23

Иноватори

преди 8 месеца

Договорено е производство на най-мощното оръжие - тръбички с книжни фунийки. На върха на фунийката ще има монтирана атомна карфица - боцва те и ставаш на гъба !( атомна)

22

Анонимен

преди 8 месеца

Шансовете на Русия срещу Украйна клонят плътно към нулата. Атакамс с 900 кг касетъчен заряд унищожава живата сила и леката бронетехника гарантирано на площ от 1 кв. километър.

21

Анонимен

преди 8 месеца

На Луната, с руска ракета-носител.

20

Анонимен

преди 8 месеца

Много загубени *** пишат тука ! МАРШ НА ФРОНТА !

19

Сър Пичук

преди 8 месеца

Защото Армения е в икономически и воене щн съюз с Русия. Русия трябва да осигури военна помощ на Армения, но всеки вижда, колко струва тя. Така щяха и на нас да помагат, ако Турция ни беше нападнала преди 89г

18

мак

преди 8 месеца

зеления вече изскача от хладилника. Стига сте го отразявали, той само проси, а марионетките му уйдисват и дават ли, дават, но сащ и ес трябва да воюват с русия уж помагайки на укр, нали. украйна ги интересува колкото миналогодишен сняг. А тоя напоследък започна да се репчи на тези, които му помагат, щото не е на кеф от тази помощ. Стига с проукр. пропаганда, че взе да писва.

17

Анонимен

преди 8 месеца

Гледам наричате ги изкукал и психопат. Каквито и да са, задачата им е да спрат един кръвожаден терорист да не тръгне към Берлин или Лисабон както се заканва. А ние, каквито сме си предатели, отново ще ги срещаме "асвабадителите" със хляб, сол и подмокрени ***. Касапница в Европа, найс а? ОТ кремлин друго не може да излезе.

16

Анонимен Алкохолик

преди 8 месеца

Христов още чакаме доказателствата за това. Уж руснаците имаха но пак се оказа лъжа. Даже Китай им искаха доказателства, но те нищо не дадоха, защото както винаги комунделите лъжат

15

Ельоменат

преди 8 месеца

Бай Дрън ако гони квотата за постове за да заработи копейките. Ти работа нямаш ли бе мойка?

14

Христо Христов

преди 8 месеца

САЩ и преди година и половина имаха 6 лаборатории за биооръжия в Украйна. Нуланд го потвърди

13

Бай Дрън

преди 8 месеца

Като сме баллъци, ще плащаме милиарди на хората. Умния украинец ще му дават и ще произвежда. А е нали сме ,а САЩ и Украйна? Защо не се поучаваме от тях, как правилно се прави военна сделка?

12

Бай Дрън

преди 8 месеца

Те затова нонпробутват на нас бклуците Страйкър модел 90-те на тройна цена. Със спечелените пари ще и вестират в Украйна. Умно за САЩ и глпаво за наще тююфлеци.

11

ъ

преди 8 месеца

Демек САЩ ще местят военните си заводи в Украйна. Те и досега бяха цъфнали и вързали с производителност, но като я възложат на укрите, хептен ще я закъсат. Ако руснаците изобщо ги оставят да произведат нещо. Както и да е, на човек акъл не можеш да му дадеш насила.

10

Боби

преди 8 месеца

До Сата НАТО и ХИмарс и АТКМС ракетите имат един голям недостатък. Ограничени размери на пусковия контейнер. САЩ спецове за да увеличат обсега позват супер дупер гориво = ОСКЪПЯВАНЕ, пак за по-голям обсег ПО-МАЛКА БОЙНА ЧАСТ = оскъпяване и по-малка ефективност и накрая за да има приличен обсег боеприпаса САЩ спецове трябваше да намалят максималната скорост което прави боеприпасите по-лесни цели за РФ ЗРК комплекси вкл ЗАРК Панцир

9

абе

преди 8 месеца

един изкукал и един психопат, какво оръжие могат да сътворят, ами нали първо тия заводи ще ги издумкат руснаците...ненормалници!

8

Antvx

преди 8 месеца

Договорил той... Зеленчук не може и дневната си доза да договори. Извикали са го да му "договорят" какво още ще се тества на полигион Украйна. Заедно ще произвеждат патаклама: от Краварите желязото, от украйнците - месо и кръв... Жалко за момчетата.

7

Анонимен

преди 8 месеца

Тези все чакат Wunderwaffe, уж все им дават такова и след няколко месеца се оказва, че ефект няма. След тези ракети и самолетите какво ще им дадат? Летящи чинии ли?

6

дообрее

преди 8 месеца

съвместно, хахаха, американско с роби хо.хли.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Да идва Тръпм и Зеленски ичезва като пионка.

4

Сата НАТО

преди 8 месеца

Ракетите не се казват "Атакамс", селяци!