22

Мхм

преди 8 месеца

А ако искам да се боцна за традиционната сезонна ваксина против грип трябва да си платя? А въпроса е ЗАЩО ковид не се третира като сезонен грип? Той отдавна е измутирал и се е смесил с други варианти и вече не е опасен, особено след преболедуване. Някои бизнесмени (фарма компании) пак май нездраво ще се интересуват за нашето здраве, НО само в контекста на ковид..

21

Местя

преди 8 месеца

Го!

20

Бисер Цветанов Коста

преди 8 месеца

Отивам да си вкарам неизвестни *** в тялото...обаче взимам винкела и троша всички ваксини,само някой да ме е спрял .Двама мой приятели се боцнаха и предадоха Богу дух

19

Ядрен вампир Z

преди 8 месеца

Джипко Бибитков помните ли как си сложи ваксина без ваксина?

18

НДП

преди 8 месеца

Задължително ще се ваксинираме цялото семейство, включително децата. Това е правилното. Тъпанарите, да си ***.

17

100% Бай Ганьо

преди 8 месеца

Тъста ми го сиропираха с елексир преди да тръгнем да се прибираме за България.И една сутрин просто не се събуди.Случаеност?

16

Анонимен

преди 8 месеца

До факт не съм се вацинирал, и след колосалната измама с фалшивите ковид вацини, повече никога няма да ске вацинирам! Живея здравословно, настинките ме подминават, или ги карам за кратко. Който иска, да се инжектира с отровите на мегафарма, които не предпазват от разболяване. И лично познавам "вацинирани" за ковид, които караха много тежко ковид. Така че отровите не предпазват и от тежко боледуване, което беше единственият им обещан ефект. Търчете да ви инжектират, поискайте си и марка на ушето

15

Анонимен

преди 8 месеца

Защо не направите информационни бюлетини и да ги пускате на мейлите на зеленосертификатковците, вместо да спамите всички ни?

14

Анонимен

преди 8 месеца

Пак плащаме такса спокойствие на биг фарма.

13

факт

преди 8 месеца

Ваксинирал съм се и пак ще се ваксинирам.Който иска да боледува!Вируси ще има за всички от сърце!Стане ли студено вирусите почват яко купон!Засега слънцето ги мори!Ако беше и зимата като лятото да не се ваксинирам,ама не е !Вирусите издържат на студ и то повече от хората!

12

Анонимен

преди 8 месеца

Пак ще даваме пали, а ще изхвърляме после. Кому е нужно това упражненение, просто пратете няколко милиона ва Урсула и краварите, да спесним поне от венужни разходи ро дистрибуция. Вече и набодените ви разбраха кви сте шмекери.

11

Анонимен

преди 8 месеца

Мангъра беше прав!

10

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 6 - Дано да ги има налице тройноваксинираните, че трима мои приятели, тройно ваксинирани, вече ги няма на тоя свят.

9

Анонимен

преди 8 месеца

Безплатни са за мераклиите да ги боцкат, иначе са си платени както и предишните, дето ги подаряваха, изхвърляха, щото някой беше поръчал като за всеки ден да си ги слагаме. И сега ще е така, ще има какво да изхвърлят, ама парите са общи, не от нечий джоб.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Не съм съгласен да се дават безплатно на коронаидиотите, нека си ги плащат

7

Анонимен

преди 8 месеца

Тичааааааммммм за бустер!!!И нема да ме пререждате, че ще ви пpeбия с бой!

6

Анонимен

преди 8 месеца

Пак ще изхвърляме никому ненужни "ваксини" платени от джоба ни.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Честито на тройно ваксинираните, време е за освежаваща доза:)

4

Анонимен

преди 8 месеца

1.3 млн дози от експерименталката... преди бяха по 8-10 гущера, после фазер ги направи поне по 20. Който може да смята колко от нашите пари ще отидат в канализацията (а най-вероятно ще трябва да плащаме и за да ги изгорят, че не може просто така да се загрробят)! Ако бяхме нормални хора, а не уфсее заспаали, вече щяхме да сме намерили и наказали тия дето са си сложили подписа под поръчката.

3

Анонимен

преди 8 месеца

Първите БЕЗПЛАТНИ вацини ни струваха 500 милиона лева. Повечето изхвърлихме. Вероятно това също струва пари, но все тая. Сега новите БЕЗПЛАТНИ колко ще струват. Единственото, което са в действителност, е БЕЗПОЛЕЗНИ