117

И...

преди 9 месеца

...аз чакам ръстът, искам поне 3 пъти да скочат жилищата. Ама да има и кой да ги купува!

116

Анонимен

преди 9 месеца

Каква пазарна икономика търсите там където е стъпил Сталин след войната?Социализмът си продължава,но монополът е частен,а не държавен както беше до 1989 г.Всички са комунисти и ченгета или техни синчета.Властта не са я пускали за когото и да гласувате е боядисан комунист и се е писал демократ.Затов някои западни фирми и инвеститори напуснаха България,както избягаха и от Русия.Комунист знае план,петилетка,отчет с рушвет и държи да е монополист.Е то така и баба знае бизнес да прави,че и помощи има

115

Анонимен

преди 9 месеца

В САЩ импотечния кредит е 8%...

114

Анонимен

преди 9 месеца

Това доказва че българската икономика не е пазарна икономика...банките не вдигат лихвите както пазара го иска за да не спукат имотния пазар, за сметка на обедняване на всички граждани с висока инфлация...пак хитрите българчета се изявяват като по умни...банките ни обират и политиците, нямаме лидери, си правят кефа. Отгоре на това прибави нелигитимната съдебна система и е тотално тресавище.

113

Банкеръ

преди 9 месеца

Предполагам цените на наводнените хотели в Царево ще се вдигнат.Понеже гипсокартона ще мухляса и няма измирисване.Иначе да нормално е панелен апартамент в Каспичан или Гридово да струва 80хиляди евро ако има кой да ги даде.

112

Анонимен

преди 9 месеца

Еее сега пак ли да купуваме ?Не се наядохте бе брокери !

111

Анонимен

преди 9 месеца

Ако Путин почне да ги рути блоковете с танковете и ракетите ,ще паднат цените.

110

Алекс

преди 9 месеца

Отчаяните брокерчета са упорити,но фактите са си факти.Банките вдигат лихвите по ипотеките и цените падат.Брокерските мечти за нов ръст си остават мечти.Банките казаха тежката си дума без да се съобразяват с брокерските мераци.

109

Мдаа

преди 9 месеца

Цените на жилищата не растат - те остават същите, разберете го най-после. Инфлацията расте.Ако едно жилище преди 5 г. е струвало Х пари, тогава за Х пари е можело да си купиш X кг. сирене примерно. Сега същото жилище струва У пари, но пак с тях може да си купиш Х кг. сирене.

108

Ха ха!!!

преди 9 месеца

На добрите локации не спадат. Спадат, но с много малко. От 100 000 Евро са ги смъкнали на 98 или 96 000 Евро. На кофти локациите са спаднали със 7-8 хиляди Евро. Това са ми наблюденията. По принцип няма логика при спад на сделките, цените да се покачват.

107

Анонимен

преди 9 месеца

До 118 Ако можеше да се видиш отстрани какъв селски дис си би си теглил куршума на мига. Разбира се с това IQ на кокошка няма как да стане. Концентрирай се върху провинциалния си произход!! Там ти е силата. Гони кучето по двора.

106

Анонимен

преди 9 месеца

В западна Европа нямат форум, защото е фашизъм. С ПП/ДБ тук не успя да стане като там.

105

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен MИслиш че ще ни лиспваш ли??

104

Анонимен

преди 9 месеца

Всеки с поне малко акъл бяга от София и Булггарристан с 200 !!

103

Анонимен

преди 9 месеца

Не ми пука!!Отдавна се изнесох в Западна Европа.В най-Западната и цивилизована. Имам си собствен дом без кредити и други подобни глупости за мизерници!!Там ще изгниете тая тиння!!

102

Анонимен

преди 9 месеца

Ега и приседне на брокерите во всеки веков !Амин!

101

Бизнесмен

преди 9 месеца

Тези ,които никога не са минавали в живота през летищен терминал с нещо различно от WizAir Прощавайте,но защо класифицирате София като столица, и то европейска! В този K0ПTOP нищо европейско няма.Това е проаднало умиращ вид Гето, населявано от ненормални .Ако идете в Претория,Абуджа или Малида там европейско и на манталитет и на цени но нарко старческо гето осрано от комунизъм няма как да бъде поправено.

100

Филип

преди 9 месеца

Не ги мислете тези хиени за глупави.Нарочно качват цените за да могат само богатите да копуват, а ние от средната класа и под средната да им плащаме наеми.Апартаменти яко копуват. Един човек има по 10-15 апартамента. Като ги умножиш средно по 500-600 лв на месец. Човека ще се попесва по цял ден и ще си пребира по 10 бона на месец. Късмет какво да ви кажа.

99

Анонимен

преди 9 месеца

Всичко мога да повярвам от статията, само това как на хората 4-5%лихви са им едва ли не оферта не го вярвам.

98

Сократ

преди 9 месеца

Държава няма има еда послойка от над 1.5млн наркомани, които до 10г ще са тор в земята и още една двйно по голяма бройка енсионери които и 10г нямат преднина.На мислещите младите им отдавна не живеят тук , дори основно не заършват тук а са в чужбиа.Кой да ви купуа мухясалите амортизирани старчески коптори от Соца и защо ?