75

Анонимен

преди 8 месеца

администрацията да иска пари, трябва да улеснява бизнеса, а повечето пречат, както е у нас, така е и там.

74

Пена

преди 8 месеца

И Русия е фалирала ама го пазят в ''тайна''. Бирмингам уж фалирал може да купи и продаде Русия за 50 копейки. Щото Русия не струва повече с нейната импотентна армия и неандерталска икономика.

73

Джо

преди 8 месеца

А Путин ще гушне букета без да фалира.

72

до 79

преди 8 месеца

Трай бе като не си излизал от панелката не се обаждай...Бирмингам има най-много имигранти...точка...ела тук и ще видиш..

71

ддд

преди 8 месеца

Какво ще рече равно заплащане!!!???Има хора с 20г. опит работещи по ефективно от някой който го мързи и на 2 маг..рета сено не може да раздели....как тези двамата ще получават равно заплащане...такива простотии имаше по комунизма...който работи повече и по добре получава повече...друг е въпросът че основната часова ставка е еднаква за всички в UK...и какъв в тоя закон който трябва да ти изплаща заплати със задна дата....извод либерастията е по опасна и от комунизма

70

Бай Илийчо

преди 8 месеца

Голема новина .Си го преместя у другия крачол .

69

до долния 78

преди 8 месеца

Хахаха що говориш глупусти уе, най големият коледен базар е в Бирмингам, известен още като германският пазар. Тъпаk.

68

Анонимен

преди 8 месеца

Бирмингам е най-емигрантакоя град в ОК. Белите са малцинство. Проверете. Става това,че мнозинството определя битието. Преди 15 г. кмета там забрани честването на Коледа. И сега го градаполека заприличва на страните от които новите британци са дошли. Това е.

67

Румен

преди 8 месеца

Е така пишеха и за САЩ по времето на Т. Живков . Всеки момент ще фалира капитализма1980г. А БКП ще се развие на международно ниво . И така Роналд. Рейгън стана президент на САЩ . И от раз опростиха на милиони частни фирми задълженията към банки и местни данъчни служби . Дадоха им и възможност за рефинансиране. Икономиката им се разви още повече. Но нашите журнала пишеха фалшиви новини до момента . Когато Соца се срина 1989г. И артиста Т. Живков в затвора.

66

Анонимен

преди 8 месеца

Симптоматична криза - следствие на рискованата политиката на публично-частното партньорство за заеми за инвестиции в хотели, бизнес центрове с цел попълване на общински бюджети.

65

без паника

преди 8 месеца

Социални помощи, 4-дневна раб. седмица, обезщетения за щяло и не щяло - накрая все някой трябва да плати сметката. И този някой не са богатите и правителствата, а отново са същите хора, които са получавали гореспоменатите "облаги". Комунизма до това води. Който иска да забогатее, трябва да работи здраво и да произвежда качествени стоки и услуги, а не да се чуди каква пенсия да си извади, за да лежи по цял ден и да гледа реалити формати.

64

1

преди 8 месеца

Споко тия ще потънат преди да фалират. Още един два ледника да се стопят...

63

до 61

преди 8 месеца

До Анонимен нищо,просто малко русофилите да си поначешат езиците,ако има фалирал руски град със сигурност няма да го съобщщят по проруските и профашистки бг медии

62

Joko

преди 8 месеца

Скоро ще доде Видов ден и за цялото кралство . . . То не бяха "помощи" за Зильонски , то не бяха кралски церемонии , . . . ама пАрсата май е на привършване!

61

Анонимен

преди 8 месеца

Крайно време е да публикуват задълженията на САЩ и Великобритания в руски рубли.

60

Анонимен

преди 8 месеца

Ришките фалират Англия! Това е либерализмът..

59

Анонимен

преди 8 месеца

Да фалират като са толкова празноглави. Равенство, смяна на пола ала бала. Дори между мъжете няма равенство те искат да изравняват мъжете с жените.

58

Русия

преди 8 месеца

Е нал натуту стигна до Москва за 3 дена и Русия фалира щот рублата станала 100 за евро

57

Риши Бунак :

преди 8 месеца

Имам главоболие,неразположена съм нещо...

56

Kreti

преди 8 месеца

Странно всички чакаха Русия да фалира , Путин е виновен да знаете!