68

akud

преди 8 месеца

този полицай е герой. иска се само малко повече точнаст за да остават живи и да влизат в затвора за да се мъчат

67

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 61 - не, без избиратели ще останат твоите хора от ГРОБ и ППДеБе +ДПС...

66

Да наградят полицая

преди 8 месеца

и да го повишат в чин! Крайно време беше онези да разберат, че тоягата има два края и единият е много дебел.

65

Анонимен

преди 8 месеца

до 67 Никой не знае дали и ще посегне повече на някой, но това не е въпроса. Ако си полицай и виждаш с очите си да заплашва някой с убийство- да го гръмнеш. Ще ти дам хипотетичен пример. Сериен убиец е сгащен от полицай на улицата докато се разхожда. Това значи ли че трябва да го гръмне веднага? Ти нормален ли си бе, пубер?

64

До ЛоШо №13

преди 8 месеца

Щуротии пишеш. Тези са непоправими. И нямаше да стигнат до затвора именно защото някой продажен адвокат щеше да пее арии като теб и да твърди, че са деца. И какъв щеше да бъде резултатът? Незнайно колко още нападнати в тъмното и удряни по главите хора. Познавам семейството на жена-архитект, която беше получила еднократен удар в главата от такива "герои" - оттогава ходи по улиците като отнесена, хили се и си говори сама. С един удар я осакатиха и побъркаха.

63

Анонимен

преди 8 месеца

До Ако Застреляш Някой - Имало е сериозна опасност за живота на бъдещите жертви на този, който се е опитвал да избяга. Почти всяка нощ с метална тръба в ръка е причаквал хора, за да ги удря по главите с цел да ги ограби. Полицаят е постъпил правилно и ни е отървал от опасна напаст. Никой от нас не знае дали нямаше да бъде следващата жертва.

62

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя полицай е нещо като Пеньо от Игри на волята този сезон. Толкова филмиран!

61

Анонимен

преди 8 месеца

*** Джери ако беше учил а не да обикаля улиците през ноща с бухалка ,нямаше да го стигне куршума !

60

Анонимен

преди 8 месеца

до 59 Прав си. Полицай трябва да стреля САМО ако застрашава отсрещния неговия живот или живота на околните.

59

Анонимен

преди 8 месеца

До До 36 - Ако заловят само единия, нали другите двама ще докладват на близките му и за 15 минути РПУ-то щеше да бъде обсадено от стадо роднини, които ще вият в един глас "Утепаха дететоооо, нема ли кой да помогне?" Ще дотърчат журналисти и ще искат да видят задържаното нощем "дете". Ще дойдат и от някое НПО, за да оправдаят паричките, които папат и щяха да искат незабавното му освобождаване, щото е още малък и да настояват за наказания за полицейски произвол.

58

Анонимен

преди 8 месеца

абе хора, не може полицаите да трепят разбойниците, защото контингента ще свърши и полицията ще остане без работа.. вероятно и без спонсори...

57

Анонимен

преди 8 месеца

И на мен ми се стори фантастично жена да уцели в тъмното мъж с пистолет от 100 метра смъртоносно човек. Не съм феминист, но това е положението, дами!

56

Анонимен

преди 8 месеца

100 метра значи няма заплаха за живота на полицая и е умишлено убийство. Полицая може да стреля само ако е близо срещу него или има пищак.

55

До 46 ти

преди 8 месеца

Много филми гледаш. Веднага след залавянето полицай с опит ще измъкне от 15г. информация за участниците и това не е точно разпит. Пращат екипи и ги прибират топли. Още повече, че третия го намерих в къщи, така че тезата с национално издирвани криминали е пресилена и се распространява щото това си е убийство и превишаване на пълномощията

54

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 54 Как да не е налице защита на друг човек? Тук става въпрос за престъпници, които нееднократно са удряли хора с железа. Въпрос на време е било да убият някого. Значи полицаят е избавил евентуалните им бъдещи жертви. Мисли бе, затова природата ти е дала глава с мозък в нея!

53

Анонимен

преди 8 месеца

Извършители са друг път но не са в затвора.Значи са невинни докато не ги хванат и осъдат. Все едно аз ако посоча некой с който съм се скарал и го думна че е престъпник ама според мене.

52

Анонимен

преди 8 месеца

Награда за полицая и да го повишат в чин! И НЕЗАБАВНА промяна на закона, да стане като в САЩ - не спираш, когато полицай ти нареди? Следва стрелба и после се сърди на себе си.

51

До От Кога Наказание

преди 8 месеца

Откакто съществува концепцията за профилактика.

50

Анонимен

преди 8 месеца

Защо са го награждавали като не знае как се борави с оръжие? Навремето ги учеха да се зарежда като се почва с 2 гумени патрона, после стоп патрон и после почват бойни муниции. Ако е патрулка може да почне и с халусни патрон, за да има за предупредителен изсрел. Така няма да става сакатлък при спонтанен изстрел, а ако ситуацията е сериозна и продължава стрелбата почват сериозните муниции...

49

До 45

преди 8 месеца

Ако не го бяха застреляли, какво щеше да стане? Щеше да продължи да с железа да удря хора по главите всяка нощ, когато не го мързи да излезе, за да дебне по улиците в тъмното. Колко човека щеше да осакати или убие?