7

Анонимен

преди 8 месеца

Войната ще спре за един ден когато Китай реши да си вземе исконните територии барабар с водичката. И освен, че никой няма да го спре, никой няма да му каже и копче.

6

Боби

преди 8 месеца

Кво може дна Турция ей така а??? 1. Турция може да затвори изцяло Босфора и за търговски кораби... 2. Може изцяло да отвори за бойни кораби Босфора...

5

простата истина

преди 8 месеца

Лукашенко го каза най точно и ясно съвсем официално на интервюто - Ако в момента украинците седнат да преговарят - ще се отърват с Крим Донбас Луганск и някоя друга територия.Но Украйна ще съществува - па макар и малка.Ако продължават да воюват - руснаците ще ги смелят (точно така се изрази-смелят) и ще завземат още територия.Допълнително ще има много смърт-при което пак се губи територия ама и население.По добре да преговарят сега - после ще е късно

4

Анонимен

преди 8 месеца

Съществуват различни варианти за приключване на конфликат в Украйна, но при всички случаи това ще бъде унижение за САЩ а за ЕС освен унижение ще бъде и срив на икономиката, а може и да доведе то разпад на съюза.

3

Анонимен

преди 8 месеца

Ердо защо не си гледа диктаторските грандомански проекти, ами се е захванал с Украйна и Русия. Построи ново литище щото искаше Турция да стане международен хъб. Искаше нов канал да прави на Босфора, ама май го разубедиха. Построи най голямата джамия в Истанбул. Сега щял да свързва Азия с Европа със скоростни влакове и магистрали 1200 км. И всичко това на обедняващия турски народ. Като овчици са търпеливи турците. По-търпеливи и от българите.

2

Ти да видиш..

преди 8 месеца

Путин и Зеленска не правят отстъпки , ама Ердоган бил готов да отстъпи..Като какъв се явява във войната.Може би има в предвид да се откажат от строителството на завод за Байрактар в Украйна ?Голям приятел на Путин.

1

Анонимен

преди 8 месеца

Най-добрият вариант за запада е признаване на Крим, 4те области, тогава щетите за запада ще бъдат минимални, но този вариант вече почти няма шанс. Най-вероятно Одеска облкаст до Молдова, Днепропетровска и Харковска области, а може и други, ще бъдат присъединени. Останалата част на Украйна ще бъде под пълен военен контрол от Русия, населението ще напусне и ще останат под 10 милиона, което най-вероятно ще доведе до разпад на държавността.