217

Анонимен

преди 7 месеца

До една година рафинерията ще се казва Шишиойл

216

Анонимен

преди 7 месеца

Шиши ще внася петрола от тук нататък

215

Анонимен

преди 7 месеца

Ще внасяме руски петрол от Индия

214

Анонимен

преди 7 месеца

нае разбирам - унгария и австрия получават газ през българия и нефт през украйна и са все руски - и защо българите търпят една тълпа от из-ро-д чето които освен до съсипват народа си по инструкции от краваршингтон нищо друго немогат да правят- да не говорим че краварите купуват яко торове и уран па и дизел от русията0 и всичко което им требе - сигур им ляга по евтино- па могат и да го продадът на такива като в българия

213

Що е то идиотия?

преди 7 месеца

Отиваш в някой магазин(Русия) и искаш да си купиш нещо(газ или друго), идва някой и ти казва, няма да купуваш, защото ще те ошамаря, така изглежда историята с руската газ. След това плащаш на някой(посредник) от магазина, да ти купи това, което искаш и да ти го препродаде , нооооо... по-скъпо и ти измъква двойно повече пари от джоба, отколкото струва да си го купиш сам.

212

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен"Всеки ден без руски нефто продукти е от значение! Хазната на джуджето не е бездънна" , глупости, американците са увеличили вноса на торове от Русия двойно, а укрите взривиха тръбата с азот и химикали за торове за ЕС, горива също купуват от Русия, горивата дори на украинските танкове и возила е руска, за едни може , за други не може? Я стига!

211

Мъка руска

преди 7 месеца

Замръзна ли Европа,замръзна ли?

210

Анонимен

преди 7 месеца

Антихристът Путин втора година пали и граби православни земи! Да гори в Гейената ВоВеки!Анатема!

209

Анонимен

преди 7 месеца

И защо да спираме търговията с Русия, след като е изгодна и получаваме евтини горива? Идддиоти ли ни управляват? Съсипахте цялата държава с болната си русофобия и я тикате надолу и вредите! Не построихте и АЕЦ Белене! Я вижте колко европейски и американски фирми търгуват с Русия, а ние не можем, защо? Това е лудост и дискриминация! И някой, трябва да спре тази лудост, която убива държавите ни в Европа със спирането на руската газ!

208

Истината е

преди 7 месеца

След началото на т. нар. Специална операция руските поклонници рисуваха мрачни картини, как ще измрем от студ... Не стана! Сметката за ток и парно си е същата като преди, дори за два месеца бе и по-ниска.

207

Анонимен

преди 7 месеца

Всеки ден без руски нефто продукти е от значение! Хазната на джуджето не е бездънна

206

Да

преди 7 месеца

После ще горим народни предатели вместо горива.

205

Анонимен

преди 7 месеца

Само горивата да не станат 4 лв и да се самосвалят

204

Ъхъ !

преди 7 месеца

А народът реши : " Без повече некадърници в управлението на държавата ни !"

203

опетков

преди 7 месеца

Горивата в страната са с ниски цени. Трябва да се вдигнат поне двойно. И катастрофите ще намалеят и БДЖ то ще се възроди.

202

Спеца

преди 7 месеца

Поредната глупост на русофобското правителство!

201

Мъка българска

преди 7 месеца

Как е пада ли цената на бензина ? Пада ли ? ;)

200

Анонимен

преди 7 месеца

Уродляци,сега горивата ще скочат поне с 30-40 %,за да могат фирмите ви да крадат.Тия заслужават народа да ги бие с камъни

199

Анонимен

преди 7 месеца

Не се косете... Нашите депутати вече са регистрирали фирми в офшорките и ще внасят петрол от Индия, а Индия ще го получава от Русия. Де юре петрола ще е индийски, а де факто руски. Но цената ще бъде с надценката за ПОСРЕДИКА!

198

Защо да купуваме

преди 7 месеца

евтино нещо,когато можем да купуваме подбен продукт скъпо?Защо да се водим от националния интерес,когато можем да слушаме и изпълняваме решенията на чужди сили? Важното е политиците ни да получават одобрение от посолствата,което би им гарантирало дълъг престо на хиперплатените им длъжности.Народът не харесвал?Кой го пита?Няма нужда от референдуми,те са швейцарска измишлхотина,а ние не сме Швейцария на Балканите благодарение на политиците ни.