25

Анонимен

преди 9 месеца

До 21.Украинското зърно ще ни вкара във военен конфликт защо само нашите национални предатели се съгласиха ? Защото нашите продажни.Европейската комисия вдигна забраната за внос на украинско зърно .И няколко държави едностранно спряха вноса .На коя планета живееш.

24

Анонимен

преди 9 месеца

За трактора заподозрян няма и няма и да има, защото на някого в сглобката му е изгодно да няма.

23

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 14. Ти нормален ли си бе ?

22

Киро Канадеца

преди 9 месеца

Наредили сме на бухалката МВР да смаже протеста, тъй като съм канадски гражданин , се посъветвах с моя премиер Трюдо как се мачкат такива протести. Гласувахме да плащаме и лихвите на украина по техните кредити. Слава Украине!

21

Анонимен

преди 9 месеца

Винаги само от властовите органи се говори за някаква ескалация на някакво напрежение при каквито и да било протести.

20

калинчо малинчо

преди 9 месеца

Аз не съм шеф на мвр-то, ние сме фашизиран отряд за налагане на колониална власт над гяурския народ, целта ни е да разпъваме чадър над всички контрабандисти, далавераджии, сводници, наркоразпространители, арогантно да погазваме закона, да бием задържаните, да събираме такса спокойствие и да се отчитаме на гейдружинката ппдб и техните духовни ментори боеку, шиши и доганефенди, който не му изнася да се пренася на гурбет къде му видат очите, иначе ще го смажем от бой в участъка, ясно ли е?!

19

Анонимен

преди 9 месеца

Украинското зърно ще ни вкара във военен конфликт защо само нашите национални предатели се съгласиха ? Защото нашите продажни .оклуци са не 100% а 200% са сервилни към сащ и с робски нагласи към сащ. Украинското зърно ще ни изяде главите мислете трезво тези пристигащи кораби ще бъдат цел на Руските сили и ние трябва да ги пазим. Руснаците не си поплюват и ще стрелят а нашите продажници ще бъдат накарани да отвърнат на огъня. Тагаренко вече е напълно наясно, че ще ни въвлече в конфликт.

18

Анонимен

преди 9 месеца

До 10.Евтиното украинско зърно си го яж ти. Ние не го искаме.Ти кво мислиш бе ,че до сега не сме яли .Украйнско зърно ли бе ?

17

Анонимен

преди 9 месеца

Хехе у нас русофобите ще изкарат поляците които не желаят ГМО зърно най-големите русофили.

16

Анонимен

преди 9 месеца

Когато войната почна в Украйна .Газта и много продукти станаха много скъпи .Включително и житото защото Украйна е житницата на света.Тогава нашите зърнари не продаваха защото слуха беше че цената ще стигне до 500$ на тон.Защото доставките от Украйна ще спрат.То се оказа че житото поевтиня и нашите тарикати останаха с пръст в уста.Протеста е от алчност.Щото си държаха житото без да продават ,и сега с внос от Украйна няма да мога да продават житото на скъпо както искаха .

15

До 14

преди 9 месеца

Я ми кажи, ти като влезнеш в един магазин, само цената на хляба и хлебните изделия ли забелязваш да е скъпа?

14

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 7 а на теб щи е мега яко да ядеш ГМО и радиоактивни продукти , аз пък не искам да да им ям украинските отрови

13

Анонимен

преди 9 месеца

Мисля че е време протеста на зърнената мафия да бъде потушен по руски - с много насилие, арести и кървища! Щом нашите копейки искат да се действа по руски, нека да го направим!

12

Анонимен

преди 9 месеца

Сашо, много ли ти е забавно за втори път във втора статия да изписваш думата" "зърнарите"??? Ти малко дете ли си, инфантил ли си?

11

Анонимен

преди 9 месеца

За или против си за Зърнарите.С украйнско зърно храните поевтиняват с наше зърно храните поскъпват.Има ли ефект за нашите зърнари .Не няма ,защото правят износ и имат субсидия .С украйнско зърно хляба 1.20.С българско зърно хляба 1.50.

10

Хмм...

преди 9 месеца

С други думи, вътрешният заявява следното, внимавайте в картинката и най-добре хич не правете никакви протести, защото накрая ще има и пердах!

9

абе

преди 9 месеца

а кой е алексей петров ?

8

Анонимен

преди 9 месеца

До 2.трябва да пламне тази държава за да се случи нещо , за 30 години не разбрахте ли ,че с мирни протести не става/Звучиш като типичния революционер с 2 лв в Джоба си .Какво да се случи?Не да ползваме евтино зърно от Украйна а да купуваме скъпото на нашите зърнари ,които и без това изнасят за Европа и държавата ги субсидира.

7

Анонимен

преди 9 месеца

В Канада по време на ковид тираджиите блокираха Отава да протестират против ковид ограниченията.Блокираха Отава за 3 седмица ,след което армията влезе изтеглиха всички тирове от улиците които бяха блокирани .Арестуваха протестиращите и всичко свърши.Та и при нас това е подход ,които се надявам да използваме.Значи протеста им на тия е да купуваме тяхното зърно а не по евтиното украинско.И не няма да фалират защото изнасят за ЕС и държавата ги субсидира с 2 млрд годишно .

6

Не се прави на луд

преди 9 месеца

Ами изкарай милиционерите да изтупат праха на зърнарите дето крепят Путин.