233

Анонимен

преди 8 месеца

Киро,Лена и бебето да си рупат украинско зърно с пестициди....ние не искаме.

232

до 255

преди 8 месеца

да не забравяме, че ти на село си се научил да изследваш зърнените култури като го опитваш на вкус и експертното ти мнение е стигнало и до други континенти чак изразяваш мнение какво би направил целият свят, като не можеш да видиш по-далеч от шефа ти зърнопроизводителя хахах!

231

До долния

преди 8 месеца

Ти искаш да пълниш корема с украинско ГМО, но аз искам да се храня с български продукти, а не жито пръскано с ДДТ за африканския пазар, където и без това мрът на по 30 години. Ако това жито беше толкова хубаво отдавна целия свят да беше минал на украински хляб.

230

до 253

преди 8 месеца

ти като искаш да плащаш по 5лв за хляб ок, но аз не искам! Зърнопроизводителите продават на цени 10 пъти по-високи от тези на Украйна! Да си ядът зърното те и да им застоява по обектите, аз искам ниски цени а не изкуствено вдигнати от мафиоти!!!

229

Jsjje

преди 8 месеца

Петрола сега е 90 долара горивата 2,90лв такава беше цената и при цена на петрола от 140 долара.... Киро е лицемер вместо да внася зърно от Украйна което е със съмнително качество можеше да се субсидира сектора в БГ, а не да се унищожава... Защото 3млн. за ядливи чаши е поредното безумие...

228

Анонимен

преди 8 месеца

Ако хлябът е скъп ще плюете, че има инфлация заради санкциите срещу русия (въпреки, че в действителност горивата са скъпи заради картела на арабските държави които намалиха производството). Ако хлябът е евтин ще плюете, че се внася украинско зърно. Важното е да се плюе в полза на русия.

227

ОСТАВКА!

преди 8 месеца

Що за айдйоти сте!? Не щем окраинско зърно и каквото и да е. Искаме българско, расло на наша земя, това е полезното за българския народ. Защо не се грижите за българите, а сте тръгнали с окраинците!?!?

226

Анонимен

преди 8 месеца

Ще внасяме зърно, а ще изнасяме ядрени реактори. Зърно произвеждаме, а внасяме. Ядрени реаактори не произвеждаме, а изнасяме. Ще внасяме стоки, които произвеждаме, ще изнасяме стоки, които не произвеждаме. Това е Новата економическа политика - НЕП, на Асен Спецов и Киро Малкия трактор.

225

Анонимен

преди 8 месеца

Да ре-експортира за Канадските производители на олио.

224

Набил Еженави

преди 8 месеца

Дали не ми обяснявате, че е по-изгодно да пия вносен алкохол от магазина, а не домашната ракия дето сам варя?

223

Анонимен

преди 8 месеца

Накратко..американците спират плащанията към Украйна и директно казват на българските си роби да си бъркаме в джоба за чуждите интереси.

222

Shark

преди 8 месеца

Кирчоо, сега като изметем герберските кметове и като не вземете нито едно кметско място, ще си идете скоропостижно. Ти и продажното ви правителство начело с оня мишок Денков!

221

Анонимен

преди 8 месеца

Дано няма повече БСП олиото от 7 лв на Нинова сега под 3 лв и с украйнското да падне още.

220

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 239 - Че, когато внасяха украинското зърно, хлябът да не би да беше пеесет стинки? Няма да поевтинее, я, само дето ще е с екстри, та да не вземат и да му вдигнат цената, все пак от Фносно зърно ще да е, което пак си плащаме, не ни го подаряват като бтр-и.

219

Анонимен

преди 8 месеца

На снимкта - Петков реадира на новината, че рейтингът на партията му е под 8% ...

218

Анонимен

преди 8 месеца

От известно време започна да се изтегля от някои магазини и нашата висококачествена захар. На нейно място започна да се продава украинска. Днес обаче на същите опаковки, които бяха украински пише, че са от Камбоджа. Не знаех , че близката Камбоджа ни продава захар. Ура.

217

ммда

преди 8 месеца

Значи поляците, унгарцирте и румънците са по-*** и не са се сетили да разрешат вноса на отровно сърно. Евалла аферим

216

Анонимен

преди 8 месеца

Поне на хляба да пише от къде е зърното, но те не го пишат. Това криене отива към геноцид

215

da

преди 8 месеца

Stiga sa revali, imat pari zemedelcite! inache nqmashe da zadurjat slunchogleda za po-visoki ceni! Nagli nagli

214

Рендету

преди 8 месеца

Цяла Източна Европа спря токсичното укро зърно "обогатено" с обеднен уран и пестициди, само нашту Киру Т. в Г-образна стойка го приема, при положение, че тази година добивът на зърнената продукция в Бг е много висок., но на Киру Т. не му пука, че удря под пояса нашите български зърнопроизводители, за него е важно баба Урсула да е доволна!!!!