17

една

преди 8 месеца

Не ми и трябва. Слугиня никога.

16

1

преди 8 месеца

"Принцът погледна Спящата Красавица, разкопча си панталона и каза:- Мисля да не я целувам."

15

Анонимен

преди 8 месеца

Кви бракове, на една жена в БГ се падат 20 мъже. Получават внимание 24/7, трудно може да се вредиш въобще да ти обърне внимание, а какво остава да стигнете до идеята за брак. Я се ориентирайте малко в обществената атмосфера, преди да сипете тия глупави писания.

14

Анонимен

преди 8 месеца

Мише, а как е сексът с мъж, който няма да ви предложи брак?

13

Анонимен

преди 8 месеца

И още един: вади го, избърсва се в пердето, мълчаливо се облича и ви хвърля 20 лева на леглото преди да си тръгне без да каже нищо.

12

Мъж

преди 8 месеца

Една сватба, каквато искат дамите в днешно време струва между 20 и 30 хиляди лева. Годежен пръстен може да струва доста в зависимост от камъка... Нормално е мъжът, да го е страх да се жени, при положение, че трябва да осигури също дом и кола. Разходите стават космически.

11

Анонимен

преди 8 месеца

До Катя Възможно е да пести пари, за даси купи жилище и затова живее с родителите си.

10

Анонимен

преди 8 месеца

Това, че ви е представил на близките си не винаги е доказателство за сериозни намерения. Някои момчета обичат да се хвалят вкъщи, когато се сдобият с гадже. Също така обърнете внимание как ви е представил. Ако само сте се отбили у тях и сте влезли в стаята, в който е брат му, за да ви запознае с него, а майка му само е надникнала от кухнята, когато след десетина минути пак излизате, това абсолютно нищо не значи. Дори напротив, доказва, че за него сте само позната на която не държи много.

9

Анонимен

преди 8 месеца

Много опасен знак е, ако крие вашата връзка и се старае никой да не разбере, че сте във връзка. Значи там има нещо много гнило - или е женен, или има сериозна приятелка, на която държи и може би има планове за съвместно бъдеще с нея, а вас само ви използва и не би поел никаква отговорност спрямо вас.

8

Анонимен

преди 8 месеца

След като сте му дали да разбере какво е вашето виждане, следете поведението му. Много скоро ще ви стане ясно какви са неговите планове.

7

Анонимен

преди 8 месеца

След като в неангажиращ разговор сте изложили вашето виждане относно възрастта, в рамките на която би трябвало едно момиче да се омъжи, после - след още 1-2 излизания намерете начин да споменете нечий брак и да кажете, че той е успешен, защото партньорите са имали време да се опознаят и посочете какъв е според вас този необходим период - няколко месеца, половин година и т.н. Не е нужно да казвате повече. Този, с когото излизате ще е вече информиран какви са плановете ви и какво очаквате.

6

До Катя

преди 8 месеца

и ти дойде в града да го намериш и да му прибереш апартамент след развод

5

Катя

преди 8 месеца

Минал е 30те и още живее с родителите си.

4

Анонимен

преди 8 месеца

За да няма недомлъвки и самозалъгване, още в началото на връзката намерете начин да кажете в най-общи линии какви са бъдещите ви планове, без да карате човека до вас да се чувства длъжен веднага да се ангажира. Кажете например, че сте на еди-колко-си години и че според вас едно момичев рамките на следващите 2-3 години трябва да се омъжи, ако иска да има деца и време да ги отгледа.

3

ясни знака

преди 8 месеца

че тя няма да ви предложи екстрите с които е дарявала предишните след като свиете гнездото

2

Анонимен

преди 8 месеца

Нещо много важно е написаното в т. 3. Ако един мъж подчертава пред други хора, че връзката ви не е чак толкова сериозна,той доказва с това и друго - доказва, че не ви уважава и не го е грижа, че ви прави смешна и жалка в очите на околните. Все едно, че сте салфетка за еднократна или временна употреба. Такъв веднага го отсвири и направи това така, че на него да му стане неудобно и той да изглежда смешен.

1

Анонимен

преди 8 месеца

Кой па в днешно време се жени??