71

Анонимен

преди 9 месеца

Всичко звучи много добре за копейките ама всички стоят на мекия диван в ЕС и НАТО

70

Олимпий Панов

преди 9 месеца

При нас кога мутрите ще почнат да дигат поне нещо?

69

До 58

преди 9 месеца

До Анонимен "Има един куп видеа в ютюб от американци, австралийци, европейци, които живеят в Русия и редовно показват цените на храните, бензина, техниката и т.н.! " Направо се смея с глас! На кой са ми ютюбните дивотии, след като съм от там. На мен няма нужда някой да ми казва и показва цените, знам ги както се казва лично от тезгяха. Ако искаш един съвет - по-малко гледай ютюб, не гледай руската тв, изобщо официалните сми, защото придобиваш МНОГО изкривена представа за тамошната реалност.

68

Анонимен

преди 9 месеца

повече пари и повече работа - звучи добре

67

Анонимен

преди 9 месеца

Мани ги копейките, видят нещо в никакъв контекст и приказват само опорки. Жертвите на чебурашките до сега в най оптимистичния случай 250 хил. После видят, че Мордор била 5 та по GDP PPP ама нито знаят какво мери и показва този показател, само го споменават. Щели и патрони да ползват с/у тези дето взимали нормални заплати. Ми нъл после ше умрете от глад ве.Тия хора ви хранят ве копейки.

66

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 69 Току що намерих по ключови думи, че твърденията ти са пълен ФЕЙК. Изследването, за което говориш е проведено не от Британското ДОД, а от Медуза, засяга САМО официално признати случаи и има само СРАВНИТЕЛЕН характер с метод известен от друг проблем. Още по интересно В статия от 17 ЮЛИ 2022! (не 2023), адмирал Тони Радакин казва, че британските военни оценяват руските жертви на близо 50 хиляди души. Повтарям, това е 4 месеца след началото на инвазията.

65

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 69 Политико е проруски източник, остналаото не виждам източници, само "предположения' за това откъде идва тази информация.

64

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен "Нека позная, написа "с половин уста" защото знаеш, че това е толкова нагла лъжа, че даже няма да се опиташ да докажеш, че имаш някакъв реален източник." ---------- Politico: Western intelligence estimates put Russias losses between 40,000 and 60,000 deaths. UK DOD - between 40 000 and 60 000 dead, "Nearly 50000 Russian soldiers have died in the war in Ukraine, according to a new statistical analysis." ... вярвам, че източниците и сам ще си ги намериш!

63

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 66 Приятелю, не са ти ясни нещата. Той няма да плати с НЕГОВИТЕ 6000 лева , а с ТЕХНИТЕ ЛИПСВАЩИ ДО 6 хиляди лева :)

62

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен "Защо са му патрони да ги спира? Ще изпрати други, които за същите пари като тях ще им сложат белезниците и ще ги затворят за престъпленията им." ---------- с 6000 лева колко "други" ще изпрати? А на тях колко патрони ще им купи с 6000 лева? Некой хора умствено са останали на ниво 8 клас и не могат да зацепят, че колкото по-добре е ВСЕКИ ЕДИН ЧОВЕК в обществото, в което живеят, толкова по-добре ще живеят те самите!

61

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 64 Нека позная, написа "с половин уста" защото знаеш, че това е толкова нагла лъжа, че даже няма да се опиташ да докажеш, че имаш някакъв реален източник.

60

Анонимен

преди 9 месеца

До Мда "250 000 убити и осакатени,за путина и победата" ----- хахаха, абе льольо, и хохалските спонсори вече официално признаха с половин уста, че руските жертви са около 50 000! За сметка на това откъснатите хохали гонят 400 000! Тия опорки ги разправяй на жей сбирките ви!

59

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 62 Защо са му патрони да ги спира? Ще изпрати други, които за същите пари като тях ще им сложат белезниците и ще ги затворят за престъпленията им.

58

Анонимен

преди 9 месеца

До Пфф "Ми добре, аз нека съм си на 6000 лева заплата" ---- поредният "умно-креслив", който си живее в балона и си мисли, че всичко му е ок... я да те питам.. колко патрона имаш? Дали са достатъчно за да спреш всичките тия дето не получават 6000 лева заплата и не могат да изхранят/стоплят децата си? А място на колесника имаш ли?

57

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 58 Всички русофили се СКЪСВАТ да ни обясняват колко евтино е там и колко висок е стандарта, но някак си все нещо им пречи да отидат да се възползват от него. Има два варианта: или това, което имат където го имат е повече от еквивалентно, или ги друса здраво лицемерие. Трети вариант няма.

56

Мда

преди 9 месеца

Липсва работна ръка.но липсват най вече мъже.250 000 убити и осакатени,за путина и победата. Рашистка Русия се радва на смъртта на украинските деца и възпява "подвига" на убийците от Буча.....но ще има продължение. Виеннопрестъпниците ще бъдат наказани, а които избягат цял живот ще се крият , като мишки...за путина ..за победата....ДАЛИ СИ ЗАСЛУЖАВА ВСИЧКО ТОВА ЗА ЕДНО БУНКЕРНО , ПСИХЯСАЛО ДЖУДЖЕ?

55

Анонимен

преди 9 месеца

До До 46 "Хранителните стоки са на приблизително същите цени." ---------------- кой лъжеш бе??? Има един куп видеа в ютюб от американци, австралийци, европейци, които живеят в Русия и редовно показват цените на храните, бензина, техниката и т.н.! Хляб 70ст! Мляко - под левче! Това същите цени като нашите ли са???

54

към 55

преди 9 месеца

1 долар = 100 рубли. За 1 долар в Русия можете да си купите 2 литра дизел. ------------- -- 1 долар = 1.80 лв. 1 долар в България не за литър дизел, за пpocтa баничка не стига.

53

До 54

преди 9 месеца

Много елементарно мислиш. Липса на работна ръка не означава, че е само заради това, че икономиката ти расте. Тук причини има като намаляващо младо население, което не може да замести местата на хората, които се пенсионират, както и на миграция към други държави. 1920 година САЩ са били 100 милиона, днес са 350 милиона и имат недостиг на работна ръка. 1920 година Русия е била 140 милиона, днес отново е 140 милиона. Това означава, че икономиката им не се е развивала.

52

Анонимен

преди 9 месеца

Когато недостига работна ръка, това беше признак на сриваща се икономика? Нали така??... или пък да беше обратното? От друга страна преди няма и седмица излезе статия, че 10% от работоспособните германци са на социалната хранилка... да живей есср!