127

Икономист

преди 8 месеца

Тези банкерите и банкерките знаят ли къде е Чили и кой е Пиночет. С тези генерали като Радев и Борисов, България ще си остане в Европа. А пък за банкерите ще остане сгладата им, която ще я превърнат в музей. На стотинките. Че то левчета вече си ням. Те са в пенсионните дружества, които ни ги губят. А пък, мениджърите им се мислят за финансисти. С чужди пити, помени искат да правят. То, житцето и питките пари си струват. Обяснете им ги тези неща на Радевците. Особено на този от БНБ.

126

Банкеръ

преди 8 месеца

Като главнокоманващ на армията и резерва имате правомощия да обявите извънредно положение,като Пиночет в Чили и Българския народ ще Ви издигне паметник един ден.Колкото до Конституцията тя е за след стадиона и оловните хапчета.

125

Милионер

преди 8 месеца

България празнува. Скоро тези, които бяха във ваканция, ще започнат училище в парламента. А пък, анализатора им Октай от турците да каже как и защо го убиха хпочетния им. А и възможно ри е да е убит и да е почетен. Може и Мустафага им да го обясни. Така е с измекярите като тях. Българите наистина празнуват. За да се чудят политиците защо и с какво. Шекерът да ври.

124

Песните

преди 8 месеца

Една година съм им го пускал химна. Тях ги валят дъждови снегови. . Те пък, старшинките и офицерите получават заплати, а като случайно, ама съвсем случайно пуснеха някой в отпуска, той нямаше стотинки за да си отиде. Пеша съм ходил със Стефансдо разклона за Слатина. Джимката Пейдж ни стигна и ни закара. Лека им пръст на него и на Томето, този на ТКР-то. Както и на бат Добри Енев. Помним си годините, прекарани там, както и че вече сме на по 59. Само Драгоманския е над 60. Той си знае защо.

123

Ефрейтор от УБО

преди 8 месеца

Преди 40 години, през настоящия месец станахме стари войници. Хей Манов, знаеш ли кога ще ти ги лежа трите дена арест ? Когато ни намериш заедно шофьорите. Драгомански ще го води в Троян, Кочев в Ловеч, Радослав Баховица, Дучката Косев в Севлиево, стефан в ДГ-то, а пък аз около езерото в Дружба. Само десните ще си ги вдигнем, но не за им козируваме. А за да ги поведем. Изброените са ми от тези истинските. А манов да си го води в Горското. Сливовото.

122

Анонимен

преди 8 месеца

Г-н президент, изкарайте ни на улицата на протест срещу отмяната на Трети Март и изучаването на българският език само като чужд в училищата!

121

Анонимен

преди 8 месеца

Марионетката на Путин пак се изказва неподготвен. Най-срамния президент за България в цялата и история.

120

Радиовъзел, 42 820

преди 8 месеца

Ами, да прочете и някоя друга книжка. Освмен тазиза Винету. Дучката косев също е от УБО. Стари кучета сме си. А и не само ние. Биехме ги като мечета в дувартези младите офицерчета. На футбол. А и не само. А после кашика от Герб, на когото му казвахме еничара, им стана министър на тези он вътрештиге. Майко мила, Господ са пази България. С толкова много злоба и омраза като тяхната, ние вече не подлежим на мобилизация. Да си се гръмнат с пистолетите си. ЧН2023 г.

119

Василев

преди 8 месеца

Една вяра имаме. С роднините, приятелите и тези нашенските си песни и хора. Правите ли разлика между хора и хора. Както и между пари, пари и пари. Все за пари става въпрос, но тази обикновена думичка има цели 3 значения. Само тези от БАН ги знаят. Може и академиците да ги. Аз не съм от тях. Но пък съм държал три изпита по ФХ. Интересува ме само кога ще ражда първият от сглобката им. Защо са от различни партии, а правят избори, после правителство и сглобки. Разглобяват се мутро.Прочети още на:

118

Анонимен

преди 8 месеца

Радев остана единственото препятствие пред пълната власт на мафията. Затова толкова ожесточено го оплюват платените коментатори на мафията.

117

Анонимен

преди 8 месеца

Българи дойде време да изметем тазиизмет ПП и ДБ.Бойко бъди мъж и на думата си дръж,всиеко е в твоите ръце, не се стахувай.

116

Анонимен

преди 8 месеца

Президентът Румен Радев остана единствения достоен българин сред политиците. Останалите са част от мафията и пълнят чекмеджетата.

115

Анонимен

преди 8 месеца

За кво ти е конституция бе у.Рундьо.гел. И без това я нарушаваш наред. И злоупотребяваш редовно със служебното си положение.

114

Анонимен

преди 8 месеца

Радев - ти си изключително недостоен човек, офицер и българин. Вземи си рушветите и ходи да си ги харчиш с ниско моралната си жена

113

Българин

преди 8 месеца

За ужас на политиците и техните лидери, българите хвърляха и палеха слама в краката на полицията им. Така не се управлява тази страна. Нито пък с академици, които произвеждат сапунчета. Аз си ги купунав. А доста други неща съм си ги патентовал. Честито на сглобката им. Те и оттакива неща започнали да разбират пожарникарите и тези, дето ги убиват. Като агента им *** от Бабинци. Чак рак ла де. Р като първата от рак.

112

Анонимен

преди 8 месеца

Радев Конституционера!)))) Виц. Единственият бг президент, за когото измислят вицове. Срааам!

111

Анонимен

преди 8 месеца

Щом хората им позволяват да се изгаврят с тях защо не

110

свинско със зеле

преди 8 месеца

Абе Чорап,такова е нареждането от Козяк и ти го знаеш,какво се правиш на интересен.

109

Анонимен

преди 8 месеца

Канибализма сред населението приема застрашаващи размери. Има и ритуална насоченост. Не става въпрос само за месо. Ами за власт над другите.

108

Септември, 2023 г.

преди 8 месеца

На тези от Днес им се бъркат буквичките. Аз пиша р в ефрейтор, а те ме редактират или модерират с л. Те не могат да кажат р, както и княгинята му не си знае името. Р като тази последната в овчар. Или пък като братовчеда Радослав. Честита 2023 г. Както и пенсиониране на Славьо. От 40 годин шофьор е, а дори и в бариера не се е блъскал. Но и той е от УБО-то.