34

Анонимен

преди 8 месеца

Защо да се разкарвам, след като ПП са си наели 11 компютърни специалиста манипулиращи машините, заради които искат да овладеят ДАНС да им разреши пак да бърникат, напълно безмислено разкарване!

33

Истината

преди 8 месеца

Пак МЕНТЕ избори.Пълен фарс.1.Изборите не променят нищо.2.Важно е кой ще спечели само за Герб,ПП и ДБ не и за хората.Вече се знае кой ще е кмет ако трите партии са се разбрали което ме съмнява.

32

Aa

преди 8 месеца

До всички тАпаци: повтаряте като папагали как нямало избор. Има! Ето Вили Лилков е кандидат. Обаче понеже сте с две мозъчни клетки няма да гласувате за него. И после някой друг ще ви е виновен.

31

Анонимен

преди 8 месеца

Дааа, така ще е!

30

Ловец

преди 8 месеца

Какво гласуване. Няма да отидат много хора да си губят времето.

29

Не на посолството

преди 8 месеца

Гласувайте или за Деан Николов или За Ванчето Григорова ни никога за онези от сглобката

28

Изправи се.МУТРИ ВЪН

преди 8 месеца

В София няма място за фашисти!!!

27

ИТ

преди 8 месеца

С отвръщение няма да гласувам . Ще си гласувам за Деан Николов защото за разлика от ДС Терзиев си е пробил сам пътя в ИТ средите докато на първият му е постлала ДС

26

Анонимен

преди 8 месеца

За кого с отвращение? Десар и ***, рушка червена глупеса, казионен не особено умен пудела на баце, направо цъфнали и вързали до един.

25

Анонимен

преди 8 месеца

Масово хората ще гласуват и ще отиват за гъби или за пеперуди.

24

Рендету

преди 8 месеца

Проблемъ е в липсата на алтернатива на шайката от така нареченият ни "политически елит". На кого да гласуваш доверие - На Вождъ, на КироТ.&компания, на "Мадам Н.".... Казват, че всяко време ражда своите Герои или техните Антиподи! Нашето време май роди само Антиподте и пропусна Героите!

23

То всяко гласуване

преди 8 месеца

у нас е с отвращение. В близкото бъдеще, от "гласуване с отвращение" ще остане само "отвращение", а тогава... тогава ще е много тежък период за всеки политик или кандидат за някакъв си.

22

Анонимен

преди 8 месеца

В София няма място за предатели. Сглобката на кладата

21

Апофис

преди 8 месеца

След номера, който ни извъртяха "Прецакахме Промяната - Дее Ба", аз повече в този цирк не участвам. Ясно е, че всичко се върти около сглобки. Ясно е и кой е конструкторът на тези сглобки.Най-добре е да идва Апофис.

20

Анонимен

преди 8 месеца

В София печели партията на власт. Само гласовете на държавната администрация, която получава бонуси точно преди месни избори са досатъчни за балотаж. После на гласовете на фирмите изпълняващи общинските поръчки и за недостига се дава някой лев.

19

Няма за кой друг

преди 8 месеца

Ще гласувам за Терзиев, много ясно.

18

Анонимен

преди 8 месеца

В София не трябва да има място за деца на агенти на ДС, които освен репресии през комунизма заграбват и държавни предприятия по през "демокрацията". А репресираните и ограбеният народ или лежат в гроба или оцелява в панелката, защото роднините му са избити или не е имал право на образование или е бил разселен на село или са национализирали имотите им или фабриките на предприемачите. И сега не първа линия излиза "предприемач", който прави бизнес с деца на други ДС агенти.

17

Бено

преди 8 месеца

До анонимен 6 - скъпите ви квартали Драгалевци, Симеоново, са на септични ями и селски пътечки...

16

Анонимен

преди 8 месеца

Абе какво гласуване ви гони бе? В България няма политически живот, това в конкурс за престъпници и крадци. Аз в тая кал няма да влизам. Чакам изборите в САЩ, те вече имат значение за нашето блато, в което живеем. Жалка картинка сме.

15

Анонимен

преди 8 месеца

И да се гласува и да не се гласува, резултата ще е един и същ. Кметските постове са разпределени вече. Само чакат да мине датата за да ги обявят офицялно.