - Нападжията, ако само парите вземе, пак добре. Че ако светне шефа ти кой го изпял, май по-зле ще стане.

95

Анонимна

преди 8 месеца

Супер! Значи имам да вземам доста пари със задна дата.

94

Анонимен

преди 8 месеца

Ако аз например издам шефа, че укрива данъци за милиони, НАП ще трябва да му ги вземе тези милиони по съдебен път и чак тогава някой да получи 10% от тях, обаче ще се окаже че служител на НАП също е подал донос към шефа ми и ще преведат наградата на него, а не на мен.

93

май забогатях!

преди 8 месеца

В нашата кооперация се помещава фирмата, която пере кинтите на Киро и тате Петко във Виена. Къде да подам сигналчето, или то няма да се зачете?

92

Тавариш Тролски

преди 8 месеца

Искаме да въведем руската демокатична система и у нас и правосъдието да го раздава някой като справедлив чувак като Рамзан Ахмакович и синчето му. Видяхме как нашокаха канчето на онова мекеренце Никита Журавель и айде сега някое рушняче да си позволи да обиди корана. Така се постига ред и етнически мир.

91

Анонимен

преди 8 месеца

Който не донася на новата фашистка власт е руски агент на Путин, Митрофанова и руските попове.

90

Shark

преди 8 месеца

Възстановяване на доносничеството - ЧИСТА ПРОБА КОМУНИЗЪМ! ПОСЛЕ ПАК МИ ОБЯСНЯВАЙТЕ КАКВИ ДЕМОКРАТИ НИ УПРАВЛЯВАТ! НАИСТИНА СЕ НАЛИВА ВОДА В МЕЛНИЦАТА НА ВЪЗРАЖДАНЕ. НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ НЕ СЕ ЗНАЕ ДО КОЕ МЯСТО НАГОРЕ ЩЕ СТИГНАТ, ЗАРАДИ ПРОСТОТИИТЕ НА "ДЕМОКРАТИТЕ"! ЛИЧНО АЗ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ ПОВЕЧЕ! ПОВЯРВАХ НА ДБ, НО ТЕ СЕ ОКАЗАХА ЧЕРВЕНИ ФУРНАДЖИЙСКИ ЛОПАТИ!

89

Анонимен

преди 8 месеца

Като през средновековието. Така в Испания всеки е можел да ти отмъсти, като анонимно донесе срещу теб, че имаш , например, черна котка или, че имаш бенка на скрито място. И инквизицията се е заемала с теб.

88

Фризьор

преди 8 месеца

Всеки донос е нож в сърцето на Путин.