138

Анонимен

преди 9 месеца

Плащат ли ти допълнително за руската пропагандна сводка когато я пускаш през уикенда? Или си от тези дето са толкова зле, че работят за руския фашизъм и предават НАТОвска България безплатно?

137

Анонимен

преди 9 месеца

Бахмут и околностите. В Клещеевка продължават ожесточени боеве, Руските бойци контраатакуват с въздушна подкрепа. Също така бойци на руските въоръжени сили контраатакуваха в Андреевка. Основните позиции на руснаците на южния фланг на Бахмут са зад железопътната линия и засега те позволяват на зомбитата да се закрепят в селищата, превзети от тях.

136

Самада Сиготури

преди 9 месеца

Фукуяма е долна шорошпия!

135

Анонимен

преди 9 месеца

посока Запорожие. Ореховски участък. През последните седмици основните битки се водят в района на Вербовое. Опитите за закрепване в селото завършват по същия начин: обстрел от артилерия на руските въоръжени сили и последващо отстъпление на зомбираната по натовски стандарт биомаса към изходните точки. Освен това зомбитата на киевската хунта нападат в района на Новопрокоповка, като понякога се приближават до населеното място на разстояние около километър. Като цяло зомбитата имат лек напредък, но цената за няколко десетки метра е огромна.

134

Киро Канадеца

преди 9 месеца

Този псевдофиосов не беше ли писал за КРАЙ НА ИСТОРИЯТА е паксамерикана. Всичките му прогнози и анализи са провал.

133

Анонимен

преди 9 месеца

Херсонска посока. В островната зона на Днепър зомбитата на киевският наркокартел продължават да се опитват да се закрепят на съществуващия плацдарм. Руските войски обстрелват районите на концентрация на зомбита, но въпреки загубите, зомбитата не спират прехвърлянето на зомбирана по натовски стандарт биомаса.

132

Анонимен

преди 9 месеца

РЕАКЦИЯТА НА ДЕНЯ След украинската атака срещу щаба на Черноморския флот, бившият командир на Черноморския флот адмирал Владимир Комоедов направи изявление за РИА Новости: Време е да ударим така наречените центрове за вземане на решения в Киев, Министерство на отбраната, Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна. И накрая, по Банковая. Севастопол чака, Камчатка чака, Кронщад чака...

131

Анонимен

преди 9 месеца

Авторът на санкциите срещу Русия е обвинен в корупция. Робърт Менендес, член на Демократическата партия на САЩ и ръководител на Международния комитет на Сената на САЩ, и съпругата му взеха подкупи от няколко бизнесмени в Ню Джърси и египетски служители. В имението на Менендес са открити недекларирани 500 000 долара в брой, златни кюлчета и скъпи коли. Киев загуби един от "своите" лобисти в Съединените щати.

130

Анонимен

преди 9 месеца

Мен ме интересува дали България ще надживее путинизма. 34 години преход в който България продължава да бъде управлявана от БКП и ДС. Огромна част от висшите обществено политически постове в държавата са заети от путинисти. Като да започнем от говорителя на руското посолство Радев и минем през председателката на СЕМ Соня Момчилова. Само САЩ ви е в устата, но обективно куп високи постове работят за русия.

129

Анонимен

преди 9 месеца

Фукуяма отдавна, отдавна е зачертан от научния свят!

128

Анонимен

преди 9 месеца

Този човек е пълен *** неговият Труд краят на историята се сгромоляса тотално...... Четете сблъсъкът на цивилизациите и тогава ще осъзнаете реалността..Самюъл Хънтингтън

127

Ssss

преди 9 месеца

"Днес е невъзможно да си представим война между Франция и Германия. Мисля, че с времето се учим" - Същото са мислели в навечерието на ПСВ защото Европа е била много силно икономически обвързана. До толкова с учението и с компетентността на този професор!

126

Анонимен

преди 9 месеца

Питин трябва да спре наркотиците.

125

Анонимен

преди 9 месеца

Абе много мучат тия кравари в днес.бг-то, щото същите изтепаха бизоните в страната си за да вкарат крави, а ние българите изтребихме кравите си по поръчка на по гореспоменатите и за да не се цапаме с булшийдс, внасяме фашистко сухо мляко и разреждайки го с водица, да топиме корички укрохлебец, гледайки през розови очила да викаме - Ние сме Швейцария на Балканите.

124

Анонимен

преди 9 месеца

До toti,к.159 Опитваш се да се правиш на врач/пророк, но не става - акълът е малко. Държавите,които не са склонни да бъдат роби на САЩ, се събраха в БРИКС - Бразилия, Русия,Индия,Китай, Южна (South) Африка. Наскоро към тях се присъединиха още 6 държави. Те отхвърлят доларът като международна валута, засега се разплащат с националните си валути. Разбираш, че следващата стъпка ще бъде военен съюз за отбрана срещу попъллзновенията на САЩ и НАТО. Засега общият брой на хората е около 3 млрд.

123

Анонимен

преди 9 месеца

Прозрачната цел на сащ е да сеят конфликти където могат по света и след това да се заявяват като някакви спасители и в процеса да печелят с мошенически сделки. Но това не може да продължава безкрайно дълго -- в един момент истината излиза наяве. Та този фукуяма е просто един идеолог за употреба в мръсните политики на сащ по света. Такива са влажните му мечти изложени в папагалската статийка.

122

Анонимен

преди 9 месеца

За да се изхранва папурчо трябва да измисля, това което може да продаде в страната си -- а когато го чете средноинтелигентен човек извън сащ веднага му става ясно що за учен имаме насреща.

121

Жиката

преди 9 месеца

България да си опичат акъла,щото радиацията в Украйна ще засегне и нас.Всичко минава през Черно море към нас.

120

Анонимен

преди 9 месеца

Когато си отиде Путин Брикс няма да се разпадне -- надежди говежди.

119

Анонимен

преди 9 месеца

А сега да обясни какво се има предвид под путинизъм. Казал е тотална безсмислица.