67

Анонимен

преди 8 месеца

Аз работя от вкъщи от повече от 3 години.Имам апартаменти в София и Бургас, и къща в Смолян. Зимата съм предимно в Смолян, лятото в Бургас, а от време на време в София. По 6 пъти на година ли ще трябва да подписвам анекс? И като се сетя, че тези искат да променят Конституцията ми настръхва косата. След законите за интимната връзка и шофирането доказаха, че не стават. Ако блъзна някой нарочно, но трезвен, ще имам по-малко наказание, отколкото ако не блъсна никой, но съм пиян зад волана. Гениално!

66

Абе глупости и...

преди 8 месеца

...ФЕОДАЛНИ ПОРЯДКИ В ДЕЙСТВИЕ!ТОВА ДАЖЕ И ПРИ СУЛТАНА НЕ ГО Е ИМАЛО В БЪЛГАРИЯ--после *** и разправяй за т.н. "турско робство"!

65

Ами така ще е...

преди 8 месеца

ДОКАТО РАБОТИТЕ ЗА ДРУГИ И СТЕ ТЕХНИ АРГАТИ И СЛУГИ----В ТОЗИ ЖИВОТ ВИНАГИ СЪМ РАБОТИЛА ЗА СЕБЕ СИ И САМА СЪМ СИ НАЧАЛНИК!

64

Анонимен

преди 8 месеца

Сякаш работодателя им за когото работят може да им осигури повече работна площ как бюро с малко пространство около него и допълнителни помещения обурудвани за целия наличен персонал със санитарните изисквания спрямо нормите по КТ и ТБТ за които са изискванията за работно място с осигуряването им от негова страна за офис център,сграда за работна среда на служителите работещи за него като център,филиал с постоянен адрес към фирмата с адрес в града,село за дейността,че искат от служителите им по ТД

63

до 56

преди 8 месеца

За съжаление повечето хора не могат да си позволят да напуснат. Онези го знаят и затова наглеят.

62

до 58

преди 8 месеца

То ако е град - добре. Че те го мислят от квартала си да не можеш да излизаш, не от града.

61

Анонимен

преди 8 месеца

Котатака гледа все едно втф, къде ме набиха с тая куковица

60

без малко ....

преди 8 месеца

4 години у дома .. всичко точно и ИЗВЕДНЪЖ някой започва да мисли за моите условия ИЛИ просто нови БЕЗУМИЯ от стари БЕЗУМЦИ и НАГЛЕЦИ

59

Анонимен

преди 8 месеца

Ми те тия от ПП нямат нищо общо с логическите правила и закони в Америка....

58

Анонимен

преди 8 месеца

Другари седипpъдникати: Ето ги истинската седипpъдникати ... по телефона "Бръм, Бръм, Бръм.... Шефе търсят те по мобифона... Ронто, кой е бе? А бе брато: Стига, стига бе... да одим да се видиме...Дай да въртим нещо ... Да праим Пачка! .... Я па тоа?.... в youtube напишете "Ishaisarkata i Popa - Tigre, Tigre"

57

Анонимен

преди 8 месеца

Промяната! Ще ревете за Боко ама...

56

Истина

преди 8 месеца

трябва цялата администрация да бъде уволнена в един ден, защото каквито и хора да сложиш, те долу си въртят малките далаверки. На тяхно място трябва да са хора които не са били в администрацията и нямам роднинска връзка с предните на тази позиция или в същия отдел ...

55

Хе,хе !

преди 8 месеца

Мдааа, вече и феодални градове ще има - никой не може да излиза от своя град ! Само в този град ще имаш право да живееш ! Това сме го живяли вече ! Е, промяната дойде !

54

ИТтата обраха народа

преди 8 месеца

Програмист взема средно 7хил лева. Ама някой проверявал ли е колко програмиста си ряботят от село? Защото могат да си позволят НЕЗАКОННО да работят не от там от където са регистрирани. Ходат по малките градчета да живеят евтино, и си дават апартаментите в София под наем. Трябват ДАНЪЦИ ЗА ПРОГРАМИСТИ!!1!

53

Анонимен

преди 8 месеца

Щом искат протести, нека го приемат. Ако така принудят фирмите да връщат хора в офисите, ще има масово напуснали. Не могат да ме накарат да губя по 2+ часа на ден по пътя до офиса и обратно и да давам пари за това, отделно, евентуално и за храна на място. Нито пък ще свърша повече работа в офиса, даже шанса да е по-малко е по-голям.

52

Анонимен

преди 8 месеца

Какво тъпотията може въобще да измисля - ами *** правила! Защо не направите примерно ... някакво логично правило. Примерно фирмата да изисква 3 дни да идват да работят във офиса на фирмата и два дни от всякъде по света - може да отидеш на село, на слънчака, на връх бузлуджа, на пирин планина, на дунава и от там да работиш чрез телефона или компютъра ... няма значение от къде, важното е 8 часа да си в постоянна връзка със работодателя!

51

Анонимен

преди 8 месеца

"Ако се задавиш по време на работен обяд, трудова злополука ли е?" - да, включително и - "злополука, станала по време на обичайния път при отиване или при връщане от работното място до:" където живееш, където се храниш или си получаваш заплатата.

50

Анонимен

преди 8 месеца

Ако работя от лаптопа си във влака, ще трябва да пускам по един анекс за всяко преминато населено място? Някои хора просто не мислят с тези кратуни на раменете си!

49

Анекс

преди 8 месеца

Ще трябва ли да подписваме анекси, когато трябва да свършим работа в офиса на клиента, или на негов обект? За провеждането на работна среща нито в нашия нито в офиса на клиента, даже може в ресторант или в друг град, трябва ли анекс, командировка или заповед за промяна на работното място. Ако се задавиш по време на работен обяд, трудова злополука ли е?

48

Анонимен

преди 8 месеца

Поредните безсмислени промени в кодекса, които не улесняват, а са създадени да усложнят хоум офиса, не е необходимо в България да измислят нови правила, нали сме в ЕС, да прочетат малко как е организирана тази форма на работа в други водещи европейски държави, преди да създават побългарен вариант.