18

Азлк

преди 9 месеца

До Анонимен 20 - Може и при соца да сме били, може и да не сме били. Работата е, че сега холандците са най-напред от всички. За съжаление, някои политици не мжое да преглътнат факта, че има маса народ, котио може да съществуват с или без тяханта ситема, да правят каквото си искат и да просперират, затова ги МАЧКАТ, както ги мачкаха и нашите комунисти между 44-а и 50-та.

17

Азлк

преди 9 месеца

И защо 16 млн, трябва да се съобразята с 0.002 милиона?

16

Анонимен

преди 9 месеца

Ама демократично ли ги задържаха или с тоталитарни методи? Да не се окаже, че по соца сме били по-напред от холандците в селското стопанство, нищо че нямахме кофи-шопове

15

адв

преди 9 месеца

вече от анадола ли получаваме информация какво се случва по света :)

14

Анонимен

преди 9 месеца

"да ни разясниш как истински марксисти се борят за интересите на едрия капитал и власт? " - Не знам. Предполагам, че ти ще го направиш. За мен това са пapaзитна нaпacт, за която е най-дбре, да се засилят 10 коли с ролбаровете отпреде, ама със 150 км, да погазят каквото могат, а другото, просот да го изпозастрелят :)

13

Анонимен

преди 9 месеца

Лицемери сър,всички са с телефони и ползват благинките,но като ти раздават кеш ще кесиш по пътищата.Не съм видял някой еко активист да живее като отшелник в гората и да сади дървета.

12

До Азлк

преди 9 месеца

Хайде докато си броиш центовете,копейките или каквато и да валута за глупавите коментари да ни разясниш как истински марксисти се борят за интересите на едрия капитал и власт? Абсолютно нелогични и платени коментари хора не много интелигентни, но готови да продадат и майка си малко дребни повече

11

Азлк

преди 9 месеца

Холадния е 16 000 000 души. Повечето са заети с работа и живота си. Но имам 1000-2000, дето разбира се, са от големите градове - къде е видиш еко активисти в град с под 50 000 души население - Мара Лудата и Любчо Съчмата, дет се надява, че поне Мара ще му пусне, затова я следва - Е, умногжи го по 20-30 населението и вече имаш стотина, деот се събират, щото друг не ги трае и са "група". И викат групи от други градове. И създават илюзията, че са "много", ама са нищо.

10

Азлк

преди 9 месеца

До Анонимен 10 - Демонстрантите са крайни нихилисти, обременени от либерално-зелената идея, която си е марксизъм в най-опасната му форма, където висчки са част от някаква ситема, от която ТЕ решават, че няма измъкване и ТЕ решават, че "знаят кое е най-добре". Дай им власт на тея и ще имаш проследяващо устройство в таолетната, колко си акал днес, за децата ти ще има дажа от "специално подбрана храна", а дрехите ти ще идват с вечно покачваща се еко такса и водата ще е с акциз.

9

Да се знае!

преди 9 месеца

Тези предимно млади платени индивиди се борели за оцеляването ни? Единствено ги вълнува как живота им да мине в нищоправене и получаване на парици без покритие от НПО и Системата. Дори през ум не им минава, че докато помагат в ограничаването правата, възможностите и живота на обикновения гражданин те вредят и на себе си, защото това, че са необходимите полезни и...ти на Системата не ги прави специални!!!;)

8

Анонимен

преди 9 месеца

Като са Тошко еко що са облечени с петролни продукти, що папкат животински продукти, що се возят на МПС. Я покрити с листа като тарзан, я пеша и паша на трева, да, ама не, на стекове и подобни са.:))

7

Анонимен

преди 9 месеца

Демонстрантите организираха протест, развявайки плакати с лозунги като "Времето изтече", "Системата трябва да се промени", а полицията демократично ги налага с палки. Да очакваме ли водомети, сълзотворен газ и шумови гранати?

6

Азлк

преди 9 месеца

В мометна, най-силанта партия в Холадния е ФЕРМЕРСКАТА партия. На фермерите, чийто ферми искаха да закриват. 2010-а ги зпаочнаха, че отделяли много токсични емисии. Оказа се, че не отделят НИЩО токсично, което да остава в природата. После го мъдриха и ги удариха с това, че "хабят много вода" в страна, която на практика има неограничен достъп до питейна вода, "торят много", при положение, че ползват 1/3 количестовот тореове, което се позлва в повечето страни ... А накрая - кравите ви дишат.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Чудя се, какъв ли е въглеродният отпечатък на протеста?

4

Анонимен

преди 9 месеца

Холандия взе да се пробужда. 2022-а влязоха 400 000 мигранта. Страната им е колкото от Стара Загора, до Варна и Бургас, без планините ...

3

пришълецът

преди 9 месеца

Клонинга да си го бие в дебелата вена:)))

2

Анонимен

преди 9 месеца

Прокламцията "Системата трябва да се промени" е показателна за настъпващата системна криза в Еесовската Зона и в целия колективен запад.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Като гледам каква еко среда са устроили тези екоактивисти, та блазе и на планетата. Ще стане най-зелената от зелените.