17

Анонимен

преди 8 месеца

И къде са отишли?

16

НАТО несигурност

преди 8 месеца

Пашинян предаде Карабах на азерите. Докато Азербайджан завземаше Карабах, арменците провеждаха учения с НАТО и тази организация показа безполезността си.

15

Karabag bizim

преди 8 месеца

Карабах е винаги бил азеро-турски. Подстрекавани от руснаците навремето армяните го взеха, а Турция беше слаба и защити азерите, но те не успяха. Е колелото се върти. На Русия не й е до арменците, а Турция прави всякакво оръжие сама и който много надига гири вижда байрактари и го качват на байрактар еър. Много армяни се возиха безплатно. Да излизат от Карабах и да не са си помислили за мъст. Че ще ядат и по-големия.

14

Анонимен

преди 8 месеца

Нали рашките бяха решили проблема? Това са им решенията...

13

До къде

преди 8 месеца

Води слугинаж към новите господари на Пашинян. Нека Кро и сие да видят докъде води прекалената сервилност към господарите им - загуба на територии. Това чака и нас. Руснаците не им помогнаха, не им помогнаха и САЩ. След като това ме...ке..те не се озапти, крайно време някой да му покаже до къде ще доведе неговото поведение.

12

Армения

преди 8 месеца

Чисто етническо прочистване под погледа целия Запад!Великите защитници на човешките права и демокрацията!Седяха и мълчаха като пукъл защото цоцат азерски газ и не им е в интереса!За пореден път си показаха лицемерието!Добре че поне няма големи жертви от страна на обикновенните хора там.

11

Ф

преди 8 месеца

Мюсюлманите си представят, че са победителите в играта, но съвсем скоро ще бъдат унищожени. Всеки, който се е съюзил с Турция и САЩ, загива много скоро.

10

Анонимен

преди 8 месеца

Така стават нещата. Преди 30 години Армения си взе огромни територии и веднага започна етническо прочистване. Ако вместо това беше инвестирала там, да го превърне в градина и всички хора да живеят добре, нямаше да загуби територията.

9

Чужденец

преди 8 месеца

Всички арменци които съм срещал без изключение са намръщени, безхуморни, груби, неприятни хора..поне мъжете такива. И са много космати...

8

и как да не?

преди 8 месеца

Азербайджан ги заплаши със интеграция!

7

Арменски терикати

преди 8 месеца

Играе си със американците а иска руснаците да се бият със азербеджанците вместо него.

6

армено-американски

преди 8 месеца

Армено -американските учения как се предават територии тъкмо завършиха и на следващия ден Пашинян предаде Карабах. Авно дипломна работа!

5

Пашинян е обвинен

преди 8 месеца

за това,че е повярвал на руснаците,че ще пазят народа му.И както винаги,руснаците след великите си приказки и обещания са го похарчили заради своя интерес,за да не ядосат Азербайджан,а оттам Турция,която обещава също,(на Азербайджан),но Ердоган държи на обещанията си.А ако Турция си развали отношенията с Русия,то обстановката за руснаците в Черноморския регион и Прикавказието ще се усложни много за тях.

4

Анонимен

преди 8 месеца

В Армения дали ги управляват хора с двойно гражданство?

3

Анонимен

преди 8 месеца

Арменците са много изстрадал народ.Преди 100 години е имало голяма бежанска вълна на арменци в България.Подобна на тази сега с украинците.Но за разлика от укрите арменците са уважавали българският народ.Българите са им помагали много и арменците бързо са се интегрирали в обществото.Такава интеграция с украинките няма как да стане защото с такава наглост и нахалство не са харесвани не само у нас ами и по цял свят.

2

Анонимен

преди 8 месеца

Това сега си е чиста лъжа и позор за този сайт. 120 000 са всички арменци живеещи там. До снощи напусналите са 400 човека.

1

Анонимен

преди 8 месеца

Пашинян е американски кадър като Саакашвили. Не ще Русия. Иска САЩ ето го резултата.