58

Анонимен

преди 8 месеца

Четейки коментарите стигам до извода, че след 50 години тази държава няма да я има.

57

Не заради кучетата

преди 8 месеца

Умряла е в името на строителите на къщи в дерето, което не е било нито изорано нито каптирано. В името на мутристан.

56

Сбъркани ценности

преди 8 месеца

Ако на 36 години имаше семейство и деца, може би щеше да постави децата си над кучетата и щеше да оживее.

55

Анонимен

преди 8 месеца

Слагала си го е с по *** пирона майстор и майка й.

54

Анонимен

преди 8 месеца

Вместо джип, трябвало е да си купи Ноев ковчег, за да спаси животните. Не е зле и вие останалите да си купите по една голяма бъчва, вместо джипове, за да се спасите от ядреното цунами на Путин.

53

Не хваща

преди 8 месеца

Я не пишете глупости. Умряла е защото някой архитект и някой инженер от ВИК не си е свършил работата и защото някой кмет общински съветник със съучастник съдия и нотариус е позволил да се закрие дерето, вместо да се обезводни и каптират в коруби.

52

Анонимен

преди 8 месеца

Айде стига сълзливи истории

51

Анонимен

преди 8 месеца

Някои от коментарите наистина не са нормални. Как ще обвиняват кучетата за трагедията. Корупцията и некадърността убиват. Поголовно се застрои, сече се като за последно, строи се некачествено, това е причината добрите хора да си отидат без време...

50

А

преди 8 месеца

Каква е ролята на строителния майстор на вилата за лечението на кученцата?

49

Анонимен

преди 8 месеца

За едни помиярЕ да си идеш от Света! Ужас!

48

Анонимен

преди 8 месеца

Изкараха я ангел небесен. Пренесла се в жертва в името на бездомни кученца. Отивала е да си нагледа дали на клиниката и не и е станало нещо, че пари е вложила там и каквото имало да става-станало. Но мотивите и да се упъти натам не са били бездомните кученца....

47

Хеликоптер

преди 8 месеца

Много е лекува, но много е и кастрирала. Сега масово хора вземат кучета и котки, за да ги гледат и извършват кастрирация въпреки нежеланието на животните. Кастрацията на животните, което вид е малтретиране, сега е голям бизнес.

46

Анонимен

преди 8 месеца

На 36 години ни мъж ни деца само кучета. Жалка картина.Айде майната му че няма, но да рискуваш живота си заради кучета направо е грях. Бас държа, че ако беше някой нямаше да си мръдна пръста. Това са просто животни. Човешкия живот е най важния. Много по важен от тези на някакви песове.

45

Жалко

преди 8 месеца

За всеки човешки живот!

44

До 7

преди 8 месеца

За съдбата на всяка женичка, която вместо дете гледа куче или котка, ще обвиняваш някой мъж, който не желае да се задоми и предпочита да ергенува до пенсионна възраст. От толкова писано по този въпрос сигурно вече си разбрал, че когато родените в една и съща година достигнат около 30-годишна възраст, броят на мъжете и жените в една нация се изравнява. Момичетата не желаят да остават стари моми и осъзнават, че до 25-26 г. трябва да се омъжат, но за целта е нужен мъж, който също да желае това.

43

До Анонимен 11

преди 8 месеца

Онези, които са секли гората без разрешение, тях защо ги забравяш? Те вършат най-големите безобразия, защото не ги е грижа за нищо, не плащат никакви данъци и единствената им цел е да преценяват откъде може да се докопа нещо на аванта, да се продаде и веднага да се изяде и изпие. Тях трябва не да ги съдят за предумишлено убийство, а да им отнемат българското гражданство и да им дадат 24 часа да напуснат страната ни.

42

Анонимен

преди 8 месеца

Жалко за женицата. Дано да е по-добре в някоя паралелна реалност.

41

и

преди 8 месеца

супермодерна техника с която се извьршват фалшификации и студио на телевизията на военната телевизия

40

наивни

преди 8 месеца

сме родата е ситуирана на кракра до шеиново телевизията срещу турскоъо и други посолства и до парламента има помещение с плочки мазе сьс стьлби и частен киносалон сьрзан сьс артистите кьдето се прожектират видеата изкуствата проектите на бан

39

Анонимен

преди 8 месеца

41 чети метеоролозите,това не беше дъждец.Циклон и антициклон,същото беше и в Турция,там жертвите вече са 10.