53

Анонимен

преди 8 месеца

А сглобката за пореден път доказа, че е съставена само от мекотели.

52

Анонимен

преди 8 месеца

До АнонименКак дса го постигнали хърватите? Без да крадат и без подкупи и без мафия.А днес окончателно премахват мониторинга за България, доста жалко, защото мафия и подкупи има и ще продължи да има още десетилетие сигурно.Както виждаме и Румъния е държава и си отствоява правата, нашият външен министър и ротационния министър председател са послушковци на Киро, който уж каза, че на тях нямало кой да им вдига телефона и да си налага мнение, а той прави точно това.

51

ябадабаду

преди 8 месеца

До АнонимеН 39В Нидерландия като е легализирана дрогата те кво правят в шенген ?

50

АнонимеН

преди 8 месеца

БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ МОЖЕ ДА СЕ ОБСЪДИ ДАЛИ ДА СЕ ПРИЕМАТ В ЕС , ЧАК СЛЕД КАТО ПРИКЛЮЧИ ВОЙНАТА В УКРАЙНА И Е МИНАЛА ПОНЕ 1 ГОДИНА! РУМЪНИЯ Е РИСК ЗА ЕС ОТ НЕЛЕГАЛНО ОРЪЖИЕ ВНЕСЕНО ОТ УКРАЙНА!

49

Един човек

преди 8 месеца

И румънците не можем да ги стигнем...:(

48

Анонимен

преди 8 месеца

Aвстрия ще успее ли да скочи н Румъния?

47

да бе да

преди 8 месеца

двете кочини на ЕС трябва да седят извън шенген. Браво на Австрия!

46

USA

преди 8 месеца

Докато не почнете да мразите Русия няма да станете богати и успешни! Всички бивши соц страни които намразиха Русия и подкрепиха НАТО сега са по добре от България. Полша, Чехия, Хърватия...дори и Румъния. Всички ни задминаха! А вие си продължавате по старата схем, братушки, братушки, съветска дружба, ком партията.....Милеете си за Русия. Не разбрахте ли че Русия ви използва?

45

Гошо...Тъпото

преди 8 месеца

Тези...мамалиги много се взеха на...сериозно. Половината им села със...сламени покриви на къщите и тоалетни на...двора,те за шенгеня...напират. Хайде по кротко и си чакайте реда,след българите,които са...образец за космическо...търпение. (платено...съобщение на пенсионерите от Виенската филхармония)

44

Лош

преди 8 месеца

От както Турция и Русия се освободиха от България икономиките им тръгнаха нагоре. Ако иска Евросъюза да се оправи и той трябва да ни разкара.

43

Жоро

преди 8 месеца

Румъния протестира, нашите мишки мълчат!

42

Анонимен

преди 8 месеца

Правилно предположих, че Австрия обслужва руски интереси. Ето, медиите са го казали в прав текст- Австрия плаща кървави пари на Русия! - и румънците не са го отрекли. Ясно е кой притиска австрийските министри( в това число този канцлер ) да не приемат България и Румъния . Само че Румъния си търси правата, а в България правителството си пасува...

41

АнонимеН

преди 8 месеца

ДОКАТО ТРАЕ ВОЙНАТА В УКРАЙНА И РУМЪНИЯ НЯМА ДА Я ПУСНАТ ЩОТО СЕ СТРАХУВАТ, ЧЕ ОРЪЖИЕ ОТ УКРАЙНА ЩЕ ВЛЕЗЕ ЛЕСНО В РУМЪНИЯ И ЩЕ СТИГНЕ ДО КЪДЕТО И ДА БИЛО В ЕС ! ШЕНГЕН ЗНАЧИ БЕЗ ГРАНИЧНИ ПУНКТОВЕ

40

Ммм

преди 8 месеца

Наш Кирчо веднъж каза че може да отговори на Русия подобаващо. Е сега може да опита с по - малката Австрия ако не го е страх.

39

АнонимеН

преди 8 месеца

АЗ НЕБИХ НИ ПУСНАЛ В ШЕНГЕН !!! БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРЕС НЕ Е НАД ОБЩИЯ ИНТЕРЕС НА ЕС! БЪЛГАРИТЕ СА ПЪЛНИ С ДОМАШНИ ФАБРИКИ ЗА АМФЕТАМИНИ И МАРИХУАНА ЩЕ ЗАЛЕЕМ ЕС С ДРОГА :D И ГРАНИЦАТА НИ С ТУРЦИЯ Е КАТО РАЗГРАДЕН ДВОР! ГЛАСУВАМ ПРОТИВ ПРИЕМАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ШЕНГЕН

38

Анонимен

преди 8 месеца

ИМА ОЩЕ ПО - ХУБАВА НОВИНА, 72 БРИГАДА Е ЛИК ВИДИРАНА, ИЗ БИ ТИ ВИСШИ РУСКИ КОМАНДИРИ, КАДИРОВ Е В КОМА!

37

Анонимен

преди 8 месеца

продажни са политиците ни, вижте как посолството взе решение за житото на украйнините, а министъра разбра последен! Срам и резил! Следват насоките на сутрешното кафе в посолството - това са кирчовците!

36

Анонимен

преди 8 месеца

В Хърватия не е бил Бойко Борисов на власт - за това стигнаха толкова високо!

35

Анонимен

преди 8 месеца

за ПП-ДБ е важен украинския и американския интерес, българския не е важен! Такива кирчовци, кокорчовци, мравояди и тем подобни банкянски мутри "избраха машините", както каза Алексей! / само дето това не се отрази по нито една общоприета телевизия или сайт в България/.

34

Анонимен

преди 8 месеца

Хърватия влезе в ЕС 2013г. 6 години след нас. И само за 10 години си усвоиха фондовете които им се полагаха, построиха си магистралите, модернизираха си инфраструктурата, реформираха каквото трябваше и от първи януари тази година вече официално си приеха Еврото и влязоха в Шенген. Без драми, без глупости. В Хървати вече има хай тек индустрия за която можем само да мечтаем. Да не говорим за туризма. Замислете как те направиха всичко това за 10 години?